Har sytt en kjol!

Helt paf blev jag. Visste knappt att jag kunde sy. Det kanske inte var såå svårt, eftersom att jag klippte av överdelen på en förliten klänning, och slängde den. Sen tog jag underdelen, själva kjolen, och sydde fast nått elastiskt band som jag klippte av från en annan kjol, i kanten. Vet inte riktigt om jag kommer använda den. Är inte så säker på om jag gillar färgen och mönstret. Snälla, säg om ni gillar den eller inte! Kan inte bestämma mig om jag hatar den eller älskar den. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova. God natt!

image203

Min mamma is the best!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så skulle jag gå och handla, men det blev inget av med det. Så jag kastade mig på telefonen och ringde mamma! Hon ställde självklart upp, och köpte så jag kunde göra sallad, och kom över med det. Fick även en tjugo lapp. Vet inte riktigt varför, men jag blev glad =)
Nu tror jag att jag ska börja skära upp grönsakerna. Sen ska jag fortsätta sy. Har börjat på en klänning, men vet inte riktigt hur jag ska göra nu. Har klippt ut axelband och ett midjeskärp, men vet inte riktigt hur jag ska göra med själva klänningen. Om jag ska ha den helt rak framme, eller göra en uringning. Tror att det skulle vara snyggt både och.
Now I need food!

Sy kläder!

image202

Nu ska jag sätta mig vid min farmors symaskin och sy om lite kläder. Kanske visar upp resultaten senare, om det inte blir allt för misslyckat, vill säga. Haha. Är kass på att sy.

Lugg ala´Elin Kling

Så snyggt med lugg! Men mitt hår växer så fort, så jag skulle behöva klippa mig varje vecka, om jag gjorde det, för att inte luggen ska bli för lång. Skulle mer än gärna klippa mig i sånn lugg som Elin Kling har. Snyggt!
image201


Handlahandlahandla!

Ska iväg och handla mat! Jag hatar att handla. Vet inte ens vad jag ska handla för nått. Hmm. Kanske kan man göra en sallad? Nee. Det är lite tråkigt. Har ingen lust att laga nått alls. Men vi har inget hemma. Får väl gå till affären, och se vad jag hittar. Eller vänta på bättre tider? Neej, då blir klockan så mycket innan jag kommer iväg, och då är väl affären fullproppad av galna människor som precis har slutat jobbet. Så då går jag väl nu då. "Suuuuck"

Family Guy


image200

Har just tittat på ett avsnitt av Family Guy. Det är faktiskt ganska tråkigt. Men det funkar, om det inte finns nåt annat att se på.
Idag var jag också hemma. Min dumma mage. Idag när jag klev upp ur sängen trodde jag att jag skulle spy. Det gjorde så ont. Sen kunde jag inte äta på flera timmar. Men nu har jag inte så ont. Bara litegrann. Men det märks knappt.
Nuu ska jag gå och packa, för imorn ska jag till mamma.

Det är hippt att gå i bara leggins!

Nu ska jag och Emma gå och lägga oss! Och imorn ska vi sy. Kul va? Hihihi. Vi ska sy egna kläder, och starta eget, typ när jag börjar andra året, och hon just går ut gymnasiet. Hon går handel, och jag ska gå typ hantverk. Såå sen ska vi sälja våra egna kläder. Kuuuul!!!! Ser fram emot det. Vi har redan planerat massor. Typ sälja våra kläder på en hemsida också. Ska bli väldigt trevligt. Haha. Trevligt, trevligt. Och här är en annan trevlig sak: Idag när Emma gick på stan, såg hon en tant som gick i kort linne och leggins. Utan någonting över legginsen! Och dom var genomskinliga! HAHAHAHA! Stackars tant, som trodde att hon var 'hipp". Hihiihihihiihih! Nej nu är det verkligen dags att krypa ner i bingen, och kanske sova en stund. Imorn blir det skola för hela bunten. (Det vill säga: För mig och Emma.) God natt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött!


I wan´t money, money

Jag håller på att rensa mitt rum, i jakt på saker som jag kan sälja för att få en extra slant. Hitills har jag fått ihop en kasse med kläder, som jag ska ta till en second hand butik, en liten blå barnlampa, som är jätte gullig, och ett par skor. Men jag kan inte komma på nått mer jag kan sälja. Även fast jag har typ tio kartonger med saker inne i min garderob, som jag inte använder, så kan jag inte hitta nått. Får fortsätta senare ikväll, för nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det mat, och sen kommer Emma. Men jag vet inte om jag ska vänta med att äta tills hon kommer eller inte. Hmm. Jag väntar nog. Det blir grillad kyckling, ris och en örtkryddad sås ikväll. Låter som värsta lyxiga maträtten, som tar typ en timme att göra, men sanningen är den att kycklingen är färdig grillad, riset är en sånn där påse man bara lägger i kokande vatten, och en sås man bara värmer. Haha! Känner mig lat. Men pappa tror väl inte att jag kan laga mat. Han är på kurs idag och imorn ,så jag är hemma själv. Men Emma kommer ju ,så jag slipper att vara ensam. Så tråkigt. Ibland jobbar pappa till kl tio på kvällen. Då är det inte så trevligt att va hemma själv. Eller ibland är det skönt, men oftast blir det bara att man sitter här eller framför tvn. Nu måste jag verkligen gå och duscha.

La Redoute

Funderar på att göra en beställning från LaRedoute. Nu har dom rea också. Om jag ska beställa, så beställer jag nog dom här sakerna.



Klänning, 639 kr
Klänning, 279 kr
Adidas tjocktröja, 599 kr
2-pack leggins, 75 kr
Shorts, 187 kr

Sommar toppar

                             
Dom här två topparna skulle jag vilja beställa, nu med en gång. Men jag har aldrig beställt från asos förut, så jag vet inte. Har hört att frakten är dyr. Får se nån gång i framtiden, om jag beställer då.

Snart sommarlov!

