Hej hej sommar

Shiiit de va längesen jag skrev i bloggen... Har typ inte tänkt på de. Har haft annat för mej ;P Men nu skriver jag. Hoppas Linnea blir nöjd. Hihihi... Imorn ska jag börja sommarjobba.. Ska väl bli ganska kul antar jag. Ska jobba på nån gård med massa små djur ;P Mahaha... Aja jag tjänar pengar så då spelar de väl inte så stor roll vad jag gör. Sen när jag får lönen ska jag ta hål i naveln och göra hårförlängning!!! ;D  Såå de är värt att jobba. Jag ska ha de i tankarna hela tiden så att jag kanske härdar ut ;P Men jag tror faktiskt inte de kommer bli så hemskt faktiskt.  (Sluta läsa över min axel Emma!!!)

Jag har slutat röka nu förresten ;D Fast de går inte så bra.. Hehe. Men jag försöker ;P Imorn måste jag sluta på riktigt!!!
Ehm...

Händerna i taket!!

Solen skiner ute, men ändå så sitter jag inne vid datorn =P Men jag har faktiskt vart ute idag! Gått på stan i typ en halvtimme med Linnea. Hehe. Sen kom Thommie o störde... Blä. Då va jag tvungen att dra hem. Och nu orkar jag inte dra ut igen. Fast Emma kommer snart. Tänkte köpa vattenmelon. Gott.. x)   

Nu ska jag inte bo i slite på ett tag. Orkar inte. Jag stannar här i stan nu. Får se hur de blir sen.. Just nu mår jag bäst av att få va här i stan hos alla kompisar =)

Gjorde en onödig sak idag.. Köpte cigg... Fan, jag som skulle sluta. Jaja. Efter det här paketet slutar jag =P  Hehe.. Ska försöka sluta iaf. Fast jag tror inte de kommer gå =(  Får väl ge mej fan på att inte röka nått mer nu då!

Peace out

Hårförlängning

Jag ska göra hårförlängning. Så fort jag får pengar =P De kommer nog dröja.. Men får jag mitt sommarjobb så har jag antagligen råd sen. Hoppas jag =)  Vill ha långt hår igen, och de kommer ta hur lång tid som helst för mitt hår att växa ut.. De är ju jätte kort. Orkar inte vänta på att de ska växa ut, så jag ska sätta i hårfärlängning!!! Kanske kan låna pengar va någon och beställa från internet.. Hmm. Får se =P
Hehe.. Nu har pappa lagat mat till mej, så jag ska äntligen på äta!!! Är hungrig som en varg!!

Peace out!



Omg



Den här klänningen va ännu sötare! Hittade även den på tradera. Där är budet bara på 410. Kanske ska slå till? =P Fast vet ej vart jag ska få pengar ifrån... Hmm.. Jag har en 50lapp här framför mej =P Kanske räcker?? Ehm..

Sommarklänning



Den här söta klänningen hittade jag på tradera. Hur söt som helst!!! Just nu är högsta budet 821 kr =O Ganska mkt för den lilla tygbiten.. Haha. Den finns att köpa på h&m, men jag tror nog att den är slut överallt eftersom att den verkar va väldigt eftertraktad.. Jag vill ha en sånn klänning!!!! Någon som har en att skänka? =P

Juni, juli, augusti

Sommar!
Äntligen är det sommar =) De är jätte varmt ute på våran bakgård. Men solen har inte kommit dit ännu så de är skugga på bänken. Vill sitta där och sola, men måste vänta ett tag. Ska vänta tills Linnea kommer.
Jag har slutat röka nu förresten.. Ehm. Det går väldigt bra. (INTE) Men jag har bara rökt två cigg idag.. Sen kl halv tio. De är för mkt.. Måste försöka trappa ner iaf.. Ta en cigg var tredje timme typ.. Eller vänta tills jag är så röksugen att jag får abstinens. Typ skakar i hela kroppen och sånt där. Jobbigt... Aja. Vad ska man göra då? Måste ju sluta röka nu. De är så dyrt och jag har inte råd med de.. Hade vart skillnad om jag hade mer pengar. Då skulle jag kunna röka, röka, röka hela dagarna. Or not.. De är ju så jävla dåligt att röka. Men jag kan inte festa utan att röka. Jag kan inte gå på stan utan att röka. De är liksom ett måste. Jag är så van att alltid kunna ta en cigg. Jag älskar att röka!!! Men de suger.. Åhh!!

Nuu ska jag ta en cigg. Nää de ska jag inte. Jag ska ta något att äta.

