Back In Black

Idag är det superfint väder ute! Snöstorm ena dagen och sol nästa dag. Vad är det för fel på vädret? Jävla psykfallsväder. Kan aldrig bestämma sig. Men skönt med värme i alla fall. Ska inte klaga! Då blir det säkert snöstorm igen... Blä. Vill åka tillbaka till Thailand. Ligga i en solstol, dricka en baccardi breezer och njuta av solskenet! Men snart är det sommar här också. (Förhoppningsvis!!!)
Ska snart iväg till skolan!

Peace out!


Skol(k)arbete

Jag sitter i skolan och orkar verkligen inte jobba. Usch! Det är nästan snöstorm ute.. Trodde att våren hade kommit, men tydligen INTE! I söndags och i måndags var det jätte fint väder. Sen började det snöa igår. Vilken jävla chock man fick. Alla bilar var helt täckta av snö. Verkligen INTE okej! Tog en spring tur i skogen igår. Det snöade inte just då som tur var. Har kommit igång lite med min träning nu. På en vecka har jag hunnit springa tre gånger. Stolt över mig själv! En annan sak jag är stolt över är att jag har fått MVG på två arbeten i rad i svenskan! Najs som fan! Ska ställa upp i en novell tävling på skolan med mitt senaste arbete. Är ganska nöjd, men behöver göra lite ändringar. Min novell är lite över fem sidor lång och för att jag ska kunna ha den i tävlingen får den bara vara fyra sidor lång. Blä. Orkar inte skriva på den nått mer. Ska nog ta tag i lite matte istället!

Peace out!


Home again

I tisdags åkte vi på skidresa till Borlänge med boendet. Jag testade att åka slalom för första gången. Fy fan va kul det var ;) Men jag ramlade i knappliften varje gång! Haha!! Folk fick sig ett gott skratt, men det bjuder jag på ;D Haha.. Efter första dagen med skidåkning så åkte vi till ett stort badhus. Åkte alla jävla vattenrutschbanor. Crazy! Tillslut visste jag knappt vem jag var eller vart jag var. Haha! Helt slutkörd blev jag. Sprang upp för alla trappor till kanorna, ner för dom och sen upp för trapporna igen. Om och om igen. Kul var det! Men i tosrdags när vi skulle åka hem blev hälften av oss matförgiftade. Satt i bilen och spydde ikapp! Fy fan. Det tog aldrig slut. Jag spydde i nästan sju timmar i sträck. Men stackars Sandra spydde i över tolv timmar. Usch! Nu mår jag nästan helt bra igen. Vilken jävla resa det blev... Glad att va hemma igen i alla fall! Sova i sin egen säng.



Backjävlarna!

Peace out!! <3

RSS 2.0