Känns kanske inte så somrigt ute just nu. Dåligt väder. Trååkigt. Men det är faktiskt bara 2 veckor till skolavslutningen!!! Sen är man ledig i flera månader - iaf 2. Men det ska bli så skönt. Har så mycket inplanerat. Men mest av allt ska jag nog bara hänga på stranden. Mamma bor ju så nära, att det skulle vara konstigt om man inte gick dit. Det är så nära, att om jag kastade ut en sten genom fönstret skulle den kunna träffa någon i huvet som ligger och solar. Nästan iaf. Hahaa! Men det är jätte nära iaf. Det gillar jag. Här, hos pappa, är det hur långt som helst, eftersom att vi bor mitt inne i stan. Mamma bor en bit bort från stan. Men jag skulle nog inte kalla det att hon bor på landet.
Nu ska jag tvätta, och vika all ren tvätt. Lite nytta kan man väl göra, även fast man är hemma och är sjuk.

Min säng är skön

Jag älskar min säng. Den är sååååå skön. Så fort jag lägger mig på kudden somnar jag typ. Helt undebart. Som att vara i paradiset. Tänkte nu gå och borsta mina små tänder, och sen krypa ner i den där paradissängen. Mmm. Lääängtar.^^

Dagens shopping

Idag fick jag ju mina shorts. Super snygga! Vill ha på mig dom hela tiden. Haha! Fast Emma har ju likadana. Känns som att vi har allting likadant. Well, vi är ju kusiner. Inte konstigt att vi gillar samma saker.
Sen köpte jag även Veckorevyn, och shampoo och balsam.

image188

Blä

Har ont i huvet, mår illa, har ont i magen, och känner mig bara helt groggy. Somnade typ vi fyra på soffan. Vaknade av att pappa kom hem, tror jag. Sen åkte han och handlade. Då gick jag in och la mig i sängen. Sov fram till tjugo i sju. Så nu mår jag inte alls bra. Jag klarar inte av att sova på dagen. Funkar inte.
Idag fick jag mina shorts. Jag och Emma tog cyklen bort till henne, och hämtade dom. Åh, dom är så fina. Lägger upp en bilde senare, kanske. Nu ska jag se Vänner!

Boring

Är hemma idag också. Jäkla mage. Kan inte äta nått utan att få ont. Kanske ska man gå till en doktor? Nej, det har jag gjort jätte många gånger. Då kanske jag måste opereras. Inte kul. Men jag vill ju inte ha ont forever. Imorn ska jag iaf till skolan. Det måste jag.

Igår sov jag hos Emma. Vi såg typ på tv hela kvällen. Åt kvällsmat halv tio, vilket jag tyckte va lite sent. Är van att äta runt halv sju annars. När jag vaknade imorse, kände jag direkt att jag hade jätte ont i magen. Gick upp för att duscha, men det gick nästan inte. Bestämde mig för att va hemma, och hoppade över duschen. Istället sprayade jag i massor med hårspray. Frukost gick inte heller att äta. Sen tog vi bussen in till stan, men jag gick av hemma hos mig istället för vid skolan. Och nu sitter jag här, och har tråkit. Hungrig är jag också. Men jag vågar inte äta. Jobbigt. Får väl försöka ändå. Tänkte kolla på nån film. Men vet inte riktigt vilken. Jag får kolla igenom filmsamlingen. Vi har säkert över hundra filmen.

Dagens tävling på Cosmopolitan.se

Brukar alltid vara med i deras tävlingar. Än så länge har jag inte vunnit något. Men jag gillade deras dagens tävling idag. Där kan man just nu vinna läppglanset Nivea Volume Shine Glacé. Har provat det en gång, och jag tyckte att det blev super snyggt. Hoppas jag vinner!
Här är tävlingen.


image187

Maat

Ge mig mat! Jag är hungrig! Får väl ta och masa mig till köket. Det är så långt bort. Typ 2 steg härifrån. Orkar inte! Får väl ringa och beställa hem en pizza. Men då måste jag ändå gå 2 steg, till dörren. Hm. Vilket är jobbigast.. Jag lagar maten själv. Ska göra korvsoppa/gryta. Vet inte riktigt vad man kan kalla det. Men det ser typ ut som en soppa, men det är mest potatis, korv och morötter i, så då kan man kalla det gryta, kanske.
Nu har jag nog en mors dags present till mamma. Har ett par vita jeans som är lite för stora för mig, som hon kanske kan ha. Vi har typ samma storlek. Fast hon är 162, och jag är 170. Hon har 36-37 i skor. Jag har 38-39. Men tröjor och klänningar går utmärkt att låna av varann. Det är lite kul tycker jag.
Jaja, nu måste jag gå. Håller på att svälta ihjäl känns det som. Nästan iaf. Efter maten ska jag försöka samla ihop lite kläder som jag ska sälja till en second hand affär. Dom köper in kläder idag, så då får man ju passa på. Särskilt när man har så mycket kläder som jag har, som bara ligger och tar hur stor plats som helst i min garderob. Har säkert 4 banankartonge med kläder som fortfarande ser bra ut, men som jag tröttnat på, eller aldrig använt. Sen har jag ju en sopsäck med kläder också. Får kolla igenom den också.
Nu, mat!!

Rosa nagellack

image186

Gillar färgen på det här nagellacket. Vill ha!
Hittade ett jätte snyggt i en affär i närheten där mamma bor, som kostar typ 70 kr inne i stan, men där kostade det bara 40 kr.

Lindex webshop

Har vart inne och kollat in deras webshop flera gånger. Har hittat massor jag vill ha! Här är dom saker jag vill ha mest.


Ingen sommar utan reggae

Har fastnat på den låten nu. Men den är ju bra =)  Tror att den kommer bli en riktig sommarplåga. Jag kommer nog att lyssna på den väldigt mycket. Haha! Har den på hjärnan hela tiden. Går runt här hemma och sjunge för mig själv.
Nej, nu ska jag gå och välja ett roligt nagellack, så ska jag sätta mig vid tvn en stund och måla naglarna ^^

Mee

image179

Hittade den här bilden på mig igår. Säkert från i vintras eller nått. Tycker att den är jätte fin. Ser ut som att jag håller någon i handen. Hih. Det gör jag väl inte? Hmm. Nej. Eller? Haha!

