Kryper till kojs

Börjar känna mig lite trött. Fast jag vill se färdigt so you think you can dance innan jag kryper till kojs. Det låter så kul det där: "kryper till kojs". Kan inte sluta skratta. Nej nu slutade jag. Nu är det inte alls roligt längre. Jaja. Nu ska jag stänga av datorn (tror jag) och lägga mig i sängen och se klart programmet. Sen får jag se vad jag gör. Kanske jag somnar framför tvn. Det har aldrig hänt förut, så nångång måste bli första gången.

God natt och sov gott   =)

Sweet as sugar

image294

Hittade denna söta sak hos asos. I love it! Skulle passa utmärkt på mig. Vill beställa den nu! Men jag sparar mina pengar till Italien. Kanske nån har lust att ge den till mig?

I think I can dance

Har precis sett färdigt natt på museet. Den var bra och rolig. Skulle gärna se den fler gånger. Men nu tittar jag på so you think you can dance. I love it. Speciellt kul att se uttagningarna när alla som inte kan dansa men som tror att dom kan dansa uppträder. Lika kul som att se på Idol. Längtar tills det börjar.

Imorn hoppas jag på strandväder. Vill gå på stranden! Idag var det fint väder, men jag såg några hemska gråa moln när jag var ute och sprang förut. Jag hoppas att det inte betyder regn imorn. Håller tummarna för 30 grader varmt och solsken, och en liten sval bris då och då så man inte svimmar av värmeslag. Ja, drömma kan man ju alltid. En annan dröm är att kunna alla kampsporter. Helst ha svart bälte i allt. Men jag tror aldrig det kommer hända. Fast vem vet vad framtiden för med sig??


image293

Kunde ha varit jag!

Money money money

Nu sitter jag här och tänker på vad jag kan sälja för saker på tradera. Har redan minst 10 olika smycken jag tänker sälja. Sen har jag kläder och massa annat. Bara jag får nått sålt blir jag glad. Kolla gärna på mina auktioner på tradera.

Kanske jag man ska ta och sätta på filmen nu? Låter som en bra idé.


I wan´t it

image292

Jag vill så gärna ha en sån här tröja från La redoute. Den ser så skön ut. En i varje färg skulle sitta fint. Just nu är det rea på dessa. Kostar från 149 till 199 kr. Kanske värt att beställa?

Benen ramlar snart av

Nu är jag helt slut. Har vart ute och sprungit. Känns väldigt skönt. Ska springa på torsdag igen. Min kondition är nästa borta eftersom att jag inte sprungit på länge. Men nu ska jag börja igen. Mitt mål är att klara att springa 8 km utan att gå nånting.

Nu ska jag se på tv. Senare ska jag se natt på museet. Såg den aldrig i morse.


Mer shopping

Här är lite fler saker jag köpte på fastlandet som jag glömde lägga upp bild på i går:



Luvtröja, h&m divided
Ett blått och ett rosa diadem, Gekås
Köpte även nagellack, massa schampo och balsam och solglasögon. Men det
behöver jag inte ta kort på.

Här är även en bild på min nya kjol från Vero Moda:

 image291

Ja, jag vet att mitt rum är stökigt och ja, jag ska städa!

Tisdag

Idag är det fint väder ute. Fast det blåser. Kanske man kan gå på stranden om det slutar att blåsa? Det var hur länge sen som helst jag var på stranden och solade. Jag var på stranden i torsdags men det var iskallt, så vi lekte bara lite med Chippen i vattnet och sen åkte hem. Men kanske det kan bli fint strandväder idag. Då tänker jag åka till mamma tidigt, så man hinner va på stranden en stund idag. Om det inte blir fint väder så tänker jag åka till mamma senare. Nu ska jag se natt på museet och äta frukost.

image288

Vad ska jag skriva som övertext?

Nu har jag sett färdigt notes on a scandal. Den var inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara, men den var bra. Men jag tror inte jag skulle kunna se den igen. Så bra var den inte. Hade nog hellre sett natt på museet. Den är säkert bättre. Men den ska jag se imornkväll hemma hos mor min. Om jag ska dit. Annars åker jag dit på onsdag. Nu ska jag iaf spela lite sims 2 tror jag innan det är läggdags.

Fåren från yttre rymden

Höll på att gå igenom mina lådor med saker från när jag var liten, när jag hittade ett datorspel som jag ofta spelade när jag var liten. Sheep hette det. Det går typ ut på att man är en fåraherde som ska leda sina får i säkerhet, och på vägen dit måste man undvika massa hinder. Typ en traktor som kör över dom, rävar, eller nått sånt. Men jag klarade aldrig första banan! Haha!!! Spelade det säkert 5207542 gånger, men aldrig längre än första banan. Det gjorde mig väldigt sur. Tillslut kastade jag bara in det i min garderob eller vad man nu kan kalla det. Jag hade en liten skrubb i vårat förra hus där det bara lång massa skräp saker. Var inte roligt att gå igenom det när vi skulle flytta hit. Tror jag slängde minst två tredjedelar av allt.


image286


Nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska se film med pappa. Notes on a scandal heter den. Hoppas den är bra.

image287

Vill ha den där klänningen

I lördags (tror jag det var) la jag undan en såååå söt klänning på Vero Moda. Men nu vet jag inte riktigt om jag ska köpa den eller inte. Jag har råd med den, men vet inte om jag vill spara dom och ha till Italien. Men om jag köper klänningen så kan jag ju ha med mig den till Italien. Hm. Så har jag inte tänkt innan. Jag får väl se imorn om jag kommer hem med nån klänning eller om jag kommer hem med något annat. Kanske jag inte kommer hem med någonting? Kanske jag inte ens går ner på stan? Det får vi se imorn vad jag känner för. Just nu känner jag för att spela lite sims 2. Vilken överaskning. Men först måste jag försöka få tag på Emma. Om du läser det här så ring mig nu med en gång!! Vi ska ju på stan imorn. Right?? Jaja. Får väl försöka ringa några gånger till. Fast jag tänkte se natt på museet. Nej det går inte, för tydligen ska pappa se en film. Får väl se den imorn då.

