Kalas

Sitter hemma hos min mormor. Hennes sambo fyllde 61 häromdan, så vi är här för att fira honom.
Barnen springer runt och leker, så jag ska va med! Hejdå!!!!


Dåligt väder!

Idag är det dåligt väder. Jobbigt. Jag dödade världens största spindel igår. Kan vara därför. Den var mega stor. Fick typ panik när jag såg den. Vågade knappt döda den. Måste ha vart den största spindel jag sett, iaf hemma. Den var inte så värst mysig. När jag dödat den, så kunde jag bara inte plocka upp den! Jag lät den ligga där på golvet tills jag skulle sova. Stackars spindel. Nu ska jag äta frukost. Huh, jag kan inte sluta tänka på spindeln. Det känns som om han ska ligga på min macka eller nått.

image216

Ungefär så där stor var den. Nästan.

Förvånad

Jag blev lite förvånad när det ringde, och det var Calle i andra änden av telefonen. Vi har inte pratat på skit länge. ( För er som inte vet vem Calle är så var han min låssas bror förut. Min pappa var gift med hans mamma. Vi har känt varann sen vi var sex år. ) Han skulle prata med min far, men min far sitter i bilen, på väg hem till Calle och hans mamma. Så då sa jag det. Sen sa vi nog inte så mycket mer. Intressant va? Väldigt.
Snart ska jag till mamma. Vi ska fira min mormors sambo imorn. Han fyllde 61 i tisdags tror jag. Så då ska jag bara va där över helgen. Sen är jag tillbaka här på söndag, och då ska jag leka med Emma  =)  Nej nu ska jag packa ihop mina pinaler. Hihh. Pinaler låter så kul. Jaja. Senare ikväll ska jag se Rosa the movie! Ska bli sååååå kul. Haha!

Rosa the movie

Jag har laddat ner Rosa the movie idag =D Ska se den ikväll. Jag tittade jämt på serien förut. Hoppas att filmen är lika bra.
Föresten, så gjorde jag aldrig slingor förut. Det var för jobbigt. Jag tog på mig mössan, började dra igenom några hårstrån, men sen fick jag kramp i armen. Så då drog jag av mig mössan igen. Nu får jag gå med mitt hår. Det är ju ganska fin färg, men jag skulle vilja ha blondare. Ska prova med citron i håret igen. Det gjorde jag för ett tag sen. Vet inte om det funkade. Nu ska jag äta spagetti och köttfärsås. 
 
image215

Nu ska jag göra slingor

Vad läskigt. Jag vågar inte riktigt. Tänk om det blir jätte fult?? Neej det kommer att bli jätte fint. Tänkte bara ha i medlet en liten stund. Typ tre fjärdedelar av vad man ska ha. Då kan det väl inte bli så misslyckat, om det skulle råka bli det. Jaja. Har en förpackning med hårfärg som jag får färga över med då. Fast den är typ röd/lila. Blir nog inte alls snyggt. Nu ska jag ta på mig den lilla söta mössan. Håll tummarna för mig nu!

Strawberry Body Butter

Nu har jag både solat och ätit. Så nu tänkte jag smörja in mig med  mitt body butter med jordgubbsdoft från body shop. Det luktar så gott! Fast det luktar lite för mycket, kanske. Jag vet inte riktigt. Men iaf så ska jag smörja in mig med det nu. Sen kanske jag solar lite till. Eller så solar jag lite först, så smörjer jag in mig efter. Mm, så gör jag.



image214

Jag ska sola

Nu ska jag gå ut och sola en liten stund innan jag börjar med hambrugarna. Först ska jag smörja in mig. Vill inte få soleld, eller hudcancer. Vem vill det?

I´m a little hamburger

Jag älskar verkligen hamburgare! Sånna man gör själv är ju extra goda, men max hamburgare, eller från sibylla är också super goda. Om jag kunde så skulle jag äta det varje dag, men då tröttnar man så fort. Men egengjorda hamburgare kommer jag nog äta ofta den här sommaren. Det är så enkelt, och sååååå gott!

image213

Mina hamburgare som jag åt för några veckor sen =D

Good Charlotte


image212

Jag älskar verkligen deras nya skiva Good morning revival. Lyssnar på den hela tiden! Den är sååå bra.

Ingen frukost?

Jag har ännu inte ätit frukost. Jag skulle ha gjort det för typ en timme sen, men jag brukar inte orka äta frukost. Men nu får jag rycka upp mig och göra det ändå. Men vad ska man äta? Hmm. Knäckebröd kanske. Nää, jag gillar inte det så mycket. Kanske vanlig macka. Hm. Neej vi har bara konstiga. Kanske om vi har nån yogurt. Får gräva lite i kylen. Man vet aldrig vad man kan hitta. Men kanske jag ska äta gröt.. Neeej usch! Eller, det kanske är gott. Sist jag åt var det inte så äckligt. Jaja. Nu ska jag gå. På riktigt. Jag ska inte sitta kvar här, utan nu reser jag mig upp och går!

Jätte roligt

Igår var jag och Emma vid brottet och badade. Det var ganska kallt. Jag vågade inte doppa mig. Tillslut kastade jag mig i. KAAALLT!!!! Det gjorde ont i armarna. Haha! Men efter en liten stund blev det varmare. Men då sa jag plötsligt till Emma att jag såg nått i vattnet. Och det ska inte vara nått i det vattnet. Bara vatten. Hihih. Då fick vi båda två panik, för man kan ju inte se botten. Så då sa jag att vem som helst kan ju simma under oss just nu. Då kastade vi oss mot klippkanten, och tittade ner i vattnet. Sen gick vi upp efter en stund. Då blåste det jätte mycket, och vi hade bara shorts och t-shirt på oss. Så vi fick stå där och hoppa och dansa lite, eftersom att pappa inte skulle hämta oss ännu på länge. När vi kom hem så åt vi från pastavagnen. Mums. Nu har jag ont i magen. Kan va från polkagrisen jag åt igår efter maten, eller chokladen vi köpte på statoil halv elva igår kväll.
Nu ska jag äta frukost och se på Långben the movie!

image211

Jag och Chippen =)

Otroligt, men sant!