Sova

Just nu är jag inte alls trött. Inte trött alls. Men jag komemr inte vara särskilt pigg imorn om jag inte går och läggerm ig nu. Så jag får väl göra det då. Kan ju alltid läsa. Brukar funka, men en gång så började jag läsa en bok en kväll för att jag inte alls kunde somna. Sen läste jag ut hela den boken den natten. Haha. Sen kunde jag ändå knappt somna. Det var lite kul. Läste ut hela. Fast den var inte särskilt tjock. Kanske 150 sidor. Eller det kanske är ganska mycket. Det tog ca 2 timmar att läsa ut den tror jag. Kanske 2 och 1/2 timme.
Nu ska jag försöka somna. God natt.


Lagar mat

Just nu håller jag på att göra tacos. Typ den absolut svåraste maträtten man kan göra. Haha. Är så hungrig, att jag säkert kommer äta upp 1/2 kilo köttfärs själv. Sen när pappa kommer hem får han äta enbart grönsaker. Hmm. Nej så taskig är jag inte.
Funderar på vad jag ska ge mamma i mors dags present. Hmm.

Nu måste jag till affären! Glömde köpa gräddfil! Skynda, skynda! Stänger snart.


Avril Lavigne

image159

Hon har cool stil, och jag gillar hennes musik väldigt mycket. Det har jag gjort sen jag hörde Complicated första gången. Henne nya skiva är superduper bra! Kan inte sluta lyssna på den. Fast man tröttnar ganska snabbt på hennes låtar tycker jag.

Jorgubbar!


image157

Jag vill ha jordgubbar! Det är så gott. Måste gå och köpa sen.

Mors dag

Idag är det ju mors dag. Tänkte smyga hem till mamma och överaska henne lite, med typ en blomma eller nått. Då blir hon nog glad. Fast just nu är hon nog hos min mormor. Då får jag väl gå dit imorn. Eller ikväll.
Pappa är hos min farmor. Kunde inte åka med pga magont. Såå istället försöker jag städa lite i mitt rum så gott det går. Fast jag hamnar hela tiden i sängen framför tvn. Hur nu det går till. Bäst att jag tar nått att äta nu.


Trött

Nu tänkte jag gå och lägga mig, men sen kom jag på att det är minst 100 saker jag måste göra först. Bädda, och plocka undan alla mina kläder. Borsta tänderna och tvätta bort sminket. Plocka undan allt godis så inte hunden äter upp det. Lägga in all smutstvätt i badrummet. Plocka upp alla tomburkar från mitt golv och lägga i köket. Jag och Emma drack typ 6 cola burkar igår! Och sist ska jag leta fram en pyjamas. Hihi. Så om jag ska hinna bli klar innan jag somnar, så måste jag gå nu. Godnatt

Vill ha

image156

Just nu vill jag ha jeans shorts, så jag letar överalt. Hittade dom här hos topshop. Visst är dom fina?

Goooodis

Jag äter godis, men jag vill inte ha egentligen, men äter ändå. Sen har jag ju också godisförbjud, men det struntade jag i igår, för på bio måste man ha godis och läsk. Annars funkar det inte. Nej. Så jag ska börja om imorn, eller när jag har ätit upp den gigantiska påsen med smågodis, och chokladkakan. Fast chokladen har nog pappa tagit hand om nu.
Töööörstig. Jäkla godis. Man blir bara törstig och mår illa av det. Bläää.

Jeans shorts

image152















Hittade dom här snygga shortsen hos asos, från Miss Sixty. Skit snygga, eller hur ?
Dom kostar 1922 kr.




Pirates of the Caribbean - At world´s end

I går kväll var jag och Emma på bio och såg PotC 3. Den var superduper jätte bra ! Och jag behövde inte springa ut mitt under filmen för att gå på toa! WOHO!! Men det var varmt som i en bakugn därinne. Även fast en dörr var öppen, ut till friska luften, höll jag på att dö. Sen var våra händer och fötter jätte uppsvullna. Det var läskigt! Fick typ inte ner fötterna i skorna. Haha! Så hela vägen till cykeln klagade jag på att det gjorde ont i fötterna, och cykeln stod ganska långt bort från bion.
Idag var vi på stan. Såå varmt att man skulle vart på stranden istället. Mamma var på stranden när jag ringde henne. Åh, jag vill också på stranden! eller jag vill iaf sola. Men imorn är det mors dag, så då blir det nog inget. Ska till fammo och faffa. Hihih. Kul. Men Emma är ju där.

Shorts

Idag var jag och Emma på stan. Inhandlade leggins och 3 par shorts. Eller jag köpte 2 par shorts, och la undan 1 par, så ringde jag mamma och bad henne köpa dom till mig.

image149
image150

Båda shortsen är från h&m

Jobbiga läxor, jag är trött

Har inte gjort färdigt läxorna, men jag går och lägger mig ändå. Har ju tid på mig imorn på bussen. Såå nu ska jag krypa ner mellan dom sköna lakanen och sova. God natt!

Imorn gäller det

Imorn ska jag och Emma ha superduper kul. Efter skolan ska vi först åka och bada, sen ska vi antagligen äta pizza eller nått sånt nånstans, sen ska vi ta en glass på glassbaren, och sista blir det bio. Pirates of the caribbbean 3 - At world´s end. Woho! Jag lääängtar. Ska äta sååå mycket godis, att jag måste rulla ut ur biosalongen. Haha. Men läsk blir det nog inte så mycket av, eftersom att filmen håller på i nästan 3 timmar. Man kan ju inte springa ut mitt i filmen. Tänk så mycket man missar. Och jag kan ju inte gå och se den igen, bara för att få se dom 2 minuterna jag missade när jag gick på toa. Fast kanske filmen är så bra att jag bara måste se den igen. Men biljetten kostade ju 95 kr. Hmm. Jag kan ju inte vänta tills filmen kommer ut i affären heller. Och ladda ner den skulle jag aldrig göra. Det får helt enkelt bara bli godis och popcorn. Men det funkar ju inte heller. Av det blir man ju jätte törstig. Vad ska jag göra!? Hjälp....