Osynliga blonda slingor

När jag stod inne i badrummet nyss, fick jag en idé. Jag färgar blonda slingor istället för att gå till 2ond hand affären. Sagt och gjort. Jag blandade den lilla burken med färgcreme och börjar pensla ut den. Sen väntar jag 20 min. Sköljer ur cremen och tar en handduk runt håret. Nu har jag precis tagit ur handduken ur håret, och det syns ingenting. Kanske det beror på att håret ännu är blött. Det vet jag ju inte ännu. Får väl se sen när håret är torrt. Så länge ska jag titta i den nya h&m katalogen jag fick idag. Har redan kollat i den minst 5 gånger, men jag älskar att kolla på kläder.

Upp och ner

Känner mig lite lustig just nu. Sitter här i pyjamasen ännu. Hehe. Typiskt mig. Orkar inte klä på mig. Kanske man ska göra något åt det snart. Måste ju hinna ner på 2ond hand affären innan den stänger. Eller så tar jag det nästa måndag.(??) Då kanske Emma vill gå med mig. Det känns inte direkt som att jag kommer hinna innan kl fem. Kanske om jag går och gör mig iordning nu. Måste packa ner alla kläder jag ska sälja också. Det kommer ta lång tid. Har nämligen bara slängt ner det i kartonger och kassar. Måste gå igenom allt för att se om det ligger nått annat där i. Kanske jag hittar nått spännande? Man vet ju aldrig. Konstiga saker brukar dyka upp på konstiga ställen i mitt rum. Skulle inte alls bli förvånad om det låg typ en gammal macka eller nått där. Nej nu överdrev jag. Klart jag skulle bli förvånad, men inte lika förvånad som om jag skulle hitta nått jag verkligen kunde sälja till 2ond hand affären. Det mesta som är något att spara på använder jag just nu, eller så har jag skänkt det till röda korset eller nått.
Nej nu ger jag mig själv en spark i röven, och går härifrån. Vill nog duscha också innan jag går. Jag kommer aldrig hinna! Jo. Jag är snabb.  

H&m

För ett tag sen fick h&m in höstkläder på hemsidan. Vill ha allting. Så snygga klänningar och tunikor. Här är några av dom sakerna jag vill ha.


image275image298image299image281image282image283image284image285

Shopping

Här är det jag köpte på fastlandet:



Väska, Gekås
Halsband, Gekås
Örhängen, en marknad i Varberg
T-shirt med ros på, Gekås
T-shirt med små (rosa, dom ser oranga ut) döskallar på, Gekås
T-shirtar Julius and friends, nån affär på Öland
Klänning med blommönster, Gekås
Grå klänning/Lång tunika, marknad i Varberg
Svart klänning med hjärtan, h&m divided
Luvtröja (med mysbyxor till), nån annan affär på Öland
Svart lång tunika, Gekås
Linne med hjärtan, Gekås

Och här är några av dom sakerna som låg på min säng när jag kom hem:



Två primp tröjor
En LV väska
En vit klänning med en stor rosett
En svart sjal med döskallar

Måndag

Idag är det måndag. Och när jag ser ut så ser jag bara gråa moln och regn. Blä. Vilken sommar vi har. Börjar bli jätte blek. Vill gå på stranden, sola och bada! Hoppas augusti blir bättre så man hinner bli lite brun innan skolan börjar iaf.
Idag tänker jag bara sitta inne och se på film eller spela sims 2. Finns inget annat att göra. Jo, städa men det har jag ingen lust med.
Har redan sett en film. Evan den allsmäktige. Den var rätt så bra. Fast Bruce den allsmäktige är mycket bättre. 
Nu ska jag försöka lägga upp bilder på det jag köpt. Var flera dagar sen jag kom hem. Hoppas det funkar nu.
 

Jag är ett offer

Ett offer av sims 2! Älskar det spelet. Kan inte sluta spela om jag väl börjar. Fast det var värre förut. Då kunde jag sitta och spela från det att jag gick upp till dess jag gick och la mig. Nu spelar jag ungefär en timme, högst två. Tycker inte att det är lika roligt nu. Vet inte varför. Ska spela och ta reda på det nu. Kanske jag blir fast i simsfällan igen? Min mamma blev fast med en gång. Hon spelade lika ofta som jag. Sen en dag så exploderade skivan när den satt i datorn(!!??) så vi fick typ skruva isär den. Sen dess har inte mamma spelat en enda gång, även fast den exploderade när jag spelade. Hm. Jaja. Nu ska jag spela så att det inte blir för sent innan jag kommer i säng. 
God natt på er   =)

Live free or die hard

Har precis sett die hard 4. Den var helt okej. Inte den bästa film jag sett direkt, men inte heller den sämsta. Filmen jag såg igår var bättre. Frequencies hette den. Vet inte riktigt om det stavas så. Den var ganska bra faktiskt.

Imorn ska jag gå till second hand affären och fråga om dom vill köpa in lite av mina kläder. Hoppas hoppas hoppas. Ska nämligen köpa en klänning på Vero Moda på tisdag, och vill helst inte betala med kortet. Men samtidigt vill jag spara pengar. Men klänningen var ju så söt. Bara måste ha den. Föresten så skulle jag  försöka lägga in bilder på det jag köpt, men det går ännu inte. Typiskt. Får väl prova igen imorn. Nu ska jag spela nått nytt spel jag hittat.

Varför?

Försöker lägga upp bilder på det jag köpte när jag var på fastlandet, men det funkar inte. Irriterande är det. Jag får väl försöka senare ikväll.

Mitt rum är ännu inte färdig städat. "Suck" Imorgon får jag ta och rycka upp mig så det blir klart någongång. Annars kommer det bara se värre och värre ut. Nog om städning. Jag blir trött bara jag tänker på det. Nu tänkte jag spela sims 2, eller nått sånt. Kanske testa mitt nya spel. Harry Potter och fenixordern. Hm. Undra om det är kul.

Söndag

Idag är det söndag. Gillar inte söndagar. För de är sista dagen på helgen. Vill inte att helgen ska ta slut. Jaja. Man får väl göra det bästa av det. Kanske fortsätta städningen? Jag har inte kommit särskilt långt med de på tre dagar. Ser värre ut än innan. Hehe. Städning är inte mitt expertområde direkt. Sitter hellre här. Men idag måste jag rycka upp mig.  