Jag är singel. Visst är det otroligt?? Kan knappt fatta det.

image209

Se bara så snygg jag är. Jag kan inte fatta varför killarna inte står på rad. (Det gör dom jö, men det finns ju ingen jag gillar!) Emma är också med på bilden, till höger, men jag väljer att inte kommentera hennes utseende. ;D

Shopping

Här är (nästan) allt det jag köpte på min resa:

image208

Överst från vänster:
Turkos t-shirt med lila text på, h&m divided
Grå luvtröja, också divided
Body butter med jordgubbs doft, the body shop
Vit t-shirt med hello kitty på, divided även den
Mörk rosa klänning/tunika, gina tricot
Mörk rosa låda med lock (jag köpte 2), Ikea (Den ser röd ut, men den ska vara lite mörkare rosa än klänningen.)
Spegel, Ikea
Andra raden:
Rosa jeans, JC
Vitt brottarlinne, gina tricot 
Rosa skor med svarta prickar, Fred Perry
Svarta skor med vita prickar och peeptoe, vet inte riktigt var jag köpte dom
Svarta flipflops, Stadium
Massor med polkagrisar från Gränna, har även ätit upp massor =D
Sen har jag även köpt en vit tunika från JC, men den är i tvättmaskinen just nu, så den visar jag när den är torr.

Godis är gott

Sitter och knölar i mig godis! Köpte jätte mycket när vi va i Gränna. Hihih. Jag är en riktig gottegris. Har snart ätit upp en hel strut med fruktspån. Fy mig! Bäst jag slutar att äta nu.
Ska gå och duscha. Sen ska jag lägga upp bilder på allt jag köpt, innan Emma kommer. Bäst jag skyndar mig.


image207



 


Humhum

Jag har jätte tråkigt. Vill leka med Emma. Tror jag ska ringa henne. Men först mäste jag äta lite frukost. Har ännu inte gjort det!!!  

Jag och Emma förra sommaren ^^

image210

Haha! Snyggingar!!!!

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen! Har haft jätte kul. Först åkte vi till Öland, och stannade där fram till i måndags. Sen åkte vi till Kalmar, och stannade där över dan bara. Efter det körde vi till Gränna, och bodde där i en stuga tills igår. När vi skulle köra till båten igår, tror jag att vi åkte bil i minst fem timmar. Sammanlagt så åkte vi över hundra mil. Jobbigt.
Självklart shoppade jag så jag nästan svimmade. Tror jag använde upp minst tvåtusen. Hehe. Jag köpte tre par skor, ett par jeans, tre toppar, en klänning, en tjocktröja, ett body butter och lite annat. Tar kort på det sen, och lägger in. Nu ska jag nog gå och äta frukost.

Nu drar jag härifrån

Om fem minuter åker vi! Så jag måste skynda mig. Ska packa det sista, sen drar vi till båten mot Öland. Jag måste gå! Mamma ropar. Kommer hem om en vecka. Hejdå!

Nu är det time for bed

Nu känner jag att jag måste gå och lägga mig. Men jag måste duscha först. Ska upp kl sju imorn. Bläää. So I better go now!!! So long! Skriver imorn innan vi åker.
 

image205

Jag skulle mer än gärna åka hit, men det ska vi inte. Vi ska till Öland. Det ser väl ungefär likadant ut? Eller?
"Nej det gör det inte!" Ropade någon.

Blonda slingor?

Funderar på att göra blonda slingor i mitt hår. Skulle bli såå fint. Tyvärr hinner jag inte innan vi åker, eftersom att vi åker imorn. Så jag får göra det imorn.
Nu sitter jag hos pappa och ska försöka komma på vad jag glömt, som jag måste ha med mig till Öland. Jag har bara kommit på en sak, och det är ett par skor. Ska gå och se på Disney channel en stund innan jag ska tillbaka till mamma.

Imorn åker jag!

Imorn ska jag till Öland =) Vi kommer va där tills på måndag. Sen åker vi till Gränna. Ska bli super skoj. Men jag vill kunna blogga från mobilen. Skulle bli hemskt tacksam om någon ville hjälpa mig. Nu måste jag gå och packa.

image204

Tradera

Har vart inne på tradera nu några gånger. Hittat såå mycket fint. Har även lagt några bud. Hoppas jag vinner nån auktion. Jag säljer också lite saker. Just nu har jag lagt ut mina cheap monday skor. Just nu är priset på typ 30 kr, så passa på att lägga ett bud på dom nu!  =) Dom finns här.

Oscar de la Renta

image203

Åh, jag bara älskar den här klänningen! Den är såå söt! Skulle kunna äta upp den.

Blogga från mobilen

Jag vet inte hur man gör när man ska göra när man ska blogga från mobilen! Kan någon hjälpa mig???

När jag var liten var allting så vackert

Jag kommer ihåg, att när man var liten så tyckte man att allt var så fint, och man förstod inte att det fanns elaka människor som sviker en. Då hade man några kompisar som man lekte med, och då var dom största bråken om vilken barbie man skulle ha, typ. Nu när man är äldre är allting så annorlunda. Ibland önskar jag att jag fortfarande var liten och inte förstod nånting.


Söta rutor

image202

Söta shorts kan man aldrig ha för många av. Dom här kommer från delias. Dom kostar bara $29.50, vilket inte är så dyrt.  