Jaa!

Jag hittade phc produkter inne på Åhléns. Vill ha! Antingen dom eller Elvital nutri gloss.


image144
image143    

Ont i huvet

Åhhh, jag har ont i huvet. Vill inte ha ont i huvet. Orkar inte sitta här när jag har ont i huvet. Jag tänker ta en huvudvärkstablett, sen ska jag plugga. Gillar inte att plugga när jag har ont i huvet, men jag måste. "Suck"

Nattinatti

Nu är det dags för sängen. Fast först ska jag se färdigt Pussycat dolls. Sen ska jag läsa.

image140

I love shopping

Idag gick jag på stan en stund. Fick bli en klänning och ett par shorts. Klänningen är svart, ser nästan ut som en stor t-shirt, eller ett nattlinne. Men  den är sjukt snygg. I love it! Shortsen är svarta och lite glansiga. Emma har likadana... Haha. Hon blev lite sur. Men jag vill såå gärna ha dom. Sprang runt på stan och provade säkert 7 par olika shorts. Sist provade jag dessa, och jag tänkte: jag bara måste ha dom här! Så nu har jag ett par snygga shorts också. Hade inga innan. Nu är jag glad.

image189

Dom ser typ gråa ut på bilden. Dumma kamera.

Project Runway

Me like. Har kollat på dom förra säsongerna. Funderar på att börja sy egna kläder. Har redan en massa idéer. Ska bara få ner dom på papper först. Hmm. Kommer nog ta ett tag. Men jag får väl börja nu nångång, när pappa har symaskinen framme. Det sker inte ofta.

image139

Promenix

Jag tänkte gå ut på en liten promenad. Har inte sprungit på länge. Så då får man passa på att gå, för det kan jag ju göra även fast jag är fökyld. Jag hatar att vara förkyld. Missade 3 kilometern idag! Ahh! Ville ju sååå gärna göra den.
Nu ska jag gå. Måste ju hinna hem innan nio. Då börjar ju Project Runway. Men jag skulle vilja stanna hemma och sen den här nya serien på femman. Kollar lite på den just nu. Men får väl se reprisen, om det går någon.

Sol

Efter skolan idag gick jag hem och la mig på uteplatsen och solade ett tag. Det var så varmt och skönt. Säkert minst 25 grader, eftersom att det är väggar på sidornar, så kan det inte blåsa in när man ligger där. Blir säkert lite brun. Annars blir det på med brun utan sol ikväll.


Tisdag kvällarna

image131

Jag fullkomligt älskar dom här serierna. Dom är bara för bra. Skulle inte överleva tisdagarna utan Desperate Housewives och Ugly Betty.

image132

Jag är en målarmästare

Har precis vart hos min mormor och målat deras staket. Jag är bäst på att måla. Målade bara om ca 3 gånger, eftersom att jag missade hela tiden. Men det är ju inte så dåligt. Jag tyckte det blev jätte bra tillslut. Fick trotsallt 200 kr, så det måste ha blitt skapligt iaf. Hoppas att jag inte får komma dit imorn och göra om det. Fast jag skulle gärna göra om det för pengar.  


Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta

image128

Åh, det måste vara den bästa film jag någonsin sett! Kan inte låta bli att gråta när jag ser på den.







My favorites

Dom bästa låtarna i min mp3 just nu

1. Rihanna feat Jay-z - Umbrella
2. Ne-Yo - Because of you
3. Mario Vasques - Gallery
4. Timbaland - Apologize
5. Ne-Yo - When you´re mad
6. Timbaland - Way I are
7. Christina Aguilera - Oh mother
8. Beyonce - Listen

9. Damien Rice - Canonball

10. Jeff Buckley - Hallelujah


Sommarsommarsommarsommar

Nu känns det verkligen som sommar ute. Eller idag var det inte alls så fint som igår. Bara för att jag tog min nya klänning idag. Men det var inte för kallt iaf. Ganska lagom. Men igår hade jag värsta varma kläderna. Så då tänkte jag, imorn blir det nog lika fint som idag, så jag tar min klänning. Det hade tillochmed regnat lite imorse.
Senare ska jag probably hem till min mormor och måla hennes staket. Fast jag tror jag måste ringa och fråga henne först. Skulle ju va jätte kul om jag gick dit, det tr ca 25 min, och så säger hon att jag inte kan göra det ikväll. Så måste jag gå hela vägen hem. Alltid när jag går den vägen känns det som om det ska hoppa fram nån våldäktsman och våldta mig, eller nått liknande. Även fast jag går på huvudgatan. Haha. Men den vägen, och husen som ligger där är jätte läskiga. Brukar halv springa där. Speciellt läskigt var det en gång när jag gick där, och helt plötsligt kliver en man ut ur en lite skogsdunge som ligger precis vid vägkanten. Snacka om att jag blev rädd. Skrek nästan. Så var det på kvällen också. Haahaa


Säng

Jag ska gå och sova snart. Är trött som en.. som en... hmm. Vad säger man ? Jag är trött iaf. Så nu ska jag krypa ner i sängen. I min nybäddade, superduper sköna säng. Åh jag längtar redan tills jag får gå och lägga mig igen imorn. Haha!


Halsband

                                                                      
image126
 Jag vill ha!
 Finns hos asos.

Rachel Bilson

Jag älskar Rachel Bilsons stil. Snygg är hon också.


