KläderKläderKläderKLÄDER!

image660image661image662
image663image664

Någon som har lust att skänka lite pengar till mej så jag kan köpa massa nya kläder?
=P

=)

image659

Jag och Calle, some years ago..  ;P
Hahah...

Haha

Jag har så tråkigt, de är därför jag skriver så många inlägg.. Inte för att jag har något att skriva direkt. Skriver mest för skrivandets skull. Behöver träna på att stava =P  Har typ glömt bort hur man stavar vissa ord.. Hehe.. Borde skriva lite oftare kanske. Men jag skriver ju nu.. Ehm. Nu vet jag inte vad jag kan skriva mer om att skriva. De blev ett väldigt intressant inlägg iaf x) 
NOT!!

image658

A piece of me

Det måste vila en förbannelse över oss.. Det här kommer aldrig funka.. Fan.. Är det dags att ge upp? Eller ska jag fortsätta kämpa? Man kan inte ge upp så fort det blir jobbigt.. Men om det alltid är jobbigt då?
Hur mkt skit orkar man med innan man bryter ihop?

Vakna!



Svenska Akademien - Vakna

Sthlm Reggae Medley



Gillar den här låten grymt mkt =)

Babylon kan aldrig nånsin tona ner den



Governor Andy - Reggaeprofil

Italien

Hittade lite kort från när vi va i Italien i höstas. Bilder som Bertil tog. Har inte sett dom förens nu..
Tänkte visa några.

image652
Vi åt världens godaste pizza på flygplatsen i Milano  =)
Godaste pizzan någonsin..

image653
Typ mitt i Venedig nånstans =P
Blondisar..

image654
Nån bro i Venedig. Haha x)

image655
Tror vi gick vilse här =P
Men jag hittade den rätta vägen tillslut. Jag va kartläsaren x)

image656

image657
x)

Jag tyckte de va helt underbart att va i Venedig. Har du inte varit där, åk dit!!!!!
Fast man måste ju gilla att titta på gamla båtar och sånt om man ska dit för de finns inte så jätte mkt annat att göra än att gå runt och kolla på saker =P 
Men jag gillade det

Liten

Några bilder på mej när jag va liten =P

image649
Jag och min kusin Ida. Är typ sju år där..

image650

image651
Jag och Smilla. Är typ 8 år x)


Hittade inga fler kort på mej när jag va liten xO
Blää.. De som va så kul o kolla på..


Soleld i nacken och ett myggbett..

Har varit på picknick idag med mamma, Smilla, Thessan, Ida och Tilde. Vi grillade på stranden och solade lite. Det var stekhett ute!! Nu är jag rööööööd på armarna och i nacken.. Blää.. Skulle haft ett annat linne på mej.. Eller solat utan tröja kanske. Inte snyggt när jag är röd i nacken och vit på ryggen =/    Så fick jag ett myggbett också =S  Mitt emellan brösten xP Hahah
Ajaa.. What to do
Imorn vet jag inte alls va jag ska göra. Funderar på att gå på stranden. Fast de går ju inte om jag fortfarande är röd. Ska smörja in mej med kylbalsam så att de försvinner tills imorn. Men jag glömde solkräm idag, så då får jag försöka komma ihåg det imorn. Ska nog skriva de i pannan så jag ser de klart och tydligt  x)

Olagligt söt

Fick den komplimangen idag =) 
Olagligt söt

image642

Bette Davies Eyes

Nu sitter jag här framför datorn och gör inte ett piss.. Är fortfarande hos mamma i slite. Vill in till stan... Men det får jag inte.. Blääääää!!! Men jag va faktiskt i stan en liten stund idag.. Fikade med Thommie ;P

Imorn ska jag på cykelutflykt med mamma, Smilla och mina kusiner o.O
Jag orkar inte cykla. Har världens sämsta kondition.. Haha!
Kanske borde sluta röka.. Jaa nångång. Men inte idag ;) Och inte imorn.. Men på söndag kanske.. Ska försöka. Men jag vet redan nu hur det kommer sluta.. Har försökt förut.. Jag hatar rökning! Man blir fast i det och det är svårt att sluta.. Neej, det är omöjligt att sluta!! Fattar inte hur folk klarar det.. Aja. Ska försöka sluta röka, för 102382395796876 gången.. Får se hur det går...