Nu har jag brunat till mig lite

Nu har jag precis vart på stranden och blitt lite brun. Solbränd på läpparna. Det gör ooont, och svider som eld. Hoppas att det går över fort. Det brukar det göra iaf.
Ikväll kanske jag ska åka till pappa, men jag vet inte. Tror jag stannar hemma. Hade värsta mardrömmen inatt, och den utspelade sig hos pappa, så jag vågar inte va ensam hemma. Hu nej. I drömmen så komemr jag ihåg att det ringde på dörren typ kl halv tio på kvällen lr nått. Så jag gick och öppnade, i bara pyjamasen. Där utanför stod det tre killar. Så fort jag öppnat dörren lite försökte dom komma in. Jag fick panik, och sa åt dom att gå, men dom bara flinade. Fast tillslut fick jag igen dörren och kunde låsa. Sen stod dom där ute och ringde på dörrklockan. Jag sprang då in och la mig i sängen, och ringde polisen. Sen tog drömmen slut. Men jag kommer ihåg att jag vaknade, och sen somnade jag om efter ett tag, och drömde en ny dröm. Den var också lite mysko. Den började med att jag skulle åka bussen till Roma, där vi bodde förut, men det var helt kolmörkt, så jag kände inte igen mig. Vi körde förbi en Ica Maxi affären, men det finns ju ingen där på riktigt. Sen så hoppade jag av på närmaste hållplats, där det fanns en skola eller nån lokal. Jag kommer inte ihåg. Och det var hellt smockfullt med folk. Annars brukar ingen vara där. Jag där med Madde, tror jag. Sen såg jag Bertil. Efter det kollade jag i en bustidtabell, men det stod bara siffror hit och dit. Så den slängde jag bort. Sen så försökte vi hitta en buss som gick dit vi nu skulle. Det vet jag inte. Efter att många bussar kommit och gått, så sa Bertil att vi kunde ta bilen, för mamma hade vart där hela tiden tydligen. Så sagt och gjort, vi lämnade Madde där och tog bilen hem. Den drömmen var speciell kan man säga. Nu vågar inte jag åka buss in till pappa ikväll. Jag kommer säkert åka fel, och sen ikväll kommer vi ha inbrott av tre killar. Jag stannar hemma!

image200

Jag vågar inte åka buss längre!

I made up my mind

Jag valde den med solnedgång, även fast Emma skrev att jag skulle ta den guldiga XD Jag har int använt den här sen förra sommaren. Den guldiga har jag använt säkert tio gånger. Så nu blir det den med solnedgång. Om jag ska på stranden. Vilket jag tror. Molnen är typ borta nu.

Dilemma

Oh nej. Jag vet inte vilken bikini jag ska ha! Antingen ska jag ha den guldfärgade eller den med solnedgång-över-stranden mönstret. Ah! Så svårt att välja! Båda är ju lika fina. Får väl dra lott eller nått. Ole dole doff, kan jag ju också göra.

Jag vill sola på stranden

Jag vill på stranden, men det ser lite molnigt ut. Mamma ska gå och handla, så då får hon kolla om det är strandväder. Annars är det ju inte så jobbigt att gå ner till stranden, men jag tycker att det är onödigt att anstränga sig mer än nödvändigt. Men nu ska jag gå och ta på mig bikinin, ifall vi ska ner till stranden.

Sunes sommar!

Nu ska jag bänka mig framör tvn, se på Sunes sommar, dricka läsk, och äta nått gott!!

image199

Coola

                                     
image198


Jag tycker att dessa skor är skit coola. Men jag tror faktiskt inte att jag skulle använda dom om jag köpte dom. Men jag vill ha dom ändå! Dom kostar 250 kr hos din sko, om någon skulle vara intresserad  =D 

Jag bäddar inifrån

När jag bäddade mig säng för en stund sen, så körde jag med en lite udda taktik. Jag tog på underlakan och örngott som vanligt, men när jag skulle ta på påslakanet på täcket, så var jag tvungen att krypa in i det. Hihih. Det måste ha sett jätte kul ut. Det var bara mina ben som stack ut. Jag är proffs på att bädda sängen!!!

image196

Se bara så fint det blev  =D

Jag har tråkigt...

Väldigt tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Nu har Emma åkt hem också. Ännu tråkigare.
Igår kväll såg jag och Emma på Harry Potter och de vises sten. Det var flera år sen jag såg den sist. Hade nästan glömt bort att den fanns. Snart kommer ju den femte filmen på bio! Måste ses. Verkligen. Den boken var ju den bästa av alla böckerna. Eller det vet jag ju inte eftersom att jag inte läst nr sex och nr sju. Men den är bäst av dom jag hitills läst. Måste boka biljetter till filmen snart!!!! Någon mer som ska se den?  =)

image196

Armband

image193image194

Hittade dessa snygga armband här. Kostar endast 129 kr st.  Finns jätte mycket andra fina saker där.

Super söt!

image192

Visst är den unerbart söt? Jag älskar den! Kostar 400 kr hos Zoovillage.

Känn en doft av kärleken

Jag vill känna en doft av kärleken! Nu på en gång. I sommar måste jag fan träffa nån. Känns som att man inte vart tillsamans med nån på flera år. Det är snart två år sen jag hade en kille senast. Känns som att det var en evighet sen. Men det var det ju. I sommar är det ragga som gäller! Eller hur? Och så blir det ferre varje kväll! Precis varje kväll, hela natten lång. Hihihihih!

image195

Jag älskar läsk. Hihih! Vilket stort öga jag har 0.o

Tjoho!!!

Sitter och tittar på musikvideor på youtube. Tittar bla. på mina före detta favoriter. Cradle of filth. Hiih. Jag var  väldigt annorlunda förut mot vad jag är nu. Kan man lungt säga. Men jag funerar på att kanske byta tillbaka till min gamla stil. Nääää. I don´t think so. Jag trivs bra med den stil jag har nu. Sådeså! Fast man vet ju aldrig vad som kan hända i framtiden.

