Gahhh

Igår klippte jag mig! Det blev mycket kortare.. Så klippte jag lugg också! Fint, fint! Blev hel nöjd. Efter klippningen så handlade jag massa på mellandagsrean! Guuud va mycket fint jag hittade ;D Hih.. I'm happy 2day! Men har lite ångest inför imorgon.. Nyårsafton ;S Tycker nästan inte alls att det ska bli kul.. Jag vill va 18 nu nu nu nu!!!!! Men det är bara lite mer än 2 veckor kvar ;) Sen jävlar! Krogen varje dag! Eller inte.. Men varje helg kanske! Hehe..
Åhhh jag ska färga håret imorgon! Glömde köpa färg idag, så jag får fixa det i morgon.. Ska åka iväg på fest kl 16.00, och innan det ska jag hinna färga håret, gå på ÖB, gå på Rusta, välja kläder, sminka mig, välja smycken, osv. Blä.. Måste gå upp kl 7 imorgon bitti. Haha. Hur ska jag annars hinna? Hmm.. Jag är inte direkt den snabbaste människan i världen.



Peace <3


Helt slut

Jahapp. Så var den här julen överstökad. Känns ganska skönt. Jag har ätit alldeles för mycket mat känns det som! Haha.. Har säkert gått upp några kilon ;)
Jag har tydligen varit väldigt snäll i år, eftersom att jag fick massa fina julklappar! Tack tomten! :D
Fick en skiva av mormor som jag har lyssnat på hela dagen. Speciellt en låt:



Linda Sundblad - 2 All My Girls

Kan verkligen inte sluta lyssna på den! Den är där inne i min hjärna och bara spelas om och om och om.. Haha ganska irriterande. Men den är jävligt bra!!

Nu ska jag se film =)
Den där nya gulliga filmen Upp! Fast ska se den på engelska. Gillar inte att se tecknade disney filmer eller andra tecknade filmer som dom har översatt till svenskt tal. Alla roliga repliker blir nästan förstörda då. Ska man se tecknat så ska man se orginalet ;)

Peace out <3


Finally

Åh äntligen är man hemma från 2 veckor i Thailand! Det har vart helt underbart där nere. Vill tillbaka! Men det är ändå så jävla skönt att få sova i sin egen säng. Jag kom hem igen i fredags och möttes av snöööö och minusgrader på Arlanda. Jippi!!! När vi åkte ifrån Thailand så var det ca 30 grader den kvällen.. Fan va jag saknar värmen! Har bestämt mig för att åka tillbaka nästa år. Någon som vill följa med mig? Heh..




En liten Emelie

Idag och igår har jag hållit på och scannat in massa bilder från när jag var liten. Gud va söt jag var då!! Hehe.
En riktig liten tjockis var jag också!







=) 


2 dagar kvar!!

På fredag drar jag! Då blir det hej då Sverige, hej hej Thailand!! Längtar som fan! En sak som är mindre rolig är att jag är sjuk..! Fyyy.. Har ont i halsen, ont i bihålorna och ont i huvudet. Känns som jag ska svimma när som, och jag är jätte hängig. Usch! Dessutom har jag missat skolan både idag och igår. Har varit ganska nedstämd dom senaste dagarna. Det kan bero på att imorrn så är det exakt 2 år sen min morbror Mattias dog =( Inte kul. Dom här dagarna har bara varit skit. Orkar inte göra nånting. Blä.. Men idag måste jag förbi polisen och hämta ut mitt nya pass. Sen ska jag hänga undan en jacka på Vila, som mamma ska köpa i julklapp till mig. Hehe. Det fanns bara 1 kvar i min storlek i måndags. Hoppas den inte är såld. Då blir jag inte glad!!

Nu ska jag försöka piggna till. Proppa i mig några värktabletter, så kanske all värk försvinner.. Man kan alltid hoppas..

Peace out <3


RSS 2.0