En ny kjol

Har precis vart nere på stan. Gick bara in på Vero Moda, eftersom att Emma skulle börja jobba kl ett. Köpte en jätte snygg vit kjol. Den kostade bara 79 kr. Från början kostade den 199, så jag gjorde ett riktigt kap där. Bild kommer senare. Ska även lägga upp bilder på allt det jag köpte på fastlandet, och lite saker som låg på min säng när jag kom hem. Först ska jag sola lite. Men molnen kommer och går hela tiden. Ena stunden är det super duper varmt, andra stunden är det kallt som i en frys. Så jag får se hur länge jag överlever där på uteplatsen.

Krånglan och Kringlan gick på bio

Igår var jag och Emma (Alias Krånglan och Kringlan) och såg Simpsons filmen. Den var verkligen bra. Man skrattade hela tiden. Skulle gärna se den igen. Men först vill jag se Harry Potter och fenixordern. Ska försöka lura med mig Emma. Annars får jag fråga nån annan. Men Emma har ju inte sett nån av dom andra filmerna eller ens läst böckerna. Vi får väl ha Harry Potter maraton någon dag. Hehe.

Idag tänkte jag gå på stan en stund med Emma. Vill ha en jeanskjol på Vero Moda. Hoppas den finns i min storlek. Säkert inte. Då får jag väl köpa nått annat istället. Men jag skulle helst vilja ha en kjol eller nått liknande. Har inte så många kjolar. Eller jo jag har ganska många kjolar, men ingen jag vill använda.

Nu är det bäst jag går och gör mig iordning. Ska snart ner på stan med Kringlan.  ^^,

Simpsons filmen ikväll!!

Emma fick reda på sin överaskning igår. Att vi ska gå på bio och se den nya Simpsons filmen ikväll. För tyvärr så hade hon råkat dubbelboka. Men hon valde att vara med mig. Annars skulle jag ju vara tvungen att gå med någon annan och se filmen, och det hade ju inte vart lika kul, eftersom att det var ju Emmas födelsedagspresent.
Det ska bli så kul ikväll. Var ett tag sen jag va på bio. Eller egentligen inte. Jag kollade på Pirates 3 för ett tag sen. Med Emma. Och innan det så såg jag Linas kvällsbok, med Emma offcourse. Hehe. Jag går bara på bio med henne. Fast innan Linas kvällsbok kollade jag på Göta kanal 2 med min mormor.

Idag blir det städning. Hoppas jag kommer längre än vad jag gjorde igår. Efter att jag försökt städa lite igår, såg det värre ut än innan jag började. Hehe. Är inte så bra på att städa. Det slutar alltid med att jag gör något annat. Typ sitter här. Men så blir det inte den här gången. När Emma går och jobbar kl två så börjar jag städa! Och där med basta.

image257

=D

Solen försvann

Som jag sa förut så skulle vi till stranden. Men när vi kom dit såg vi hur ett stort moln var på väg att dra in över stranden. Men vi stannade en stund ändå. Lekte med Chippen i vattnet. (med kläderna på, det var ju så jäkla kallt!!) Sen gick vi och satte oss i bilen och åt macka.

Imorn blir det firande av Emma. Har fixat allt nu. Behöver bara pengar, så är det klart sen. Nu tänker jag städa lite. Kanske hinner innan Emma kommer.


Söndersmulad

Satt och åt en polkagris nyss, men det gick inte så vidare bra, eftersom att den smulades sönder. Hm, tänkte jag. Är den gammal? Det var ju inte så längesen jag köpte den. Några veckor sen. Men pappa sa att det nog kommit in fukt i den. Stackars polkagris. Den hamnar i soporna.

Nu ska jag byta om, för vi ska på stranden. See you later.

image257

Här ska vi bada. Gnisvärd.

Jaha ja

Vet inte om det blir nån strand. Hoppas hoppas hoppas det blir! Medans jag v'ntar på att dom små vita ulltussarna på himlen ska blåsa bort, tänker jag spela på Emmas ps2. Hon tog nämligen med sig det hit, eftersom att hon fick sing star igår, för att hon fyllde år. Hon ska få en present av mig imorn, men jag kan ju inte säga vad det är ifall hon läser min blogg sen när hon kommer hem från jobbet. Så det berättar jag en annan dag, när hon redan fått presenten.
Jag känner att det behövs städa i mitt rum. Hehe. Kanske man ska ta och göra det. En annan dag. Inte idag. Idag blir det stranden. Imorn ska jag ge Emma sin present, så då hinner man inte städa. (Hennes present är nämligen en upplevelse. Sen säger jag inte mer.) Nu ska jag fixa färdigt med presenten, sen blir det burnout på ps2.

I´m home again

Nu är jag äntligen hemma igen. Har haft väldigt roligt. Jag har shoppat såå mycket, så jag tror inte jag behöver köpa nått på flera månader. Lägger in bilder sen, för jag ska snart på stranden, (om vädret tillåter!!) och jag måste packa ihop bikini och sådant. Om jag kan hitta den i all röran. Hehe.

Packad och klar, eller inte.

Har precis packat färdigt. (tror jag?) Sitter och lyssnar på Hinder - Lips of an angel. Love that song! Har den som mobil ringsignal. Hehe. Mumma kommer och hämtar mig om fem minuter. Ska fylla på låtar i mp3n innan.

Min nya p(r)imp tröja!

image256

Jag vann även denna lilla skönhet. En riktig pimp tröja, right?

På lördag åker jag!

Så från och med imorn kväll tar mitt bloggande en liten paus. Fast kanske jag kan blogga hemifrån Arnes syster eller nått. Har nästan packat färdigt nu. Kunde inte bestämma vikka skor jag skulle ha med mig, så jag tog allihop som jag hade här. Ca 9 par tror jag. Så imorn åker jag till mumma och packar in i husbilen. Kanske inte blir så mycket skrivande då. Men ska skriva innan jag går och lägger mig iaf. 
Nu är jag så hungrig att magen skriker. Bäst jag går och äter. 

Ge mig strandväder!!

Imorse när jag vaknade lät det som om någon kastade sten på taket. Men det var bara regnet. Det öste verkligen ner. Men nu är det riktigt sommrväder ute, nästan iaf. Blåser lite kallt. Men solen är framme och det är knappt några moln på himlen. Har man tur så blir det strandväder tills imorn. Då kan vi går på stranden Emma!!! Var så länge sen man solade. Känner mig blekare än jag var i vintras. Men det stämmer ju inte. Lite brun är jag. Fast Emma är brunare, den lilla skitungen. Men det gör inget. Jag brukar alltid va brunare än henne annars, så en sommar kan hon ju får va brunare än mig.