Nu sitter Emma och spelar ett lego tv-spel. Hon har så kul att hon inte här när jag pratar med henne. Mm. Vi har såå kul när vi leker tillsamans. Eller hur Emma?? Hihihih!

Verkligen inte strandväder

Igår kväll bestämde jag och Emma att vi skulle gå på stranden idag. Så vi gick upp typ halv tio(!!!!!!!!!) åt frukost, och gjorde oss klara för att gå ner till stranden. Men då tittar vi ut och ser: MOLN! Men vi sa att vi skulle banne mig ner på stranden ändå. Ja, så blev det. Vi gick ner, och kände att det blåste lite. Hittade ett jääääääätte varmt ställe på stranden, och var på våg att lägga oss där. Men det var två myrbon där. Så vi sprang därifrån. Lade oss bakom en liten kulle. Där var det ännu varmare. Så där låg vi i några timmar. Kom hem för ett litet tag sen.


Jag måste klippa mig

Verkligen. Vill färga mitt hår också. Men det känns onödigt.

Nu är Emma här. Vi har tråkigt. Jätte tråkigt. Hon sitter och läser Veckor revyn och säger: Men gud va sick! Och jag sitter här. Oj så kul vi har. Nu vill jag se på tv

Söt

image190


Jag tycker den här är söt. Kostar ca 238 kr. Finns här. Men jag har sett liknande hos cubus och MQ. Så om jag ska köpa en, så får det nog bli hos någon av dom. 

Vad ska man ha med sig?

På torsdag ska vi till ju till Öland, som jag nämt tidigare. Vi ska stanna där tills på måndag. Sen drar vi till Gränna, och stannar där till torsdag samma vecka tror jag. Men jag har ett stooort problem. Vet inte vad jag ska ha med mig! Det är så svårt att packa. Jag vet ju inte vad det kommer bli för väder eller nånting. Får packa ner lite av varje, sen ta med mig pengar, och köpa kläder om det är nått jag behöver. Hihih. Så brukar jag göra. När vi var i Spanien köpte jag så mycket saker att det inte fick plats i min resväska. Men som tur var hade vi med oss två små resväskor. Dom blev helt fullstampade av enbart mina saker. Plus att jag hade två stora handväskor med mig på planet. Haha! Jag tror vi hade säkert 20 kg övervikt när dom vägde våra väskor på flygplatsen. Det var inte så roligt. Då fick vi betala massor. Eller egentligen bara 200-300 kr. Kommer inte ihåg.

Sjukelisjuk

Japp. Jag är sjuk. Mina lov börjar alltid med att jag är sjuk. Inte roligt. Förra sommarlovet låg jag i sängen i en vecka och hade ont i halsen. Kunde inte prata. Fick nån medicin med morfin i. Då kände man sig riktigt rolig. Benen kändes lite som spagetti när man gick. Sen så hade man ju ingen känsel i halsen, så jag glömde att svälja hela tiden. Och när man väl svalde var det helt torrt i halsen, så man kunde knappt svälja. Ganska läskigt. Men då låg jag alltså i sängen 24 timmar om dygnet i drygt en vecka och bara såg på tv. Huh. Hoppas jag inte får så nu också. Har nämligen skit ont i halsen. Skulle vara så typiskt om jag fick det. Nästa vecka ska vi till Öland, och då får jag banne mig inte vara sjuk.

Nu är det sommarlov!

Äntligen sommarlov! Jippie! Jag kom precis hem. Har vart på avslutningen. Efter den så cyklade jag och Kamilia ner till hamnen och tog en glass. Det var så jäkla kallt ute, så jag trodde jag skulle dö. När vi skulle börja cykla upp för en ganska brant väg, så fick jag sånn motvind, att jag inte kom framåt. Scary! Det är ju sommar nu! Vart är värmen och solen? Det dyker väl upp under nästa vecka. Det ska inte vara dåligt väder på sommaren! Jaja. Så länge får man roa sig med annat. Men vad finns det att göra på sommaren, mer än att vara ute i solen? Sitta inne vid datorn? Tråkigt. På sommaren kan man ju inte sitta inne. Nej nu ska jag gå och kolla på Cartoon Network! Haha! Jag känner mig lite smått patetisk. Men men. Jag börjar alltid mina sommarlov med en helvkäll framför Cartoon Network. Varför bryta den traditionen nu? Hiih.

Lockar?

Jag ska som sagt på min avslutning ikväll. Jag funderar på om jag ska ha rakt hår, eller om jag ska göra lockar. Hm. Svårt val. Får fundera på det. Nu ska jag iaf duscha, och prova min nya hårborttagningscreme. Hoppas den är bra. Det är den säkert. Men mina ben är ännu lite solbrända. Fast jag tänker använda den ändå.
Nu måste jag springa!

Du måste bara prova!

image187image188


Måste bara tipsa om en sak. Om du blir medlem här, och sen värvar sju andra personer, så får du en premie, helt gratis! Jag har valt presentkort på MQ, vilket jag inte har långt kvar tills jag får. Sen när man har värvat ytterligare 13 personer får man sin andra sak. Jag valde en ipod på 2 gb. Längtar tills jag får dom sakerna. Jag vet att det funkar också, eftersom att några bekanta har provat, och dom har fått sina saker. Så det funkar verkligen!

Skolavslutning ikväll!