Muuhhh

Nu har jag bäddat färdigt. Det tog ju bara en dryg timme. Oj så snabb jag är. Måste vara nytt världsrekord.
Idag var det varmt. Men jag gick med tjocktröja och jeans i skolan ändå. Varför? Jo, för jag är knäpp. Så fort jag kom hem från skolan bytte jag om till mina nya kläder från h&m. Min söta kjol.
Imorn tänkte jag ha klänning. Säkert blir det jätte dåligt väder då. Men strunt samma. Jag tänker ha min klänning!! Har ju inte använt den någon gång ännu. Då måste jag ju inviga den imorn. Offcourse.
Hade So prov och No prov idag. Men det gick ju jätte bra. ( Tror jag ) Kunde iaf alla frågor. Men jag tror att jag får VG på båda. Fast jag hade ju inte tränat nånting inför dom. Men jag tyckte det gick bra ändå. Konstigt. Jag har plugghuvud. Räcker typ att jag läser texten två gånger kanske, sen kan jag det viktigaste. Det är skönt.
Jag känner för att ha sommarlov nu. Så skönt att bara kunna gå ner till stranden när man känner för det. ( Mamma bor ca. 100 m från stranden. ) Åh, jag vill ha sommarlov! Då ska jag och Emma åka ut till stugan. Det var så kul där förra sommaren. På kvällen hade vi fönstret öppet, och vi sov på nedervåningen. Helt plötsligt får jag för mig att någon ska hoppa in genom fönstret. Så jag säger till Emma, och vi får typ panik, och ska stänga fönstret. Jag står och håller i gardinen, redo att dra den åt sidan, så Emma kan stänga. Men vi bågade knappt. Efter en stund drog jag undan den, och vi skrek båda två och tittade bort. Haha! Det var kul. Sen sprang vi upp på övervåningen. Där var det så varmt att man nästan dog. Men vi ville inte sova nere iaf ^^
Nu i sommar måste det bli lika kul! Vi ska nog sommarjobba ihop. Om det nu blir nått. Men jag skaaaaa prata med mammas kusin, jag lovar. Nån dag gör jag det. Snaaart. Imorn kanske? Neej. Onsdag. Hmm.. Jag får see. Men jag looovar att jag gör det. Annars dödar du väl mig, Emma ?? Hehe....

Make my bed

Bädda min säng, någon. Jag orkar inte. Ska lägga i nya lakan. Jobbigt. "Suck" Nej det är inte jobbigt alls! Jag orkar. Jag är ingen klenis. Inte alls. Får väl göra det nu då. "Suuuuuuuuuuuuck" Haha!

Klääder

Idag kom mitt paket från h&m. Me like. Här är 3 av sakerna.


Från Emma

Nu sitter jag hemma hos kusin Emma. Vi har ganska tråkit faktiskt. Men jag måste berätta lite om dagen. Har vart ute hela dagen med familjen. Vi var på Fårö, (För er som inte vet vad Fårö är, så är det en liten ö som ligger längst upp på Gotland. En väääldigt liten ö. Jag tror det tar kanske 1 timme lr nått att köra runt, kanske) på ett ställe som heter ulahao, eller nått liknande. Det är typ en skog, full av sanddynor. Jätte höga. Så när man går runt lite i skogen, så kan det helt plötsligt kännas som om man vore i öknen. Ganska coolt, men man går lätt vilse. Men idag när vi var där var det ingen som gick vilse. Men Smilla blev skit förbannad. Vi spelade boule, och jag vann 4 gånger irad. Då tog hon boule klotet och kastade i marken, och skrek: AHH! JAG SKA VINNA NU! Det var ganska kul. När vi hade spelat färdigt gick hon och satte sig med sin godis påse. Då sa jag: Ta inga sura godisar bara, vi vill ju inte att du ska bli ännu surare än vad du redan är. Då skrattade hon litegrann iaf. 
Nu ska vi ut och gå med hunden. En liten sak som jämt skäller ^^  


Puma skor

image113


Jag vill ha dom här! Men dom kostar 799 kr. Men jag måste bara ha dom. Visst är dom coola?

I looove shopping




Idag var vi som sagt på stan. Jag köpte ett par super söta skor och en klänning.
När vi kom hem gick jag och Smilla ut och åkte på hennes nya kickboard. Jag åkte på den, och hon skulle springa efter och försöka ta mig. Jag var lite snabbare än henne. Bara lite. Sen när jag skulle ta henne, fick jag faktiskt springa lite, vilket gjorde mig lite överaskad. Trodde inte hon skulle vara så duktigt, första gången hon åkte. Hmm. Trodde att jag var bättre än henne, jag var ju bättre, men inte mycket. Fast jag har inte åkt sen jag var typ 10 år nånting. Jag hade en helröd kickboard då. Den älskade jag väldigt mycket. Jag kommer ihåg hur jag och Calle brukade köra runt kvarteren där vi bodde. Det var tider det. Men en rolig sak som jag kom och tänka på häromdan var att, när vi bodde i en lägenhet i stan, så brukade vi, några ungar däromkring, cykla inne på ett område där bakom, det låter ju inte så jätte roligt kanske, men det som är roligt i det hela, är att en av ungarna (han hette David, för er som vill veta det.) kunde inte cykla, så han sprang bakom oss när vi cyklade, med en cykelhjälm på huvet! Haha! Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Men det var nog ungefär 8 år sen, skulle jag tro. Om inte mer. Oj, oj, oj så roligt man hade när man var liten.

 


 

Shoppa

Snart ska jag på stan och shoppa. Woho! Ska nog köpa smink. Men jag vet inte. Kanske ska spara?
Förut bråkade jag och Smilla om vem som diskar mest hemma. Haha! Typ såhär:

Jag: Jag diskar nästan jämt hos min pappa.
Smilla: Men jag diskar hos farmor jämt.
Jag: Men jag får diska nästan varje dag.