Kamera sladden är fortfarande spårlöst försvunnen. Fattar inte var den kan gömma sig någonstans. Får väl leta igenom hela lägenheten ikväll. Vända upp och ner på allting tills den dyker upp. Men jag är inte alls bra på att leta! Jag kan knappt hitta smörpaketet i kylen på morgonen, och det står mitt i kylen i ögonhöjd nästan. Så kanske jag ska överlåta letandet till mor min och Bertil. Mmm. Jag kan ju stå brevi och peka var dom ska leta eller nått. Vilken bra idé. Den ska jag framföra så fort dom båda kommit hem från sin promenad.

The way you make me feel

Älskar den låten!!!! Michael Jackson är såååå bra! Kan inte få nog av hans musik. Iaf dom äldre låtarna, när han fortfarande såg bra ut. Såg videon till Billy Jean för ett tag sen. Den var ganska udda, men bra. Han dansar väldigt bra. Nästan lika bra som jag. Hihih. Jag dansar ju så in i bänken bra! Fråga bara Emma. Haha!!!



image255

Vem är det här?? Kände inte igen honom alls.

Kanarieöarna

I vintras var jag på kanarieöarna med min mormor och hennes sambo Arne. Tänkte lägga upp några snygga bilder. Klicka på dom så blir dom större!



Jag menade givetvis inte att dom två sista bilderna på mig var snygga.



Torkade jordgubbar på kontot

Köpte torkade jordgubbar igår. Mumsigt. Det smakar som typ marmelad godis. Super gott. Ska börja äta det istället för godis. Köpte även två tidningar igår. Elle och Veckorevyn. Eller egentligen fick jag allting av mumma.
Man fick en söt strandväska i Elle. Perfekt. Precis vad jag behöver. Glömde min röda fina strandväska hos pappa, så dår kan jag ha med mig denna till fastlandet istället. Kanske man ska börja packa idag. Imorn åker jag till mumma och sover där, sen tar vi båten på lördag morron. Då är det nog packning idag. Men gud va svårt. Brukar ta mig flera dagar att packa. Vad ska man ha med sig? Hur måga skor är lagom för en vecka? Sju par? Hm. Nää. Jag ska inte packa alls mycket. Ska ju till Ullared, och där kan man ju göra en del kap, så då måste man ha plats i väskan. Men jag tänkte ta med mig en extra ifall allt inte får plats.

Idag ska jag gå på banken och sätta in mina småpengar. Då blir jag rik! Tjoho!! Nu ska jag gå och göra mig iordning. Vill inte direkt kliva in på banken och se hemsk ut. Då kanske dom slänger ut mig igen.

image238

Jag är beroende

av te. Om jag inte dricker det varje morgon får jag jätte ont i huvet. Irriterande!! Ska försöka sluta. Men jag har druckit te varje morgon i nästan hela mitt liv. Jag kanske kan börja med oboy istället? Nej det är för mycket socker i. Får väl fortsätta dricka te. Men det är så jobbigt om man glömmer det en dag, så får man typ migrän sen.

Budade på en snygg sjal häromdan, och vann den för 21 kr. De var faktiskt riktigt snygg, på bilden iaf. Hoppas den är lika snygg in real life. Nu ska jag dricka upp mitt te! 

En större garderob tack

Min garderob börjar bli full. Även fast det är en stor walk in closet, så får det ju inte plats hur mycket som helst. Funderar på hur man kan få mer plats. Kanske ska fixa några snygga lådor att ha kläder i. Ikea har ju mycket snyggt. Vi ska ju till fastlandet nu, så då får man väl se om man kommer dit. Kanske dom har nått på Ullared? Vi kollade inte på sånt sist, så det kanske dom har. Ska köpa så mycket där! Ska nog köpa allt! Längtar dit. Nu är det sovdags.
God natt och sov gott  =)

Primp

image237
Jag är helt förälskad i denna tröja! Visst är den söt? Och det bästa av allt är att den snart är min! Jag vann den igår på tradera! Fast jag fick ge ganska mycket för den. 400 kr. Men jag tror att den kostar mer om jag hade köpt den i affären. Men jag vet inte. Jag har även lagt bud på en rosa. Just nu ligger det på 470. Ganska mycket pengar, men det struntar jagi! Jag ska ha den rosa också! Bara ingen budar över mig. Då jäklar blir jag arga Emelie!

Filmen som gud glömde

Jag menar, filmen som jag glömde. Skulle ha tagit med mig filmer som jag ska ha med till Varberg. Så man har nått att göra i husbilen. Gud va jobbigt. Får ringa och be pappa ge dom till mamma imorn när hon lämna mina skor. Ska nämligen byta skorna jag fick idag. Dom var för stora. Men gud så snygga dom var. Kan inte slita mig från dom. Skorna jag fick igår var också super snygga. Kort kommer imorn. Min kamera krånglar just nu. Ska hitta sladden till datorn också. Fick överta mammas gamla kamera. Den är typ 0 megapixlar på. Jätte dålig. Men jag vill ha en egen kamera, och då får den duga så länge. Bättre än mobil kameran iaf. Ska nog önska mig en bra kamera i julklapp.

Bäst att jag gå och duschar nu. Har ju tränat. Sen ska jag se lite på tv. Ringa pappa måste jag göra först!!! Bara jag inte glömmer det. Ringer nu med en gång.


Final!

Nu är det final i Pussycat dolls. Melissa, Asia och Chelsea är dom tre som är kvar. Jag hoppas att Chelsea ska vinna. Har hejjat på henne sen den började, men jag tror inte hon kommer vinna. Det blir säkert Asia som vinner. Eller Melissa. Eller så vinner Chelsea. Det återstår att se.


image234image235image236

Dags att börja träna igen

Ikväll ska jag ut och springa, vilket jag inte gjort på flera veckor. Börjar bli lat! Inte bra. Måste komma i form igen. Tänkte springa några km och sen köra lite styrka när jag kommit hem igen. Imorn ska jag göra pilates. Jag gjorde det varannan dag förra sommaren, och det funkar verkligen. Det är inte så jobbigt och man ser resultat efter bara kanske tre gånger eller nått. Super duper bra. Vet inte varför jag slutade.