Balahir

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Får väl helt enkelt gå och lägga mej då. Se på en film och försöka sova även fast jag är röd som en kräfta över hela kroppen =S satt ute i solen lite för länge idag... Hoppas de är borta till imorn, för då ska jag gå på stranden.. Heelt ensam. Alla andra tråkisar är ju i skolan och jobbar ihjäl sej.
Stackarna.. Men det är skönt att va ensam ibland ;P Speciellt om man ska sola. Ingen/inget som stör. Musik i öronen och solen som värmer. Jag läängtar..
Ska nog gå och lägga mej nu så jag kan gå upp tidigt imorn x)

God natt <3

Jag har Babylonsjukan

image601

Fade to black

image588

Hero of the day

Sitter i slite hemma hos mamma och tråkar... Blää.. Boring. Finns inget att göra. Och mina cigg är snart slut ;O  Och jag får inte träffa Thommie ='(  Åhhh jag blir så jävla förbannad på mam o pap!!! Hur fan kan dom göra så??

Fuck you säger jag bara!


Tråkigt

Hade tråkigt en dag så jag gjorde om massa bilder..
Gjorde de slarvigt också. Så mobba mej inte för att dom ser lite fula ut ;P

image644
image645
image646
image647

Bilderna är från sommaren 2006. Har många underbara minnen från just den sommaren  =)
Den va så speciell på nått sätt. Vet inte riktigt varför. Jag tog jätte mkt kort då, och därför känns den väl lite extra speciell. Känns kul att jag har så många härliga stunder fångade på bild. Så fort jag mår dåligt tar jag fram dom korten och blir alldeles varm i kroppen. Önskar att den här sommaren kommer bli lika bra som sommaren 2006!


Ego..

image639
image641
image642
image643

Massa blandade bilder på mej ;P
I like myself ;P

Hejhopp

Nu sitter jag här och är röksugen ;P Men jag har typ rökt jätte mkt idag... Måste skärpa mej och börja röka mindre..
Linnea gick precis hem. Har lekt lite med henne, Thommie och hans lillebrorsa ikväll. Vi cyklade mest omkring och glodde. Jag åt på max också x) Fast Thommie åt upp nästan all min mat... Och rökte upp alla mina cigg... Aja ;P I'm not mad! Bara lite...
Imorn ska jag och Linnea hänga i botaniska trädgården och ta massa kort på fina blommor och sånt. Hehe. Om det är fint väder.. Annars skiter vi i det. Regnar det får vi väl se på film eller nått annat sånt..
Aj, nu måste jag ta en cigg!!!!!

Mhm

Kom precis hem från Emma.. Pallade inte va där längre ;P Hon och Lars verkade vilja va ensamma ;)  Hahah.. Just kidding ;P

Imorn ska jag till vårdcentralen tidigt.. Måste kolla om jag har näringsbrist.. Då måste jag in på sjukhuset, igen.. Va där för nån vecka sen. Fast jag gillar sjukhuset. Det är skönt att va där. Att bli ompysslad och få hjälp om man har problem. Och jag känner mej konstig jämt. Allt snurrar och jag blir anfådd jätte lätt. Så har jag ont i hela kroppen hela tiden.. Måste verkligen se om de är något farlig eller inte. Hoppas de bara är att jag ätit för lite senaste tiden.
Aja... Ska sova nu så jag orkar gå upp och masa mej iväg till vårdcentralen..

God natt..

I'm a hippie, jippie!

Yeah... Ska typ gå och lägga mej snart. Först ska jag röka en liten cigg... Or not. Sparar den till imorn när jag vaknat. Fast.. Jag tar den nog nu.. Aaa de tänker jag göra!!!
Jag har så mkt intressant att skriva, eller hur??
Är bara lite slut i huvet.
Innan jag går och lägger mej ska jag lyssna lite på 80-tals musik =) Love it.. Så ska jag spela lite på ett spel som jag har fastnat helt i nu.. Gladiatus heter det ;P Haha. Så nördigt.. Typ nått rollspelsliknande. Haha. Jag tycker de är kul x)
Nu ska jag sno några chips av pappa!!!

Good night, sleep tight, wake up fit for fight!!

Sommar

image633

image634

image636

image637

image638



Ey yo

image632



Get it on

Idag har jag hälsat på Thommie på sjukhuset igen. Träffade även hans föräldrar för första gången.. Lite läskigt ;P
Ikväll ska jag bara chilla... Försöker hitta någon att va med. Men alla är typ upptagna.. Eller så svarar dom inte när jag ringer. Trååkigt..
Aja. Ska platta mitt hår nu, sen gå ut ett tag. Får se om jag skriver nått mer ikväll ;P

Pusseli <3

Saknad..