Hahaha. En vanlig dag hos familjen PEO


Spring, spring, spring

Alltså, jag menar inte vår, utan jag menar ut och springa XD Men kanske jag menar vår också då. Jaja. Jag menar vår och springa. Jag vill ut och springa NU! Har inte sprungit på veckor. För jag har vart så fökyld, men imorn har jag bestämt att jag ska göra det! Åh, va jag längtar.
Idag ska jag nog gå på stan med mami and Smilli. Funderar lite på vad jag ska köpa. Barnbidraget kommer ju idag också =) Ännu bättre, eftersom att jag gav mina sista peningar till far min igår. Plus att jag köpte glass igår. Mm.
Iågr när vi satt vid matbordet, var Smill precis som vanligt. Bortskämd. Mamma sitter inträngd i hörnet vid matbordet. Smilla står vid bänken brevid brödrosten Hör här:

Mamma: Ska du ha en macka till?
Smilla nickar.
Mamma: Stoppa ner en i brödrosten då.
Smilla ruskar på huvet.
Mamma: Ska du inte ha mer macka?
Smilla nickar.
Mamma: Men stoppa ner en då.
Smilla ruskar på huvet igen.
Mamma: Men ska du inte ha en macka till?
Smilla nickar.
Osv, osv, osv. Tillslut tog hon en annan sorts macka. Och när mamma bad henne ta fram en kniv till leverpastejen suckade hon tungt, lunkade fram till lådan, drog ut den, såg jätte arg ut, tittade ner i lådan, utan att lyfta på saker. Suckade ännu tyngre, och sa att det inte fanns nån kniv. ( Måste bara tillägga att lådan hon kollade i var våran knivlåda...) Bortskämd?? Neeej då

I wan´t abercrombie

image105
image106

Den här outfiten skulle jag vilja ha på mig en varm sommar dag.

Vad ska jag göra i sommar ?

Saker jag vill, och ska, göra i sommar

  • Sthlm, woho =D
  • Bada, vad vore en sommar utan bad?
  • Sola, älskar verkligen att sola
  • Shoppa, det kan man ju inte vara utan
  • Varberg, släktingarpålångthåll
  • Husvagnscamping, med pappa =D
  • Leka med kompisarna, annars blir det ju ingen kul sommar



                                                
     

Cheescake Razz

image104

 
Jag sitter här nu med en skål av denna glass för första gången. Måste säga att den inte riktigt var så god som jag tänkt mig. Gillade inte alls dom små kulorna av cheescake i. Dom smakade konstigt. Men annars var den super, duper god. Fast den slår ju inte Ben & Jerrys glass, som jag för övrigt åt tidigare idag.

Rosa mp3

image103
Skulle inte tacka nej till denna lilla söta sak. Finns på cdon.com Funderar på att boka en. Kostar 379.

2 outfits

Dom här 2 outfitsen skulle jag mer än gärna vilja ha själv. Men dom ser nog inte lika snygga ut på mig som på Mischa.  



image100
image99

Mode

Jag tror jag vet vad jag vill gå för linje på gymnasiet. Mode & design. Det låter som något för mig tycker jag. Annars vill jag gå hotell och resturang. Men det tredje jag funderar på är scenskola. Väldigt olika saker, alla 3. Hehe. Åh det är så svårt att välja. Tur att jag bara går i 8:an fortfarande. Har några månader på mig att välja.

image94

Ohh, vilken gammal bild på mig. Tror att den är från 2005. Från den tiden då jag var svartklädd.

Färga håret ?

Jag ska snart klippa mig, och funderar på om jag ska färga håret eller inte. För tillfället har jag ljust brunt hår.
Här under är några äldre bilder på mig.



Vilken färg passar jag bäst i ??

Glass hjälper

Jag kom på vad det var jag skulle fråga mamma! Det hade med kläder att göra. Jag skulle fråga vilken storlek Ida, min kusin, har, så jag kunde ge henne några av mina för små kläder! Ben & Jerrys chocolate fudge brownie glass hjälpte mig att minnas. Hurra för mig! Hurra för glass! Hurra för skedar! Vad annars ska man äta glass med? Själv sitter jag och äter direkt ur paketet.

image81

Jag är glömsk

Skulle ringa till mamma och fråga en super, duper viktig sak, men några minuter senare, när jag var på väg till telefonen, hade jag redan glömt det. Och det var för över en timme sen, och jag kan för allt i världen inte minnas vad det var. Hmm. Kan inte ha vart så viktigt då. Men tänk om det va viktigt! Åh, va ska jag göra? Så irriterande. Vill komma på det NU! Men det är helt omöjligt. Det dyker hela tiden upp ledtrådar i huvet, som om det vore en stor gåta jag måste lösa. Tex, nu kom det upp en tanke på mina h&m kläder jag beställt. Vad kan det betyda? Att jag ska ge mina kläder till mamma? Nääää. Hmm. Måste klura vidare. Känns som om jag närmar mig svaret mer och mer.

Shopping

Senaste inköpen. Det var lite andra saker också, men jag lägger in bilder på dom sakerna nån annan dag.

image76image77    
Vilken är finast?























Kort klänning från Vero Moda, leggins från h&m  
Sommarklänning med svarta blommor på från Indiska

Varmt

Var i affären förut, och när jag kom cyklande så såg jag att hela parkeringen var full av bilar. Åh nej, tänkte jag. Nu kommer det ta en evighet att köa till kassan, men när jag klev in genom dörrarna fick jag till min förvåning se att det inte var någon kö alls. Så jag tog 1 gurka och 1 tomat, betalade och cyklade hem. Jag brukar hata att handla själv, men idag var det inga problem.

Har suttit ute i solen på våran uteplats. Det var jätte varmt. Hoppas på att bli lite brunare. Just nu känner jag mig som en blekfis, men jag använder brun utan sol nu. (frånochmed igår!) Och om det är fint väder i helgen, kanske jag kommer till skolan och är brun som en pepparkaka. Jag blir brun så lätt.

image75


 

Jag ser sur ut, men det är för att jag får solen i ögonen. Så har jag inget smink på mig. Katastrof, jag går aldrig, aldrig utan smink. Fast idag var jag ju hemma. Då får det gå.
 



 


Lunchtime

Jag har precis kommit hem från Rusta. Jag köpte två lacknecesärer. En liten rosa och en stor vit. Så köpte jag förstås ett paket tuggummi. Det kan jag inte klara mig utan.
Just nu funderar jag på vad jag ska äta till lunch. Hmm. Ikväll tänkte jag göra hamburgare. Pappa jobbar till kl 22, så man blir ensam hemma ikväll igen, precis som igår och i måndags. Inte är det nått särskilt bra på tv ikväll. Bara Top model finalen, men den är inte så viktig. Kanske man ska se Grey´s anatomy istället? Hmmm. Svårt val. Jaja, nu ska jag gå och fixa nån lunch.