Sitter och tittar på två barn som spear fotboll nere på gården. En kille och en tjej. Tjejen försöker se snygg och cool ut samtidigt som hon ska nicka bollen. Funkar inte så bra. Hihih. Sitter här och skrattar för mig själv. Ser ganska roligt ut. Det brukar ju inte funka att spela fotboll och se snygg ut samtidigt. Fast vissa kanske kan det. Men inte hon. Jaja. Nu ska jag inte sitta och vara elak. Istället ska jag dra på mig träningskläderna, dricka lite mer kolsyrat vatten, och sticka iväg på en löparrunda. Längtar tills jag får känna den där underbara känslan sprida sig i kroppen samma sekund man börjar springa. Nej nu öåter jag som en träningsnarkoman. Det är jag verkligen inte. Men pappa är. Han tränar varje dag. Kanske jag också kommer bli så. Mmm. Nu vill jag komma iväg!!!

Pengarna bara försvinner

Nyss hade jag typ nästan 500 på kortet, nu har jag bara 200. Hur blev det så? Hm. Känns inte som att jag har köpt nått. Men det har jag ju. En klänning från tradera, två par skor och en tröja. Sen har jag ju även fått pengar från sakerna jag sålt. Ska be pappa att posta imorn.

Jag har ännu inte packat min resväska! Måste nog göra det snart. Dom kommer och hämtar mig kl två. Måste duscha också innan. Och prova min nya hängselkjol. Jag tänkte dra på mig nya skorna också, så man lär sig att gå klokt i dom nångång. Just nu ser det väldigt ovant ut. Men jag har aldrig gått i 10,5 cm höga skor. Dom högsta skorna jag har är 6 cm. Men dom kan jag gå i superduper bra. Känns som att gå i vanliga, platta skor. Så snart är jag expert på att gå i högklackat! Pappa sa att jag måste träna här hemma först, för om jag trampar snett eller nått och bryter foten så kör han mig inte till sjukhuset. Haha! vilken snäll fader jag har.
 
Solen har börjat titta fram nu! Hoppas den kommer fram helt. Men på smhi står det att det ska bli regn imorn! Neeeeej! Vill inte ha regn! Blä. Men bara det blir riktig sommarvärme nästa vecka när vi ska till Varberg kan det få regna imorn.


image233

Dålig kvalite!! Min mobilkamera är inte den bästa.

Långben the movie

Kollar på den igen. Eller, egentligen så sitter jag här och lyssnar på den. Ser inte tvn härifrån.
Idag fick jag skorna och kjolen från ellos. Skorna var dom snyggaste skor jag någonsin sett!!! Dom var grymt snygga. Klacken var väldigt hög, men jag tänker lära mig att gå i dom. Så snygga skor kan jag bara inte skicka tillbaka. Kjolen var också riktigt snygg. Kändes lite höstig. Men jag tänker ha den idag tror jag. Ska nog köpa den där skjortan från MQ. Eller be mumma, eftersom att vi ska på stan. Sen vill jag ha klänningen från Vila. Hoppas jag kan få den också. Om jag ber snällt. Dom brukar aldrig säga nej till mig, så vi får se vad jag kommer hem med sen. Nu ska jag äta frukost. Har helt glömt bort det. Har vart vaken ganska länge och kom på nu att det saknades något. Är ganska hungrig nu!

Ute med Benke

Nyss var jag ute med Benke en sväng! Vi hade kul vi. Han gick med solglasögon mitt i natten. Vilken tok. Mmm. Vi är tokar vi. Sprang runt hela stan. Benke är lite folkskygg, så varje gång vi mötte nån drog han på sig solglasögonen och stirrade ner i marken. Han är rolig han! Hihih. Väldigt smala ben och stora fötter har han också. Ser lite roligt ut. Sorry Benke, men det gör de ju! Bli inte sur på mig nu!!


Nej. Nu är det dags att sova. Natti natti =)

Tjolahopp

Har inte börjat packa ännu. Jag orkar inte riktigt. Tänkte spela lite sims istället. Packa kan jag ju göra lite senare, innan jag och Emma ska hämta ut våra skor från tradera. Fick föresten mitt paket från ellos idag, men det ska vi hämta imorn. Längtar tills jag får prova skorna. Kan säkert inte gå idom, men jag vill prova. Annars är det ju bara att skicka tillbaka. Kjolen blir jag mer och mer kär i. Men kanske den inte alls är fin i verkligheten? Hoppas det. Har sett ungefär en sånn kjol på Vila, och där var den jätte fin. Appropå Vila, så provade jag den sötaste klänningen där igår. Den var svart med en stor rosett fram. Vet inte varför jag inte köpte den. Sen la jag undan en söt skjorta på MQ. Ska köpa den imorn.

Nu kör jag igång sims!! Har precis fått det nya, h&m fashion, eller vad det heter.

image232

I'm a simsnörd

Packa pappas packsäck

Nu ska jag packa. Men inte i pappas packsäck, utan i min resväska. Den största vi har. Ska till mamma imorn, och då måste jag ha med mig allt som ska med till Varberg. Jag pratade just med mumma om det, och hon sa att vi ska ha en husbil som är sju meter lång.(!!!!) Finns det så stora husbilar?? Hm. Tydligen. Då får ju alla mina saker plats iaf. Det är ju bara bra!
Nej nu är det bäst att man går och packar, innan jag fastnar här ännu längre.

Tisdag

Då var det tisdag igen. Har inget roligt att göra. Kanske ska man ta och ringa till någon. Mm. Det ska jag göra  =)

Nu ska jag ta mig lite frukost och spela sims 2! (Jag vet att jag är en datanörd!!!)

Nya skor!!!

Imorn kommer dom andra skorna jag vann i en auktion på tradera! Jätte söta. Sånna där från h&m som är svart och vit randiga. Har tittat på dom sååååååå många gånger, men aldrig riktigt kommit mig för att köpa dom. Sen såg jag dom på tradera, och lade ett bud med en gång! Sen köpte Emma ett par grön och vit randiga av samma säljare, så hon skulle samfrakta.
Jag kom precis på att jag glömt lägga in bild på dom första skorna jag vann på tradera, så jag gör det nu! Om jag bara kan hitta kameran. Hm. Var kan den vara?