Kollade genom bilder på datorn.. Så fick jag se bild på Chippen.. Våran hund som vi va tvungna att avliva i höstas.. Fan va jag började sakna honom nu =( Han va min bästa vän när jag va yngre. Jag delade alla mina hemligheter med honom. När jag mådde dåligt så lyssnade han när jag behövde prata ut. Han förstod när jag va glad och ville leka med honom. Och när jag va ledsen brukade han alltid slicka mej i ansiktet och skälla glatt till mej. Så brukade han alltid lägga huvet på sne och se ut som att han fattade precis vad man sa. Och han förstod det mesta. Han va så klok.. Åhhh va jag saknar honom.. Inget husdjur kommer någonsin kunna ersätta Chippen <3

image631

Tältat för första gången i år..

Jag har redan hunnit tälta en gång i år ;P
Det var med Thommie förra veckan. Hade riktigt kul faktiskt. Men jag höll på att frysa ihjäl på natten! Satan va kallt det var ;S jag skulle haft med mej mer kläder och filtar... Aja. Det var mysigt ändå. På kvällen satt vi framför lägelden och njöt av värmen. Och det första vi gjorde när vi vaknade (kl 6..) var att tända en ny brasa så att jag slapp frysa =)
De var riktigt nice att tälta ;P Fast det skulle ha varit varmt på natten.. Då hade jag gillat det mer. Jag hade liksom ingen känsel i benen på morgonen när jag vaknade.. Det var inte så nice.. Men jag hade faktiskt kul ändå. Även fast jag knappt kunde röra benen.. Hehm...

image630

 Fråga mej inte hur han lyckades med de där för de vet jag faktiskt inte ;S

Rainy days them gone



Den här låten får mej att tänka på alla bra dagar jag har haft i mitt liv. Alla underbara stunder med mina vänner. Dom dagar då jag mått bra och njutit av livet. Och den får mej att tänka på att nu börjar mitt liv ordna upp sej. Min framtid är lite ljusare och det får mej att må ännu bättre.

Gentleman - Rainy days (live)

Skola imorn..

Jag pallar inte skolan... Asså de är så jobbigt!!! Varför inte bara skita i allt och börja jobba nu istället??
Hmm... Jag börjar märka att jag inte vart i skolan på länge. Jag har mkt svårare för o prata rätt, och har mkt stavfel o annat sånt. Och matte det går inte alls.. Usch. Börjar bli helt seeeg i hjärnan. Har inte gjort riktigt skolarbete sen i februari.. Damn.. 
Men skolan är viktig. Jag vill lära mej, jag vill få en utbildning, men jag säger bara en sak:

image629

Jeans!

image628

Pappa har lovat att betala ett par jeans till mej från h&m. Jag valde dom här snygga blåa jeansen. Tyckte dom va ganska snygga.. Funkar väl ;P  Alla mina andra jeans har jag växt ur, för jag har gått ner så mkt i vikt senaste månaderna. För ett halvår sen vägde jag 60, nu väger jag 52.. Så det är ju en ganska stor skillnad.. Nästan alla mina kläder är för stora. Funderar på att sälja rubbet på tradera och sen gå och shoppa en helt ny garderob. De hade vart underbart. Jag beställde även ett linne. Ett rött med ränder på. Ganska snyggt de också ;P  Behöver MASSA nya kläder.. Ska försöka övertala pappa om att jag ska få börja använda tradera igen.. Men då ska jag inte köpa något. Bara sälja. Vill fixa ihop massa pengar så man har råd med lite nya kläder. Och kanske lite cigg ;P Hehe... Men jag ska sluta med sånna dumheter snart. Om några år kanske... Eller när jag är 80 år gammal... Ähhh vi får se va som händer ;P

Linnea

image627

Linnea, du är min bästa vän. Jag älskar dej! Du är så underbar. Du är den enda jag kan lita på just nu..
Och du har fått mej att inse att det går att leva bra, bara man tar vara på livet och gör det bästa av situationen.
 Du betyder jätte mkt för mej. Tack för att du finns <3

<3

image627

<3

=)