Jaa! Ikväll är det skolavslutning! Och imorn när man vaknar är det sommarlov! Jippie! Fast det känns nästan som om jag har haft sommarlov den här veckan, eftersom att jag har vart hemma tisdag, onsdag och idag. Så typiskt, nu när det bara var dom roliga dagarna kvar. Jaja. Längre sommarlov till mig bara  =D
Ikväll efter avslutningen blir det nog grillning vid stranden. Kanske. Jag vet inte riktigt. Har inte hunnit prata med dom andra. Om det inte blir nått, så får jag väl bara hitta på nått med Emma. Vi var föresten och badade igår, Emma och jag. Kl halv sju fick vi för oss att vi skulle åka och bada i brottet, som ligger typ 12904823590743894 mil från mig. Kanske inte riktigt sååå långt bort, men nästan. Det tog typ en halvtimme att cykla dit. Men det var det värt, eftersom att det var jätte varmt i vattnet. Man ville inte gå upp. Men tillslut blev det lite kallt i luften, så vi cyklade hemåt, men stannade på Ica Maxi. Där inhandlades det chips, dipp, chokladbeskvier och chokladbollar. Sen frossade vi som galningar. Fick jävligt ont i magen efter det. Det är därför jag är hemma. Jag tål typ inte onyttiga saker.

Nästa vecka ska jag, mamma, Smilla och Bertil åka till Öland över midsommar. Vi ska va borta en hel vecka. Det ska bli så kul. Måste börja packa redan nu, eftersom att jag först ska va hemma hos mamma från och med imorn till på onsdag, då vi ska åka. Eller var det torsdag? I don´t remember. Det får jag väl reda på senare ikväll. Mamma ringer säkert.
Nu ska jag fortsätta att packa. Måste ha med mig jätte mycket saker. Kläder för typ två veckor. Det blir nog ganska mycket.

Brun som en pepparkaka

Skrev igår att jag ska bli brun som en pepparkaka i sommar. Börjar redan bli jätte brun. Jag blir brun så lätt. Det är ganska kul.

Idag ska vi nog se på ny mobil. Emma ska följa med som smakråd. Inget annat. När hon har sagt vad hon tycker om den får hon åka hem igen. Haha! Nu ska jag ut och sola! Här är mobilen jag kanske ska köpa:

image186

Sony Ericsson W880i

Dagens låt




Haley James Scott - Halo

Sommarlovsmorron!

Snart är det sommarlovsmorron. Får inte missa!
Nu sitter jag och kollar på svampbob fyrkant. Det har jag inte sett på flera år. Vi har typ fem barnprogramskanaler, men jag ser knappt på dom. Om jag ska se, så ser jag på Disney channel. Dom andra är tråkiga.
Idag är jag hemma. Dumma mage! Den kan aldrig skärpa till sig.

Senare i dag ska jag och pappa kolla på en mobil. Jag ska få en ny, eftersom att mitt gamla abonemang har gått ut. Plus att jag är lite trött på min gamla. Fast när jag tänker efter, så kommer jag nog sakna den jag har nu, när jag får min nya. Hm. Kanske man kan använda båda??

Nu ska jag springa ut i köket och göra frukost innan sommarlovsmorron börjar. Vill ju inte missa en sekund av det! Vilken katastrof om jag gjorde det!


Stranden imorn?

Imorn funderar jag på att gå till stranden. Men jag vet inte. Får se imorn bitti när jag vaknar. Kanske man ska gå på den där cykel grejen imorn. (Vi ska typ cykla omkring i skogen i 3 timmar imorn. Trååååkigt.) Pappa blev sur änr jag sa att jag ville gå på stranden imorn istället för att gå till skolan. Men jag sa att vi är ju inte i skolan. Vi gör bara massor med tråkiga saker, istället för att sluta en vecka tidigare. Betygen är ju redan satta, så vad gör det? Sen sa jag också att i tisdags förra veckan, skulle jag ha åkt till Sthlm, och det hade ju också vart skolk, eftersom att vi bestämde det kvällen innan. Men då sa pappa att det inte alls är samma sak som att gå på stranden istället för att gå till skolan. Det tycker jag att det är. Det är ju typ ungefär samma sak. Det är ju värre att åka till Sthlm än att gå på stranden, men jag vill fick lov att skolka och åka till Sthlm, när det ännu var massor med skolarbete kvar, men jag kan inte va hemma när det är två dagar kvar, när man ändå inte gör nått. Så nu är jag sur. Funderade på att åka hem till Emma halv tio, och så skulle vi på stranden där borta hos henne imorn, men så blev det inte. Jag sa till pappa att då tar jag bussen in till skolan imorn från henne, men jag vet ju att det inte skulle bli så, om jag nu hade åkt dit. Men jag får se imorn. Nu måste jag ta nått att äta på. Sen ska jag sova. God natt

Exposed

Sitter och tittar på den nya serien på femman, exposed. Inte så jätte bra kanske, men jag har inget bättre för mig.
Imorn är det nån NO sak i skolan, men Emma vill att jag följer med på stranden. Pappa säger nej, men jag vet inte vad jag ska göra. Får se. Nu börjar det igen

Nörd

Jag är en tv nöörd! Kanske en data nörd också. Sitter jämt vid tvn. Förrförra sommaren bodde jag framför datorn. Då ville jag inte sola, för jag ville inte bli brun. Det var inte min "stil". Haha. Hade jämt svarta kläder, och svart smink. Jag gick bara ut i typ jeans. Tänk om jag fick sol på benen! Ärmarna var väl okej att ha bara. Men inget annat. Efter den sommaren var jag ovanligt vit, för att vara mig. Jag brukar bli brun som en pepparkaka. Men då var jag bara pyttelite brun. Jag blir nästan brun bara jag tittar ut genom fönstret, så på nått sätt blev jag brun iaf den sommaren. Men i år ska jag bli superduper brun! Jag är redan ganska brun, så det kommer nog inte bli så svårt att bli en pepparkaka.