Nu hittade jag den! Efter ca fem minuters letande åtefanns den i min garderob! Så här kommer bilden!

image231

Fina??


Nu ska jag och Emma sova. God natt  =)

Nu ska jag berätta en intressant sak!


 Emma borstar tänderna!!!

Halli hallå

Har just ätit lite korv med bröd. Ska snart ner på stan med Emma. Kanske köpa nått =)  Har inte så mycket pengar i handen. Måste sätta in mina småpengar. Då har jag typ 1200. Sen får jag snart barnbidraget.
Idag var vi inne på banken och fixade bankomat kort till mig. Nu kan jag ta ut pengar!

Bäst jag börjar gå nu. Annars blir Emma arg om jag inte är där när hon kommer. Kanske tar bussen. Får se. Bye bye so long, vi kanske ses en annan gång!!

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Vet inte varför jag skrev så, men det låter ganska kul eller hur?? Det där rimmade.

Nu har jag gått igenom några lådor med mina saker som vi hämtat i vårt gamla hus. (Förut bodde vi ute på landet i ett stort fint hus, men sen flyttade vi ifrån Ola, som har varit min låssas pappa sen jag var typ tre år eller nånting. Han är Smillas pappa också.) Jag har fortfarande kvar mer än hälften av alla mina saker där. Men dom flesta sakerna ska väl slängas, eller så kan Smilla få ha dom. Hon bor ju i mitt gamla rum.

Nej nu är det dags att sova tror jag. Ska gå upp kl åtta imorn. Bäst att få sin skönhets sömn. Inte för att jag behöver den, men ändå  =P Fast jag måste fylla på min mp3 först! Får inte glömma det.  God natt och sov gott!!!

image230

Jag förra våren! Se så rolig jag ser ut! Det ser inte alls ut som jag! Jag ser verkligen annorlunda ut nu.


Stan imorn

Japp. Ska in till stan med Emma. Först måste jag in på banken med pappa, och sen ska jag posta några paket. Har haft auktioner på tradera som jag fått pengar för, men jag vet inte om jag fått betalt från alla, och det kan vi bara kolla hos banken. Så dit bär det imorn kl tio på morgonen. Måste gå upp kl åtta!! Blä. Brukar annars gå upp tidigast halv tio. Jaja.

Snart åker jag till Varberg! Ser fram emot det. Måste spara mina pengar tills det. Men jag måste även spara tills jag och Emma ska till Sthlm och tills jag ska till Italien. Mycket sparande. Men det fixar jag. Ska försöka sälja fler saker på tradera. Har så himla mycket saker. Finns alltid något att sälja. Ska rensa garderoben tror jag. Där finns minst fem kartonger med saker som jag aldrig använder. Sen har jag ungefär tre kartonger med kläder som bara ligger. Men jag ska skänka lite, och sälja till en second hand butik. Då kan man tjäna en liten slant.


Hmmm

Skulle vilja göra om lite i bloggen.  Ändra bakrund, få större bild, och lite andra saker. Men jag vet inte hur man gör! Kan nån vara gullig och hjälpa mig? Skulle bli hemskt tacksam!

Väskor, väskor, väskor!

Jag älskar fina handväskor. Kann inte få nog av dom. Just nu vill jag ha en Mulberry Bayswater. Hittade en hos tradera. Just nu ligger högsta budet på 1379. Jag vill lägga ett bud! Men jag vill inte slösa upp massa pengar just nu. Tänkte spara massor tills vi ska till Italien. Där kan jag nog hitta nån snygg hanväska. Men jag tänker inte köpa kopia. Vill ha en äkta. Bäst att börja spara då.


image227

Omgjort

När jag kom hem hit till mamma igår fick jag mig en chock! Mitt rum såg helt annorlunda ut. Jag frågade mamma om vi inte gått in i fel lägenhet, men det hade vi inte.Hon och Bertil hade gjort om medans jag var hos pappa.
Sen klev jag in i det "nya" rummet och kollade mig omkring. Allt såg annorlunda ut. Jag hade fått nya gardiner, tvn stod inte framför sängen som den gjorde förut. Nu stod den i ett hörn. Det är mycket bättre nu när den står där. Tvn är ju så stor, så jag fick ont i ögonen när den stod så nära sängen. Sen hade dom ställt en stol där tvn stod förut, och brevi den stod samma blomma som stod där förut. Efter blomman står min sterio, som förut stod i vardagsrummet. Sen hade dom flyttat på min golvlampa och ställt den brevid spegeln. Och jag har nu fått en väggtelefon precis brevid sängen och datorn! Jippie! Har aldrig haft egen telefon i rummet förut. Har redan använt den minst fyra gånger! Hihi. Så mitt nya rum är mycket finare än mitt gamla!! Jag orkar inte ta kort, och jag har heller inga kort på hur det såg ut innan, så då har man inget och jämföra med.
Istället lägger jag in en bild på Mischa Barton.


image226

She is so pretty

So sweet

image225

Visst är den söt? Vill ha! Jag har inget blått i min garderob! Förutom jeans och sånt. Har inte en enda blå överdel. Så den här skulle passa perfekt i min garderob, och på mig  =D Kostar 372 hos asos. Finns i persiko färg också.

En lista

Jag har så tråkigt så jag tänkte göra en liten lista över några favorit saker som jag inte skulle klara mig utan

1. Min Friis & Company väska (Går ingenstans utan den!!)
2. Min mp3 (Samma här!)
3. Mobilen (Brukar inte ringa med den så mycket, men den måste finnas i min ficka hela tiden!)
4. Mina Harry Potter böcker (I'm a little Harry Potter geek!!! Haha!)
5. Veckorevyn (Köper nästan alla nr. Är beroende!)
6. Datorn! (Hur skulle jag annars kunna sitta här och skriva?)
7. Spargrisen (Vart skulle jag annars stoppa mina småpengar?)
8. Mina kläder (Jag har för mycket kläder!)
9. Alla mina älskade skor (Har minst 16 par skor nu, tror jag. Brukar inte räkna.)
10. Min tv! (+ Alla filmer och mitt playstation. Vad annars skulle man göra alla kvällar och regniga dar?)