Kom hem för en stund sen. Har varit på sjukhuset och hälsat på my loverboy ;P 
Han opererade in en pacemaker idag.. Känns ganska skönt att hans hjärta är bättre nu. Har gått runt och varit jätte orolig hela dagen. Som tur var gick operationen bra =) Snacka om att jag blev lättad när han smsade mej och skrev att allt var klart. Ja köpte med mej massa godis till honom ;P Typ 5 chokladkakor och massa pingvinstänger. Hehe. Nu kan han tjocka i sej alltihop när han ligger där nere och har tråkigt. Jag gillar sjukhus. Det är så lungt och tyst. Men jag och Thommie kom och störde genom att ha rullstolsrally genom korridorerna x)  Fast ingen märkte något. Vi mötte typ ingen alls.. Sen innan jag drog hem kollade vi på solnedgången tsm =)
<3 
 


Jaha

Idaaag har jag lekt med Thommie heela dagen.
Det var roooligt.
Vi satt på hans balkong och åt mat.
Sen kollade vi på tv.
Och vi sprang runt och letade pengar och cigg.
Hittade en kompis till honom som bjöd på äckel päckel cigg.
Jag spydde nästan av den.
Sen gick vi hem till honom igen.
Då åt vi lite mer mat.
Sen satt vi vid datorn.
Efter det åkte jag til bup.
Sen åt jag kexchoklad.
Sen gick jag till Malin och lånade cigg.


Balahir



Believe me brother oh brother she's gonna break you're heart!

Here I go again

Då var man tillbaka på samma spår igen.. De visste vi ju redan, eller hur? Att det skulle sluta så här menar jag. Jag pratar givetvis om mej och Thommie... Hoppas det håller lite längre än sist nu då....
But I don't know.. Känner mej osäker på nått sätt. Men vi får se vad som händer..

You are my angel

Nu tänkte jag typ säga god nat.. Är trött och behöver sova så jag inte blir sjuk.
Ska se på Aquamarine ;P  Värsta barnfilmen.. Men jag orkar inte byta film. Latmask..
Ska ta en ciggy sen go to sleepy...

God natt

=/

Börjar typ bli sjuk igen... Orka.. Vill gå och lägga mej o se på film. Men känner inte för det. Vill röka, men ändå inte..
Allt är bara skit just nu. Varför ska de va så svårt?? Aja det är bara att försöka gå vidare och inse att vissa saker klarar man sej utan här i livet.. Eller kanske ska jag säga vissa personer klarar man sej utan.. Man blir bara nerdragen i all skit heeela tiden. Jag orkar inte mer just nu. De är jobbigt redan som de är.. Varför göra det värre hela tiden??
Vissa dagar önskar jag att jag vore död. Tar en överdos sen är jag borta.. Föralltid...

Haha

Lite fest bilder  ;P

image620
image621
image622

Haha, från den festen där Emma spydde från Marcus balkong ner på grannens ;P
Haha!

image623

Samma kväll.. Några timmar senare.. Hahah xS
Vågar knappt visa den bilden ;P

image624
image625

Nyår xP
Vågar inte visa fler bilder från den kvällen.. Helt galna bilder!

Haha enjoy my party pictures ;D



Klänningar

image618image619


Klänningar!!!!!!!

Halli hallå

Åhh jag har tråkigt.. Det finns inget att göra nu.. Madde ville visa mej något på strandpromenaden men jag orkar inte. Det är kallt som satan ute. Palla va ute då ;P Jag sitter hellre inne i värmen framför datorn och äter godis x)  Jag är tjockis. Fast jag är inte tjock, jag är bara en tjockis för att jag äter massa godis och sånt där annt gott. Typ som ett visbymål från Max  ;D  jag äter de flera gånger i veckan. Hehe... Men jag klarar inte att äta någon annan mat. Då blir de en Maxhamburgare till frukost, en till lunch och en till kvällsmat  ;P   Braaa för hälsan. Verkligen.. Men om jag slutar röka så kommer jag ju ha lite bättre hälsa iaf.. Har bättre kondition än Emma  ;P Jag cyklar alltid ifrån henne. Sen kommer hon flåsande typ 5 min efter mej.. Ser ganska kul ut. Men jag har en grymt cool rallycykel  ;D  Så varför cykla i snigelfart, när man kan cykla fort som fan!!!

Nu ska jag cykla i badkaret...