New York

Åh, vad jag längtar! Hoppas verkligen att resan blir va den här gången. Åh så kul vi ska ha det, eller hur Emma? Har redan börjat planera massa saker jag ska köpa. Men tänk om det inte blir nån resa. Då blir jag jätte lessen. Men först har jag ju Italien resan i september att se fram emot. Ska bli så kul. Först ska vi till Venedig, stanna där några dagar, sen åka någon annanstans i närheten. Någon som har nått bra tips om vad man kan göra för kul i Venedig? I New York vet jag nog redan vad vi ska göra. Vi ska göra allt. Allt kul som finns at göra. Så ska vi ju va där över julen. Ännu bättre! Då kan jag önska mig resan i julklapp!
Jag har ont i min axeln, för jag har skrivit så mycket idag. Skrivkramp i axeln. Haha! Det lät kul. Förkyld är jag också. 
Snart tänkte jag åka iväg till Rusta och köpa nått kul. Det var ett tag sen jag köpte nått till mig själv, och eftersom att jag har vart sjuk så länge är jag värd nåt. Men jag skulle mycket hellre gå på stan och köpa kläder lr nått liknande, men det får jag inte för pappa. Om man är sjuk ska man ju va hemma. Men Rusta går bra. Ska gå och göra mig klar nu, så vi hinner åka dit innan pappa börjar jobba, vilket han gör om en timme ungefär. Så nu ska jag hoppa ur pjamasen och hoppa i lite kläder. Kanske hoppa i tandborsten.(?) Jag menar tandborsten hoppar i mig. Mmm.

Hello Kitty Converse

image74

Haha, dom här skulle man ha ^^

Smilla

Idag blev det ingen skola heller. Börjar bli lite tråkit att va hemma. Så är det ledigt imorn och på fredag. Då har jag bara vart hemma i nästan en hel vecka. Va i skolan litegrann i måndags. Men nu börjar jag känna mig lite friskare faktiskt. När jag tänker på min lillasyster blir jag glad igen :) Hon är så gullig, och är nästan aldrig dum. Men jag är typ alltid dum mot henne. Försöker skärpa mig, men ibland kan hon va lite jobbig. Men de är väl alla småsystrar.


image72

Smilla, min lillasyster för 1 & 1/2 år sen

KyssJohanna.se

image59
Så gulligt. Ja vill ha! Nån som har lust att ge mig det?

Chippen

image56
image57

Chippen, världens sötaste och klokaste hund. I love you!

Give it to me!

 image54
Den här parfymen vill jag verligen ha! Jag provade den när jag och Emma var i Sthlm. I love it! Den doftar verkligen som riktiga äpplen. Så coolt.


Jordgubbar

Jag verkligen älskar jorgubbar! Idag gjorde jag en ansiktsmask gjord på enbart jordgubbar, sen åt jag upp resten. Imorn tänkte jag baka en jordgubbspaj. Har aldrig ätit det, så det är väl dags att prova då. Eller så ska jag göra en ananaspaj. Det är sååå gott. Åt det hemma hos kusinerna för ett tag sen. Visste inte att paj kunde va så gott.

Jag har inte tränat något till provet ännu. Orkar bara inte. Men får väl göra det imorn under idrottslektionen, eftersom att jag är så förkyld att jag inte kan va me. Hoppas det inte blir 3 kilometern imorn då. Jaja, nu ska jag gå och försöka läsa igenom alla mina anteckningar.

4 favoriter just nu

Här är en lista över mina 4 favoriter just nu:

  • Sommaren, vill ha sommarlov nu!
  • Shopping, älskar att gå på stan och köpa nya grejer!
  • Skor, finns det nått bättre?
  • O.C, så himla bra. Synd bara att sista avsnittet är nu på söndag. Vill inte att det ska ta slut!


Prov

Jag måste plugga! Har ett prov imorn ,som jag kan nada till. "Suck". Ska ta mig en riskaka, gå in och sätta mig vid tvn(!?)och plugga. Kommer säkert få MVG på provet. Jah. Men jag kan nog redan det mesta. Provet är om.. Få se nu. Industriella revolutionen. Svåra ord. Men nu får jag väl masa mig härifrån. Sjuk som jag är. Stackars lilla mig.


Tv-serier

Mina favorit tv-serier:

1. Desperate Housewivesimage50
2. O.C
3. Ugly Betty
4. The Simpsons
5. Vänner
6. That´s So Raven                                
7. That '70 Show                                                 
8. 2 And A Half Men
9. Ensamma Hemma
10. CSI NY


Fortfarande sjuk

Idag var jag tvungen att gå hem från skolan. Mådde så dåligt. Men jag har inte feber längre, tror jag. Vill så gärna bli frisk tills på onsdag, då ska vi springa 3 km på gympan. Vill ha bättre resultat än sist. Då kom jag nästan sist. Min kondition har förbättrats mycket sedan dess, I hope. Springer ju varannan dag. Fast nu va de ett tag sen jag sprang senast. Cirka en vecka sen. Men just nu känner jag inte direkt för att hoppa i träningskläderna, eller visst vill jag jätte gärna springa, men orkar inte alls. Har så ont i halsen, så då kan det va farligt. Jag får väl se till att vila mycket så jag blir frisk.

Haha, jag och Emma gjorde en jätte kul sak igår! Oj, oj, oj så kul det var! Eller inte... Det började kul, men slutade tråkigt. Vi satt och klippte ut rubriker som vi sen skulle klippa ihop och göra en helt annan rubrik av, när vi plötsligt fick en ännu bättre idé. Vi skulle klippa ut bilder på kändisar, och sen sätta dit en text som inte alls stämde. Det va kul, fram tills jag kom på att vi inte har något lim hemma. Då gick vi och la oss istället. Hehe?
Jag åt en jätte god muffins igår. Stor som ett hus med banan mojs på. Mums!

image45

Den såg inte alls lika god ut på bilden som i verkligheten X'D

Mischa Barton

image49

Just nu gillar jag Mischa Barton väldigt mycket. Nån mer än jag som tycker att hon är otroligt vacker?