Regn, regn och åter regn

Det regnar ute. Då får man väl passa på att se en film eller nått. Känner inte alls för att gåra nått speciellt. Kanske ska göra lite popcorn. Mm. Får se. Eller så ska jag ta jordgubbar. Jaa. Eller kanske båda två? Mm.

Nu orkar jag inte sitta här längre, eftersom att jag gjort det hela dagen redan. Går till tvn istället. Haha! Vilket liv man lever.

Perfekt!

image224
Se vad jag hittade hos asos. Perfekt för resan. Allt detta får man: tre väskor, en plattång, schampo, balsam, sea spray och två andra saker till håret som jag inte ved vad det är.
Jag vill ha! Men den kostar ca 2161 kr. Så jag får nog leta efter något billigare när jag ska till Italien.

Spelar spel

Sitter här vid datorn och spelar spel. Har precis kollat på allsång på skansen på högsta volym, för mumma ville höra sommartider. Så stod hon där och dansade och sjöng för full hals! Det var kul =D

Haha




Jag och Emma garvade ihjäl oss när vi såg den här XD

Söta klänningar är det bästa som finns


image223

Visst är den fin? Jag bjöd på den på tradera, och vann =D Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilden. Blev verkligen förälskad i den! Det blev både jag och Emma. Längtar tills jag får den. Men först ska jag få pengar till den.

I´m sitting here

Är vid mumma och Arne. Har ganska tråkigt faktiskt. Grannarna är här, och dom andra sitter och fikar. Vill inte ha nått. Är ännu mätt. Men nu ropar dom. Ska kolla vad dom vill!


Men guuud!

Det är så tråkigt att städa så jag höll på att somna. Jag hann inte så långt innan jag bestämde mig för att ge upp. Det som jag blev färdig med var väl mina kläder. Bytte plats på dom och vikade och höll på. Nu ska jag inte städa igen på några dagar. Ska ju till mumma ikväll, och till mamma på söndag eller imorn.
Nu ska jag ge mig i kast med tvätten. Har redan tvättat en maskin. Tänkte lägga i en till. Hoppas den hinner bli klar innan jag blir hämtad!

Städdags

Idag är det städdags! Ska städa och rensa hela mitt rum, göra om i min garderob och slänga massa saker. Ska bli skönt att ha det gjort. Gillar verkligen inte att städa. Men sånna saker måste man ju göra nångång.
I eftermiddag ska jag till min mormor och sova där i natt. Jag blir hämtad kl tre, så det är bäst jag skyndar mig med st'dningen. Ska även duscha och packa. Så jag kanske inte kommer hinna klart. Men jag hinner nog säkert ganska långt.

image222

Så här effektiv är jag när jag städar!  =D

Hej och hå

Jaa nu är jag som sagt hemkommern från Fårö. Kom redan imorse, men var hos Emma ett tag. Vi hade kul där ute på får ön. Cyklade runt på tandemcykeln och hälsade på alla! Hihi. Vi gjorde Fåröfolket till ett gladare folk! Det känns ju bra.

Idag fick jag ett par skor jag vunnit i en auktion på tradera. Riktigt jäkla snygga var dom. Visar bild på dom imorn. Nu ska jag och Emmis sova. Hon är så fasligt trött. Det är jag med. Sov nästan ingenting i stugan på Fårö. Fast egentligen gjorde jag kanske det. Somnade med en gång och sov hela natten. Fst vi gick ju upp tidigt. Typ halv nio. Så nu blir det nog sängen, eller kanske en film? Nej då kommer Emma somna. Jag lovar! Jag kan inte somna till film. Fast jag gjorde det en gång. Men det var nog den sämsta film jag sett. Jaja. Nu är det time to go. Fast först ska jag lägga upp dagens låt!! 

God natt och sov gott era gullpuckon!  =)

Resa i det blå!!!

[Långben:]
Kanske du behöver ta en paus
Lämna vardagen, ja pröva på
Är du lite spänd, kanske trött och slut
Följ då med en vän, bara ge dig ut.
På en resa i det blå

[Långben:]
- Kom igen, Maxi

[Max:]
Det finns sånt som jag nog hellre gjorde
vad som helst är bättre än det här
Titta hur han kör, är det rally cross?
Inte undra på man vill komma loss
vill slippa en resa i det blå

[Långben:]
Finns inget som kan störa
nu artar resan sig
Vår karta den är både fin och bra
[Max:]
Roxanne om du kan höra
glöm inte lilla mig
Jag kommer nog tillbaks en vacker dag
[Långben:]
Jag och max, vi tar en bilsemester
[Max:]
din plåga, pina, det är pest här
[Långben:]
Långt från alla krav som tränger på
[Max:]
Exploderar snart, ja det känns så
[Långben:]
Jag ser motorvägen, vilken grej
[Max:]
Den grejen passar inte mig
[Lången och Max:]
Här har vi en resa gjord för två

[Countrytjejer:]
Tjena boys, går denna väg till Nashville
[Lastbilschaufför:]
Se dig för, annars får du smaka på
[Fånge:]
Ja, jag har inte särskilt brått
fast det är brott som jag begått
så reser jag inte i det blå
[Liten man:]
Vi tar fritt och reser på semester
[Stor dam:]
- Ja
[Liten man:]
Romantiken, den ska blomma då
[Max:]
- inte klokt
[Musse Pigg:]
Ja det är klart vi kommer fram
[Gammal dam:]
Ur vägen med er, käka damm
Det här är en väg att ge sig på

[Långben:]
Det är jag och lille Maxi
Min trogne reskamrat
[Nunnor:]
De färdas emot mål som de ska nå
Yee-haw
[Max:]
Kan nån här se en taxi
jag måste ge mig av
till nån adress där ingen knackar på

[Bilister:]
Åh, varje dag ett äventyr som väntar
varje mil finns nått att titta på
och där så väntar friheten
[Max:]
Om jag bara finge den
[Långben och bilister:]
Här blir man fri och glad
här flyter livet bra.
Så underbart vi ska,
resa i det blåååå?


Sova sova säng säng

Nu vill jag sova. Men jag vill till Emma också! Nej jag ska se en film. Eller ska jag åka till Emma?? AH! Vad ska jag göra???! Tror jag dör. Jaja. Tror att det får bli en film. Men vilken? Har så många att välja mellan. Hm. Kommer nog ta ett tag innan jag har valt. Det blir nog att jag ser på några avsnitt av nån serie istället. Typ Ugly Betty.