Kung av sand

Sitter o lyssnar på Gyllene tider o längtar till sommaren som fan! Det har vart dåligt väder nu i flera dagar... Blää. De som va så varmt ute förra veckan. Varför kan de inte fortsätta va så sköööönt?????
Vill dra ner till botaniska trädgården och ta kort, men det går ju inte när de är kallt och äckligt ute... Får vänta några dagar... Och jag vill soola!! Bli brun. Men det går fan inte nu. Då får jag väl använda brun utan sol då ;P  Fast man blir bara orange av de... Not funny..


Jag är trött

Blääää jag vill sova... Bläää.. Jag ska leka med min nya mobil ;D den är coool... Bytte med en polare ;) Yeah.... Right.. Balahir säger jag bara..
Aja nu har jag inget mer kul att skriva faktiskt ;P
Ska kolla på när Linnea pumpar upp luftmadrassen x)
Sen ska jag kolla på film tills jag däckar i sängen

Puss och god natt <3

Oj oj oj!

image617

Kan man va coolare än oss? ;D
<3

Att göra i sommar

1. Sola
2. Supa
3. Slappa
4. Supa lite till
5. Baadaa
6. Leka med Linnea =)
7. Leka med andra tåvlingar
8. Gå på kneippbyn(!!!!!!!!!!!!!)
9. Gå på gröna lund!!!
10. Shoppa!
11. Sooooova
12. Äta bananer

Det blir vad man gör det till

Varför göra livet svårt, när man kan göra de lätt för sej?
Varför skapa problem för sej själv? Finns alltid en ironisk sida av allt. Det gäller bara att hitta den och förstå att man bara skapar sina egna problem. Man kan inte skylla hur man mår på någon annan. Man hör och ser det man vill. Varför haka upp sej på småsaker när det finns värre problem här i världen..

Ta det lugnt



Ken Ring - Ta det lugnt!

Woho

Kollar på Desperate housewifves.
Har ganska tråkigt. Klippte just sönder ett gammalt sim kort.. Haha ;P
Nu ska jag göra lite läsk, för jag har inget mer att skriva just nu.. De är helt tomt i huvet. Eller egentligen inte, men det som är i mitt huvud stannar där. Inget jag orkar skriva om..


I'll be there

image616

Min lillasyster Smilla och min kusin Tilde  =)

Tainted love

2005:
image613


2006:
image611


2007:
image614


2008:
image615

Har förändrat mej lite senaste åren ;P

Good night!

Nuu ska jag lägga mej och sooova.. Skönt. Vaknade kvart över 7 imorse ;P ganska störigt när jag skulle till skolan kl ett idag... Blää. Men jag skyller på Jocke ^^
De va han som väckte mej..... Eller iaf hans mobil!

Aja nu har jag skrivkramp efter att ha skrivit den där långa texten.. Usch.
Need some sleep. Ska lägga mej i sängen och lyssna på musik och glo i väggen ;P
Eller se en film.. De va längesen jag såg film här hos mamma.. Kanske ska göra de!!!
 
God natt <3

Yeah ;D



 Gentleman - Serenity!

Moooore!!!



Caan hold us down!

Sorry

Bara måste lägga upp fler låtar med Gentleman!!!!!



The light within

Gentleman!



Respond to yourself

Fucking grate!!!! Kan inte sluta lyssna!!!!!

Gaaah!!

Jag blir galen!!



Missing those days

Send a prayer



Älskar den här låten.. Får mej att tänka på ....... och då älskar jag den bara mer  =)

Love it!



Gentleman - Children of tomorrow!!!

Klänning

image609

49,50 kr från h&m:s barnavdelning ;D

Hell yeah



You shook me all night long!

Soooo over it!



I'm so over it!

Take me down to the paradise city!!!

Åhh jag vill att de ska bli riktig sommar nu!!! Så man kan va ute hela nätterna utan att frysa. Och gå på stranden och ligga där och steka i flera timmar. Fan va jag längtar.. Skulle vart nice o åka utomlands.. Linnea den fuskisen ska till mallorca snart! Ta med mej, snälla?

Nu behöver jag pengar. Har inga cigg, inga kläder, ingenting!! Har inte ens råd med tuggummi.. Och jag vill färga håret! Natta klippte av allt mitt hår i onsdags! På fyllan!!! Men det blev bra ;P De säger alla andra iaf. Men jag vill ha lååångt brunt hår.. Ska spara ut. Så min dröm kan gå i uppfyllelse x)

I can't see me loving nobody but you



Simple Plan - Happy Togehter

It's time..

image605
image606

To make a choice...


image608

<3

Punkt.

image601
image603
image604
image605

RSS 2.0