I miss you




Berivan <3


Crazy Girl



Karl Wolf - Crazy Girl

Så underbar <3

This is my headline

Det har hänt så mkt den senaste tiden att jag inte skulle få plats att skriva allt om jag så hade resten av året på mej. Det skulle ta alldeles för lång tid.
Mitt liv har tagit många vändningar. Både på gott och på ont. Mest på gott. För ur varje erfarenhet kmr nånting bra. Jag är så glad att allt som har hänt verkligen har hänt. Även fast många saker varit helt onödiga, så har jag ändå fått ut massa bra saker från dom. Allting har gjort mej starkare och mer självsäker. När jag tänker tillbaka på allt så blir jag både ledsen och glad. Alla underbara minnen. Alla jobbiga minnen. Alla underbara människor. Alla idioter. Alla dom som stannade kvar vid min sida vad som än hände.
Allt som har hänt har gjort mej till den jag är nu idag.
Jag skulle inte vilja vara någon annan än den jag är. Jag är inte särskilt stolt över allt jag gjort, men jag är stolt över mej själv för att jag klarade mej igenom allting.

Vem skulle jag vara utan allting som hänt?




Tjingeling

Längesen jag skrev nu. Har vart dålig på det. Men jag har inte direkt haft nånting att skriva om heller. Då kanske det inte är så kul att bara sätta sej ner och skriva ett helt meningslöst inlägg. Men men. Nu ska jag komma på nått riktigt spännande att skriva!!!! Hmm... Först ska jag checka vart min mobil har tagit vägen. Sen lägger jag upp nån tuff bild. Haha ;D

RSS 2.0