Senaste

Idag så har jag köpt en sak jag funderat på länge. Nämligen Veets hårborttagningscreme för duschen. Har inte hunnit prova ännu. Vet inte heller om jag ska göra det. Det står att man inte ska ha soleld när man gör det, och det har jag typ över hela kroppen. Men inte så mycket från knäna och neråt. Så då kanske det ska gå. Men jag vågar inte riktigt. Kanske svider jätte mycket. Då får jag väl prova imorn, eller så provar jag nu, och sköljer bort om det börjar svida.

image184

Jag köpte den rosa!

Shorts

image183

Vill ha dom här! Kostar bara ca 119 kr hos asos. Funderar på att beställa.

Paris Hilton är död

image182

Läste på Aftonbladets hemsida att rykten om att Paris Hilton har tagit självmord i fängelset har lagts ut på fejkade hemsidor. Sen står det också att hon skulle ha fått flera knivhugg av en annan fånge. Men det är inte sant, eftersom att det står att hon blivit knivhuggen på fängelset Lynwood, men sedan i söndags är hon placerad på centralhäktet Twin Towers i Los Angeles.

image180image181

Pizza

Har precis ätit en pizza. Jag orkade inte hela, men jag åt ca en halv. Sen plockade jag bort allt det goda på den halvan som jag inte åt upp. Tänkte ge resten till pappa. Då får han typ en bit deg med ost och tomatpuré på. Hihih. Men han blir säkert glad ändå.

Ikväll är det typ inget kul på tv. Vänner ska jag se, och Simpson följt av Family Guy kl åtta till halv no. Sen blir det nog CSI NY, som vanligt, kl nio.

Nu ska jag gå till tvn och zappa lite. Så måste jag fundera ut vad jag ksa ha för matsäck imorn i skolan. Vi ska ha orientering. Blir säkert kul, bara det inte är superduper varmt, som idag. Då blir det nog jobbigt. Men man överlever nog. Förhoppningsvis.

Rachel Bilson

Fick en utmaning om att berätta vem min favorit kändis är. Här är hon =)



Jag älskar verkligen hennes snygga stil. Dessutom är hon otroligt söt!

Kräfta?

Jag är fortfarande röd, men det är inte lika farligt som igår. Det börjar bli brunt. Kommer nog bli fint imorn. Men just nu ser jag hemsk ut. Fast inte lika hemsk som igår, som tur är.

Idag i skolan städade vi skåpen. Sen fick man gå runt och bära på väskan, och alla böcker. Jobbigt. Vi tog roliga kort. Sätter in några här under. klicka på dom så blir dom större.



Sommarhelg

Den här helgen har verkligen varit sommrig. Det började i fredags, studenten. Jag var där och kollade lite. Min äldsta kusin tog studenten. Emma var ju där också, så vi gick runt lite där. Sen var Elin med oss en stund. Vi gick och åt på Max. Sen så gick jag och Emma till glassbaren, för Elin skulle på studentmiddag. Det var jätte kul den kvällen. Studentvagnarna körde runt i stan nästan hela natten. Vi fick nästan en vattenballong på oss! Haha!
Igår åkte vi till Emmas mammas stuga i Grynge. Det är sååå mysigt där. Nära till stranden, och varmt, och soligt. Jätte kul. Vi var på stranden både igår och idag. Idag blev jag jätte solbränd! Från knäna och upp till hårbotten. Jätte fult, och det gör ont som fan. Vet inte vad jag ska göra. Funderar på att gå och lägga mig. Då slipper jag tänka på det iaf.

Imorgon har jag sovmorron fram till nio. Slipper man gå upp tidigt.


image155

Emma och jag i stugan =D

Glor på film

Sitter och tittar på Coyote Ugly just nu. Den är ganska bra, men jag kommer inte orka se hela. Men jag ska nog gå och lägga mig i sängen och kolla nu. Nej, först ska jag gå och måla naglarna rosa  =) God natt!

I sommar...

..ska jag göra massor med skoj! Det roliga börjar redan i helgen. Jag och Emma ska till deras stuga! Det enda man behöver ha med sig då är typ bikini. Och klänning. Åh, jag vill ha sommarlov. Orkar inte gå i skolan längre. Men det är ju bara 1 vanlig skoldag kvar, och jag ska få gå tidigare imorn, eftersom att min kusin tar studenten =) Sen är det ju bara 4 dagar nästa vecka. Då gör vi bara olika aktiviteter. Typ orientering och sånt. Tänk om det blir jätte varmt, så ska man ut och springa, eller cykla, i typ två timmar. Det orkar man ju aldrig. "Suck"

Skor!

image159
image160




Jag vill ha!!!

På tv ikväll

Ikväll ska jag se på vänner. Sen ska jag nog se du är vad du äter. Kl tio är det Coyote Ugly. Den var länge sen man såg. Måste se!


image154

Sola!

Idag har jag vart hemma, för jag har haft värsta huvudvärken. Jobbigt. Men nu är det som bortblåst, (nästan iaf) så jag tänkte gå ut och sola lite. Smörja in mig får jag göra. Har fortfarande lite soleld ifrån igår.


Läxor i massor!

Jag har fotfarande inte gjort nått av mina arbeten, för jag kom på att vår skrivare inte funkar, så hur i hela helvetet ska jag kunna skriva ut skiten? (Ursäkta språket, men jag är riktigt arg!!!) Nu vet jag inte vad jag ska göra! Ska jag skita i allt, och säga till läraren att skrivaren inte funkar, eller ska jag hitta på en historia om att jag tappat alla mina böcker och papper på väg till skolan? Jag kör nog på alternativ nr 2. Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. God natt

Plåster

image151

Dessa plåster är mitt senaste inköp. Från Åhléns för 20 kr. Visst är dom söta? Och dom är faktiskt super bra. Dom ramlar inte av särskilt fort, dom är vattentäta, och dom var ju väldigt billiga. Men dom är ganska små, så jag behöver, till mina skavsår, två stycken på varje häl. Men annars är dom bra. Ska verkligen köpa sånna igen, när dom jag har är slut.