Fårö imorn!

Imorn ska jag och Emma åka ut till Fårö! Kuligt. Bo i en stuga över natten. Kanske gå på stranden, om det är fint väder. Annars så har dom playstation 2 där. Hihih. Då gör det inget om det regnar. Men jag måste gå upp typ kl sju imorn! Hjälp. Orkar aldrig det! Hm. Kanske man ska skita i det? Neeej! Jag vill till Fårö. Vill inte bara sitta hemma. Är så tråkigt här. Jätte tråkigt. Sitter bara här hela dagarna. Eller vid tvn. Måste göra nått. Så Fårö blir bra. Även fast det bara är typ en dag, så ska det bli kul.
I helgen tänkte jag sova hos min mormor. Om hon godkänner det. Det brukar hon göra. Var så länge sen jag sov där. Gillar att vara där. Det är med dom som jag ska till Varberg med  =)  Bara elva dagar kvar nu tills vi åker. Ska bli så kul!

Så roligt

Det är så roligt när jag får kommentarer. Blir så glad =) Om det står snälla saker vill säga. Annars blir jag sur. Men ingen har skrivit nått taskigt än så länge. Och det som gör mig ännu gladare är att ganska många brukar läsa min blogg! Det känns ju lite roligt.

Så fortsätt bara med att läsa min blogg och kommentera inläggen!  =D

Jag vill ha!


image222

Dessa snygga converse skulle jag gärna vilja ha i min skosamling. Kostar 447 hos asos. Kanske ska man slå till? 

Jag är hungrig

Måste ha mat! Men jag funderar på vad jag ska äta. Finns typ inget hemma. Kanske göra hamburgare? Mmm. Först måste jag duscha. Bäst jag skyndar mig, innan jag svälter ihjäl!!

Snart ska jag till Varberg!! Woho! Det kommer bli jätte kul. Vi ska bo i en husbil. Vet inte hur den ser ut, men den är nog fin. Innan vi ska till Varberg ska vi till Öland, föresten. Kul att åka dit igen. Jag var ju där förra veckan! Hihih. Oj, jag glömde att jag skulle gå och duscha. Hehe. I better go now!


Vad ska man göra?

Känns som att det ska börja regna när som helst. Fast jag har inte vart ute och kollat. Men jag känner på mig att det ska bli regn. Så mysigt att ligga inne i soffan och kolla på film en regnig dag. Men jag skulle hellre vilja ha sol, så man kan gå på stranden och sola och bada!


image221

Här skulle jag vilja bada!

Beställa!

image220




image219                                          




















Se vad jag hittade på ellos hemsida! Ett par jätte snygga skor och en hängselkjol. Detta måste jag bara beställa!!

Så var det då tisdag

Jaha. Idag är det tisdag. En tråkig vanlig tisdag. Jag vet inte vad jag ska hitta på idag. Är typ sjuk. Blev det igår när vi höll på att spela bowling. I början gick det jätte bra för mig. På första kastet slog jag en strike! Men efter ett tag började det gå jätte dåligt. Sen sa både pappa och Emma att jag såg sjuk ut. När vi kom hem tog jag febern, och jag hade 37,5, så det var inte mycket. Idag vet jag inte om jag har. Har inte orkat kolla. Nu ska jag beställa från Ellos! Jippie!

Let´s bowl!

Nu ska jag, Emma och pappa åka och bowla! Vi är experter på bowling! Hehe.

Det blev inget av med det

Jag gick ut för att sola, men precis när jag ställt iordning solstolen så kommer världens största moln. Och kallt blev det. Huh. Så jag skyndade mig in. Åh, jag som ville sola! Jaja. Det kommer väl fler chanser. Snart ska jag till Varberg. Hoppas att de är soligt där!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Sen måste jag springa ner till pastavagnen och köpa lite mat till stackars Emma. Hon har nog väntat ihjäl sig nu.


Solen är min drog

Nu mååååste jag gå ut och sola lite innan jag ska gå och köpa mat till Emma. Hon sitter nere vid hamnen och säljer lakrits remmar, stackarn. Fast hon tjänar ganska mycket. Typ 350 kr per dag. Det är ju bättre än ingenting. Vill också ha ett sommarjobb. Fick reklam om en grej hem i brevlådan häromdan. Ska nog söka det. Även fast man inte får så mycket betalt av att dela ut reklam, så får man iaf motion. Nu ska jag ut och lägga mig och sola!!


image217

Det här är tråkigt

Jag har sååå tråkigt. Funderar på att ringa nån. Men vet inte vem. Hmm. Får väl gå runt här och göra ingenting, tills jag kommer på nått kul. Vill gå på stranden. Kanske jag ska åka hem till mamma igen? Vet inte.

image218

Från i lördags =D

Ah, jag blir arg!

Det går ju inte att beställa nått från ellos. Det går inte ens att gå in och kolla på sakerna. Det står bara att dom håller på att lägga in alla höst kläder, och att man ska prova nån annan dag typ. Jobbigt. Jag som tänkte göra det imorn, men hann aldrig. Så imorse när jag vaknade tänkte jag på ellos det första jag gjorde. AH! Jaja. Ska äta frukost.

Mjaha

Jag bloggade ingenting igår. Men det var för att jag gjorde massa annat. Först var vi hemma hos Ida och Tilde. Jag och Tilde kollade på Cartoon Network och åt bullar. När vi kom hem igen åt vi spagetti och köttfärssås. Efter det åkte jag med Bertil in till stan, hem till pappa. Sen kom Emma. Vi spelade sims, och sen på kvällen gick vi ner till hamnen för att gå på Visby hamnfestival. Måns spelade. Hihi. Fast vi hörde bara två låtar med honom. Sen gick vi till Max och åt hamburgare. Mums. På vägen hem blev Emma sugen på choklad, så vi tänkte gå in i nån kiosk. Fast ingen var ju öppen. När vi nästan var hemma sa jag: Men statoil har ju öppet! Varför sa du inte de innan! Sa Emma. Haha! Så vi gick hem och kollade på en film, för vi orkade inte gå dit.

Nu ska jag beställa från ellos!


RSS 2.0