Hoppas den som kom på det här med adhd dör...

Hoppas den som kom på det här med adhd dör förresten! Hatar skiten! Skulle kunna hugga av min arm (eller någon annans arm!) för att slippa det! Skulle göra samma sak gällande atypisk autism.. Gör inte livet lättare det heller!! Har inte min mest positiva dag idag.. Men skönt att få skriva av sig lite! Klaga lite på dessa orättvisor.. Varför fick just jag dom här diagnoserna!!?? Finns inget bra svar på den frågan tyvärr..


Yay jag har varit hemma o varit nykter hel...

foto0077 (MMS)

Yay jag har varit hemma o varit nykter hela kvällen.. Suger sjukt hårt. Vill inte sitta hemma o ruttna längre. Tappar snart kontakten med alla mina vänner.. Men jag orkar inte längre anstränga mig för att försöka rädda allt. Känns så otroligt meningslöst så just nu skit jag i allt.. Min brors begravning är på tisdag. Fram tills dess vill jag bara glo in i väggen.. Men blir bara mer deprimerad av det, så känns inte som en bra idé! Nu orkar jag inte tänka mer. God natt <3


Tror jag dog en stund förut! Mitt rum har ...

Tror jag dog en stund förut! Mitt rum har tagits över av jätte-spindlar. Ryser bara jag tänker på dom.. Usch! Dödade en i måndags som va minst 10 cm från ben till ben. Ikväll dödade jag en likadan till i mitt rum! Den satt fan på samma ställe som den jag dödade i måndags..!! Vill ICKE ha fler sånna i mitt rum när jag ska sova.. Nu är jag helt nojig att jag ska vakna med en jävel i ansiktet! Usch fyfän.. Ska se om jag hittar nån liten spindel i sängen!


RSS 2.0