Sofi Fahrman

image149

Sofi Fahrman visade några av sina outfits från maj.
Jag gillade nr2 bäst.

Snart sommarlov!

Idag var vi som sagt i stan. Eller egentligen var vi bara nere vi hamnen och åt glass på glassbaren, och kollade på alla motorcyklar som körde förbi. Det var sån där vad-det-nu-heter sak idag. När massor med motorcyklar kör runt lite överallt och visar upp sig, typ. Bertil var med och körde. Sen åkte vi hem till Carina, mammas kompis från högstadiet, och badade i deras superlyxiga pool. Det var 25 grader i vattnet, och 45,8 grader i solen på deras soldäck. Najs, eller hur? 
Nu har jag precis kommit hem. Känner att jag har soleld lite varstans. Inte mysigt.
Nu ska jag gå och ta mig en skål glass!


Bikini

image227image228

Jag vill ha den här snygga bikinin från Victoria's Secret. Tröjan var inte så dum den heller. Funderar på att beställa. Nu är det ju rea och allt.

Min mage är dum

Jag ät frukost för typ en och en halv timme sen. Då fick jag jätte ont i magen. Det måste va nått fel. Jag har vart hos doktorn säkert fyra gånger. Tatt blodprov i armen och allt. Har även fått medicin två gånger. Men dom kan inte hitta nått fel. Wierd. Vill ju veta. Vill ju slippa allt det här. Jag har vart hemma sååå mycket pga det. Hatar att ha ont i magen! Och ingenting hjälper.
Jaja. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan, se på tv, och hoppas på att magontet försvinner tills vi ska på stan.

Blev ingen strand idag. Hellre vill jag ju till stan och äta glass på glassbaren!

It´s amazing..

Att det kan va så skönt att sova. Fattar inte det. Så därför tänker jag nu krypa ner i sängen, även fast jag inte duschat. Orkar inte. Tar det imorn. Ska nog på stan med mamma och Smilla. Ska bli trevligt. Men jag vill gå på stranden. Hoppas att jag hinner gå ner och lägga mig en lite stund, innan vi ska åka. Får gå upp tidigt. Bad mamma väcka mig halv nio. Då får jag kasta mig upp, äta frukost, duscha, hoppa i badkläderna, och springa ner till stranden. Mm. Så får jag göra. Då borde jag vara nere på stranden till kl halv tio. Kanske lite tidigt?
Nu blir det tandborstning, sen sovning! God natt.

CC Skye

image225                image226

Åh, jag vill ha ett sånt där armband. Eller varför inte en av varje färg? Hm. Kanske det.
Halsbandet skulle jag inte heller säga nej till. Får se någon gång i sommar om jag ska köpa dom. Nej föresten. Jag måste köpa dom! Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha! 

Bränd som en..som en.. bränd mandel!

Nu är jag hemma igen. Och helt jävla solbränd. Haha! Har vart ute i den gassande solen på Kneippbyn sen kl 15. Kom hem för några minuter sen. Nu ska jag kolla på Desperate Housewiwes!

image224

Woho!

Jag sitter hemma nu. Ska snart till Kneippbyn med Ida och Tilde. Ska bli kul. Kanske träffar Sofie, om hon nu går dit.
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett till. Har ont i huvet som fan. Men jag måste till Kneippbyn! Eller, egentligen inte. Men jag vill. Då ska jag och Ida åka alla (barn)karuseller. Haha! Finns ju bara barnkaruseller där. Men det kan va kul ändå. Om man åker med lille Tilde. Hon skriker i mini bergochdalbanan! En sånn där liten larv som åker runt på ett spår. Tar typ 3 minuter att åka den. Hihih. Som tur är har dom ju vattenland också. Där finns det lite roligare åkatraktioner iaf. Fast man börjar bli lite för stor för dom, men skit i det! Jag ska fortsätta att gå på Kneippbyn tills jag dör, om dom har öppet så länge. Haha! Just det. Skulle ju ta en tablett.

Jag är sur

Åh! Emma sa att jag kunde följa med till Sthlm imorn, men sen när jag fixat pengar, och fått lov av mina kära föreldrar, så säger hon att jag inte kan följa med. Så nu är jag sur! Tänker ut och springa nu. Så jag blir lite gladare!

Vänner

image223

Typ en av mina favvo serier. Verkligen älskar det, och så är det dubbel avsnitt. Förgyller mina trista vardagskvällar!

Little miss sunshine

image222

Vill ha den här söta tröjan från asos. Kostar 372 kr. 

En riktigt barrskog

image221

Den här bilden kom fram när jag sökte på barrskog. Kom att tänka på när jag var liten, och alltid kollade på mumindalen! Hihih. Jag hade det på dataspel också. Det var mitt favvospel. Nu spelar jag det inte längre. Hm, funderar på att plocka fram det igen! Haha! =)

Sitting in the datasal

Jag sitter i datasalen och ska göra nått tråkigt NO arbete. Tråååkigt. Men jag ska nog göra det hemma istället. Vi behöver bara göra typ en sida, så det borde inte ta så lång tid. Ska göra ett arbete om barrskog. Nej, nu ska jag läsa lite bloggar, och försöka jobba, men jag tror inte att det blir nått av med det.

Sleep time

Japp. Dags att lägga sig. Men först måste jag ju fylla min mp3!!! Höll på att glömma. Om man åker buss i drygt en timme varje morgon, måste man bara ha musik. Annars skulle jag somna. Fast nej det skulle jag inte. Jag kan inte sova på bussar. Det finns en på min buss, som typ somnar varje morgon. Måste vara jobbigt. Mitt råd till den personen: Gå och lägg dig tidigare, så du får sova ut ordentligt på morgonen! Nu säger jag tack för mig, och god natt!