Peace out

Haha

Gunnar är död

Min kära skalbagge Gunnar som jag delar rum med här hos mamma är död! Han sprang över golvet på väg mot en av mina små mattor (han valde den rosa) när mamma plötsligt flämtar till, springer och hämtar papper, plockar upp Gunnar med pappret och vänder sig om för att gå. Men tappre Gunnar lyckas komma ut ur papperbiten! Han springer i världens fart mot mig för att söka skydd, men mamma är snabbare! Hon lyckas få tag på honom igen. Även den här gången smiter Gunnar. Ut på mammas arm. Mamma skriker till och skakar av sig Gunnar. Stackars Gunnar flyger iväg och landar på golvet. Jag springer fram för att se hur det gick för honom. Han lever ännu! Jippie! Men sen lägger mamma in dödsstöten. Hon lägger pappret över Gunnar och bankar på det med knytnäven. Men när hon lyfter på pappret så lever Gunnar ännu! Ett mirakel! Han springer nu så snabbt som en liten skalbagge kan in under dörren. Men mamma vägrar att ge upp. Hon kastar pappret på Gunnar och bankar extra många gånger på det. När hon lyfter på pappret är Gunnar död. Mamma såg det som en liten seger. Jag såg det som en stor förlust. Gunnar var en av mina närmaste vänner, och jag vet inte hur jag kommer klara mig utan honom. Nåväl. Jag får väl ta och hitta mig en ny liten skalbagge kompis.

image317

Ungefär så här såg Gunnar ut. Fast han var mycket minde.
Skalbaggen på bilden är föresten Gunnars pappa Örjan. Dom båda bodde här ett tag, men Örjan träffade en tjej som han flyttade hem till för några veckor sen. Då fick jag ta hand om Gunnar.



Ett inlägg jag skrev i augusti förra året. Haha, jag dör av skratt :S
Hmm... Crazy

Mjau

Har precis lekt lite med Thommie. Färgade hans hår. SVART!!! Inte hela.. Bara litegrann.. Ehm. Men de va snyggt ;)
Jag stannar i stan ikväll också för jag orkar inte åka ut till slite.. =/  Sry...

Imorn ska jag iaf leka med Linnea =)  Gå på stan, och jag hade tänkt sola lite också. Vill bli brunare.. Fast jag är redan ganska brun. Brunare än Emma iaf ;P Haha....

Åhhh jag vet inte vad jag ska skriva. Har inget mer intressant att berätta just nu. Ska försöka lägga ut auktioner på tradera. Måste sälja mina två par högklackade skor =( Dom är för stora... Jag älskar dom verkligen men jag kan inte gå runt med för stora skor som jag tappar hela tiden.. =(
Jaja... What to do.. =S

Peace <3

Yeah

Nu ska jag ta mej en jävel, sen sova. Hehe. Är ganska trött.. Klockan är ju bara halv elva såg jag nu!!!! =O
Trodde klockan va mer. De känns som att de är mitt i natten.. Hmmm.. Aja. Jag ska gå och lägga mej ändå. Behöver sova. Har skit ont i ryggen =/ Har haft det flera veckor nu.. Borde kanske gå till nån massör eller nått sånt.. Får se om de går över snart. Om inte får jag väl knäcka av ryggjäveln!!! Har så ont ibland att jag önskar att någon kunde dra bort min rygg. Fast då skulle de bli svårt att röra sej sen.. Ähhh de löser sej alltid.
Nuu ska jag ta en godnatt-cigg, sen se på film och försöka sova..

Peace out <3

image677

Hello Kitty

image676

Söta Hello Kitty högtalare som jag hittade på tradera.
Finns sjukt mkt grejer med Hello Kitty där. Om jag hade haft mkt pengar skulle jag köpt varenda liten sak. Haha. Hello Kitty är ju så sjukt gullig  =)

Baaad

image675

A bad hairday


Supa!

image666image668
xD  Sry..

image669
image671
image672
image674
image675
image676
image677
image678

Ehm... Intressanta bilder?? Hahaha x)
Måste skaffa fler party bilder..
Fast jag dricker ju inte alkohol.. Får dricka julmust istället ;D
De är gooodare!!

Lite småhungrig

Jag vil ha MAAT!!! Hoppas pappa dyker upp snart med mitt maxmål ;D Har inte ätit på max på flera dagar.. Har vart i slite hos mamma superduper länge!!! Ända sen i tisdags.. Blää. De är så tråkigt där ute =(  Finns inget att göra.. I stan har jag ju nära till allt. Då är de mkt lättare att va med kompisar också. Linnea måste ju åka buss från Roma, och om hon ska till slite måste hon byta buss i stan.. Jobbigt.. Men nu är jag ju i stan så nu kan alla få komma hit till mej =) 
Tänkte ha ett litet party ikväll med saft och bullar. Och Gyllene tider! Haha!
Naj nu ska jag sätta mej vid bordet och vänta på segpappa.. Är sååå hungrig att jag skulle kunna äta vad som helst!!! Fast inte chips. De är jag inte sugen på  =P

Peace

RSS 2.0