 

Parfymer

image41                                        
                                           image43     
image44
 Mina 3 favorit parfymer:
 Paris Hilton  Heiress
 Jennifer Lopez  Live
 Escada  Pacific Paradise     
  
                

Eurovision song contest

Gillade absolut inte den låten som vann. Den var ju dålig. Sångerskan såg ut som en jag känner. Och den personen jag känner är en kille!! Haha! Stackarn. Undrar om någon kommer säga det till honom. Jag tänker inte göra det iaf. Kul för honom att få höra att han är likt en tjej. Jag tyckte nog att Sverige skulle vinna. Fast låten är ju inte superduper bra, men iaf. Kul att få vinna. Annars tyckte jag att dom flesta låtarna var dåliga. Hade ingen favorit.
Nu ska jag sova, tror jag. Imorn blir det städa av. Och så ska jag rensa garderoben. Jippie... 

Filmer

Tänkte lista 10 bra filmer.image31

1. Pirates Of The Caribbean - Dead Mans Chest
2. Pirates Of The Caribbean - Curse Of The Black Pearl                  
3. Djävulen Bär Prada
4. Just My Luck
5. Systar I Jeans
6. Harry Potter Och Den Flammande Bägaren
7. Dagboken - Jag Sökte Dig Och Fann Mitt Hjärta
8. Titanic
9. Troja
10. Flightplan

Prenumeration

image28image29

Vill ha en prenumeration på nån tidning. Gärna Elle, cosmopolitan eller nått liknande. Hoppas att jag får en prenumeration av mamma. ^^

12 Maj

Idag har vart en ganska tråkig dag. Min allergi är så jobbig. Har knappt orkat göra nått. Det ända jag gjort är att sitta här eller se på tv.

Igår såg jag Victoria´s secret fashion show 2006, igen. Såg den när den va på tv i vintras. Sjukt snygga underkläder, och modellerna var också sjukt snygga. Jag gillar att titta på modevisningar. Gillade även att Justin Timberlake var där. 

Lyssnar på Ebba Grön. Jag gillar, gillar, gillar dom. Det gjorde mamma och pappa när dom va unga också. Coolt tycker jag.  

Nu är det bara 117 dagar kvar tills vi ska till Italien, och det är bara 35 dagar kvar till skolavslutningen. (helger och andra lediga dagar är också inräknade. Annars är det bara nått på 20 dagar.) Så är det bara 226 dagar till julafton! Haha!!! Och 249 dagar till min födelsedag! Wihu! Hehee. Känns så långt bort med jul. Men sommaren är jätte nära nu. Vill att det ska bli varmt ute, så man kan gå ner till stranden, sola och bada! Åh, va jag älskar sommaren. Lääääängtar.... Så länge får man väl stå ut med våren, och sin allergi. "Suck"

Ben & Jerry´s

image21


Åh,  jag vill ha! Det står här att den smakar och doftar precis som glassen! Plus att den bara kostar ca 50 kr.

I min Mp3-spelare

10 bästa låtarna jag har i min Mp3 just nu:                                   image10

1. Ac/Dc - Ride on
2. Sum 41 - Fat lip
3. Within Temptation - What have you done
4. Noice - En kväll i tunnelbanan 
5. Fall Out Boy - Get busy living or get busy dying                                     
6. Judas Priest - Night crawler
7. Imperiet - Var e vargen
8. Europe - Rock the night
9. Fall Out Boy - This ain't a scene, it's an arm race
10. Green Day - Basket case


Jobbardag

Idag är det ingen skola, för vi ska samla ihop pengar. Göra nått tråkit jobb. Har inte kommit på va jag ska göra ännu. Kommer förhoppningsvis på nått lite senare. Men så länge har jag en ledig dag (: Ganska trevligt.

Igår var jag och Emma och kollade på soarén i min skola. Den va asbra :D Jag vill va me i den nästa år, men vågar inte riktigt XD Får väl ta mod till mig.
Efter soarén vandrade vi runt lite i skolan. Emma gick också på södervärn förut. Men de är så svårt att föreställa sig henne där :/ De går lixsom inte.
På hemvägen gungade vi lite gungbräde. Det var jätte kul. Verkligen. Superduper skojjigt. Har aldrig haft så kul i hela mitt liv!

Lyssnar på Fall out boy. ^^    Get Busy Living Or Get Busy Dying

Snart ska jag hem till mamma igen. Sov hos pappa igår, för att vi skulle kunna gå på soarén. Mmm. Så nu ska jag gå och göra mig klar.

Vill verkligen ha!

                                  

image47

 
Väska från friis company, 620 kr


 


 


Hemma

Ah! Min lillasyster har löss. Hoppas innerligt att jag inte har det. Usch. Jag ska snart bli kollad. Har aldrig haft det förut, men de är ju inte farligt. Men om jag har det så är det bara Smilla, min systers, fel. Fy på henne.
 Vi stannade hemma allihop. Trevligt med en ledig dag, tycker jag. (Det rimmade!!!)

Nu har jag hittat sommarjobb! Min mammas kusin frågade mig om jag ville stå och sälja i hennes kiosk. JA!! Sa jag då. Haha! Har ju inte hittat nått annat jobb ännu, så jag hoppas verkligen att jag kan få det. Annars är de typ kört för mig. Jag måste ha pengar, till resan till New York!

Jag har bokat biljetter till Potc 3. Woho! Jag och Emma ska gå nästnästa fredag, den 25:e. Jippie! Ska bli såå superduper skoj. Men då får man inte glömma och ta me pengar till popcorn och godis, som vi gjorde sist. Bio blir inte samma sak utan alla onyttigheter. ;D    

                  
image9

RSS 2.0