Bodylotion

image220

Jag vill ha denna! Ska försöka ta mig till ett apotek. (Det ligger ett ca. 500 m härifrån, men orkar inte gå. Föresten är det nästan aldrig öppet heller, eller så är det stängt när jag kommer hem från skolan.) Får väl försöka övertala pappa att han ska köpa den åt mig!

Sommar&Sol

Igår åkte jag till min mormor. Superskönt väder hemma hos dom. (Här blåste det massor. Dom bor inte så långt från oss, min mormor och hennes sambo, men ändå var det så stor väderskillnad. Men vi bor ju närmare havet.) Så jag la mig och solade där ett tag. Sen kom mamma, Smilla och Bertil. Då blev det ett litet garden party, som min mormor utryckte det. Lite senare kom Tessan, Mattias, Ida och Tilde, även fast dom sagt att dom inte skulle komma, så vi lekte hela kvällen! Haha! Nej, men vi gick till lekparken, jag, Smilla, Ida och Tilde. Jag gungade! Det är kul. Emma och jag brukar också gunga tillsamans. Hihih! Nere på stranden.
Sen sov jag över hemma hos mormor min. Och idag var det ännu varmare, så jag har solat, och vart ute typ hela dagen. Räknar med att bli lite brun! När jag solar så blir jag typ blekare än jag var innan, sen dagen efter blir jag brun.
Nu ska vi gå ner på stranden och grilla. Mysigt!


Jag kan höra ljudet från havet

Om jag sitter med örat tryckt mot fönstret (Eller öppnar det, men det vill jag inte nu, eftersom att det blåser och är iskallt ute.) kan jag höra havet. Sååå mysigt, eller hur? Ja, nu ska jag försöka sova iaf. Får väl se om jag hör havet från min säng. Den står ju inte så långt ifrån fönstret, så kanske, om jag har tur, så får jag höra vågornas brus ^^ Good natt!

Nemi

image214

Haha! Jag gillar verkligen Nemi. Har prenumererat typ två år nu på den tidningen. I love!

Blå klänningar



image213

I´m not a big fan of blue, men jag tyckte verkligen om dessa klänningar.
Tyra Banks klänning var klart den snyggaste. Men Tara Reids, Claudia Schiffers, Jessica Simpsons och Sara Jessica Parkers klänningar var ju också snygga. Vilken tycker du var snyggast?

Give me nagellack!

image212

Jag har typ inga nagellack. Eller, jo jag har nagellack, men inga roliga, sommriga, färger. Det rosa som hon har på sig, har jag beställt från h&m. Orkar inte gå till affären och köpa. Haha. Jag är lat!
Jag vill ha dom andra färgerna också, eller nått liknande.

I am a rich bitch!

Det kan man lungt säga! Jag har samanlagt 1114 kr i småpengar! HAH! Slå de du, om du kan!
Nu känner jag mig väldigt rik, och funderar över vad jag ska slösa mina pengar på. Jag kan ju spara dom, men jag anser att, pengar är till för att användas, inte sparas. Om man inte ska handla för pengarna, vad ska man då ha dom till? Man kan ju göra som min lillasyster, att bara ha dom där för att se på, och räkna dom lite ibland, och kolla så att inte storasyster snott något. Men jag skulle självfallet inte sno av mitt eget kött och blod. Om jag skulle sno från nån, skulle jag ju sno från nån av mina miljadärpolare. Om jag nu hade nån miljadärpolare...

Nicole Richie

            
image211

Nicoles viktras. Från "normal" till sjukt smal. Tycker inte att det är speciellt snyggt att vara så där smal som hon är nu. Bättre att se ut som hon gjorde förut. Hon har sjukt snygg klädstil, för övrigt, tycker jag, som bara skulle bli ännu snyggare om hon gick upp några kilon.

Snook

image207

Har börjat lyssna på Snook (Idag!! Haha!!) Lyssnade på dom mycket förut. Gillar deras musik  =)

Ge mig en hamburgare!

Jag mår illa. Pappa säger att det är för att jag är hungrig. Näää, sa jag då. Men vill du inte ha nån mat alls? Sa han då. Nääää, sa jag då. Men om jag går och köper en hamburgare till dig då? JAAA! Sa jag då. Även fast jag mår jätte illa och typ har ont i magen, kan man inte säga nej till en hamburgare, från Max. Mums. Så nu väntar jag bara på att pappa ska komma tillbaka. Han gick för typ 10 minuter sen. Borde vara tillbaka snart. HUNGRIG!

Victoria's Secret klänning

image205image206

Gillade den här söta sommarklänningen från Victoria's Secret. Den kostar $49, inte så dyrt. Frågan är bara: Enfärgad vit eller randig?

God morgon! Eller inte....

Vaknade för ett tag sen. Skulle ju till skolan idag! Men jag stängde av klockradion i går morse, eftersom att jag skulle va hemma. Dumma mig! Nu känns det lite onödigt att gå dit. Slutar nämligen tjugo över ett. Hehe.. Jätte kul. Nu när jag har blitt frisk och allt. Jaja. Det finns inget jag kan göra nu. Kanske om jag uppfnner en tidsmaskin, och går tillbaka i tiden till igår, och tar på väckarklockan. Mm, det skulle faktiskt kunna funka. Nej, just det. Jag har inga verktyg. "Suck" Kanske kan bygga en av.. Hmm. Min säng? Neeej, den är så skön, så de går jag inte med på. Jaja. Då får det vara. Tänker nu gå och klä på mig, och packa det sista som jag ska ha med till mamma. Ska man ta med sig bikini?? Ja, det ska jag. Vi bor ju praktiskt taget på stranden. En liiiten bit ifrån iaf. Måste ta årets första dopp. Hoppas på bättre väder i helgen. Nu regnar det ju lite ute. Blää. 1 juni idag och allt! SNART SOMMARLOV!

RSS 2.0