6 dagar kvar!

Det är bara 6 dagar kvar tills jag åker til Thailand! Det kommer bli så jävla skönt.. Sol och värme. Slippa all kyla och blåst.

Idag känner jag mig ganska seg och trött... Festade lite igår så det är inte så konstigt att jag känner mig ur form. Hehe. Ikväll ska jag bara vara hemma hos mamma och ta det lugnt. Spela lite spel med Smilla =) Se nån film på tv, kanske jag ska passa på att spela lite guitar hero! Älskar det spelet så grymt mycket =D

Nu måste jag ta mig ett glas cola! Abstinens..
Haha

See ya <3


Saknar











Guuud vad jag saknar sommaren! Usch. Hatar vintern... Börjar nästan gråta när jag tänker på kylan, mörkret och nakna träd. Fan..


Ahaa

Hellu! Jag sitter och kollar på One three hill. Det känns som att det har hållit på i ungefär 218130 säsonger nu. Haha. Det tar aldrig slut... Man kan verkligen hoppa in mitt i en säsong och fatta allting ändå. Långsam handling, och väldigt förutsägbart. Men jag gillar det ändå. För trots allt sitter jag ju här och kollar på det. Jag väntar på att Gossip Girl ska börja! En av mina favorit serier!



xoxo /Emelie


Mys

Nu ska jag ta mej ett bad och slappna av. Känner verkligen att det behövs. Armen gör fortfarande förjävligt ont, men det går nog över snart hoppas jag.
Efter badet tänker jag krypa ner i sängen och se någon bra film. Har inte sett film på flera veckor. Funderar på att se Dirty Dancing. En av mina absoluta favoriter! Älskar den. Eller så ska jag se Scarface, om jag har den här hemma. Fast kanske har min kusin Emma den fortfarande? Hm. Har du den Emma så kan du väl komma hit med den? =P





Say hello to my little friend..!!
 Haha..


Ajaj

Jag tog den dumma svininfluensa sprutan igår. Fyy va ont det gör i armen!! Har mått illa och vart svimfärdig hela dagen igår och idag. Det blir bara värre och värre i armen.. Usch! När jag tar på stället där jag fick sprutan så känns det som om armen ska ramla av för det gör så ont =P Haha. Men man ska väl inte klaga. Finns dom som har fått värre biverkningar. Jag har inte haft feber som tur är. Men annars har det varit ett helvete med armen i natt. Vaknade flera gånger för att det gjorde så ont. Blä.. Men jag slipper antagligen få den där jävla influensan! Har hört att man kan få den ändå. Men det gör inte mej nånting! Jag tog sprutan för att jag vill minimera smittrisken inom min familj. Jag vill för allt i världen inte att min lillasyster ska få den! Så jag tog sprutan för att skydda familjen, inte skydda mej själv. Känner mej verkligen osjälvisk (=
Nu måste jag klä på mej. Kan inte sitta i pjamas hela dagen.. Hehe.
Ha en bra dag!


Wie!

Fick hem lite saker från H&M i fredags! Tänkte lägga upp lite bilder och visa mina senaste kap ;)
Är mycket, mycket nöjd!


Bilden jag tog blev inte så bra, så jag lånade en bild från H&Ms hemsida!
Kjolen kostar 199:- och finns i tre färger.
Den är super söt! Är verkligen nöjd med den!




Skorna är jag verkligen sjukt nöjd över att jag köpte! Dom är sköna som fan! Och snygga är dom också ;)
Love them!! Mina nya favoriter!
Dom kostar 299:-


Väntar på lite mer kläder från H&M. Längtar som fan tills jag får hem dom!
Förhoppningsvis blir jag lika nöjd över dom sakerna!
Nu måste jag hänga tvätt.. <3


Äh

Haha jag orkar knappt städa. Har inte kunnat äta på hela helgen, så min kropp är helt förstörd och ledsen =(
Måste äta mycket idag! Fast då får jag bara ont i magen. Blä. Knas knas knas. Vill inte va sjuk! Är trött på det nu
Ikväll ska jag iaf träffa Linn och laga mat och ha trevligt. Det ska bli kul. Har inte stått vid en spis och lagat riktig mat på flera månader. Haha!

Jag hittade en gammal låt! Haha fan va jag garvade när den helt plötsligt dök upp på iPoden. Hahhaha visste inte ens att jag hade den!
Lyssna och njut ;)



Haha herregud... Det va tider det! Right?


16 November

Jag kom iväg till skolan idag!!! Wow.. Duktigt Emelie! Dessutom har jag bara rökt ca 1 och en halv cigg idag! En applåd för mej ;D Röksuget sitter ju ännu kvar lite, så jag har bestämt att jag ska röka så sällan som möjligt så man vänjer av kroppen med nikotinet. Klarade att vara rökfri hela helgen =) Men i skolan gick det verkligen inte att låta bli. Usch va jag hatar cigg! Varför finns nikotin och tobak??!! Blir galen. Åh jag vill så gärna sluta, men jag känner inombords att det kaaaanske inte kommer gå =/ Jag får försöka övertala min hjärna om att det inte funkar med rökningen. Pengarna och min hälsa försvinner ju helt.. Blä. Jag tänker städa lite. Då fokuserar jag tankarna på det ist..
Stääda stääda.. Tur att musik finns!
Just nu lyssnar jag mest på dessa låtar:

Beyonce - Halo
Guns n' Roses - Don´t cry
Lenny Kravitz - Are you going to go my way
Rolling Stones - Jumping Jack flash
Metallica - Hero of the day
Michael Jackson - Billy Jean, Man in the mirror, The way you make me feel, Beat it
Nationalteatern - Bara om min älskade väntar
Laleh - Bjurö klubb
Placebo - Where is my mind
Kapten Röd - Alla låtar från albumet "Stjärnorna finns här"!

Yeah.. Nu ska jag försöka ragga en cigg och sen blir det städa!!

Peace out <3


Fy fan

Åhhhh jag har maginfluensa eller nått liknande!!!! Fan.. Har haft skit ont i magen sen i fredags... Missade den där jävla festen som jag hade sett fram emot hur länge som helst... På fredag kvällen kände jag tidigt att jag började få ont i huvet, men jag trodde att det skulle nog gå över efter ett tag. Men det blev bara värre och värre. Så jag fick be pappa hämta mej =( Fy va tråkigt. Ville såååå gärna gå på den där festen. Jag hade klätt upp mej i min snyggaste svarta klänning, en skit snygg kort glansig jacka som va vinröd, stor pälsjacka utanpå de, höga stövlar, min nya snygga väska från ellos med fransar på och massa smycken. Stod och fixade mitt hår jätte mycket. Allt i onödan.. Men jag hade iaf trevligt på förfesten =) Jag kanske verkade ha skit tråkigt, men det berodde på min jävla huvudvärk. Jag vill bara att det ska gå över! Har ännu ont i magen och kan knappt äta. Bläää... Orkar inte va sjuk! Måste gå i skolan imorn ju.. Ska verkligen försöka att komma iväg. Men ja vill inte riskera att smitta någon heller =S Det är inte alls kul att må så här vill jag lova! =(


Lite av varje

Kollar igenom bilder på min dator. Hittar massa kul!!



Jag med långt mörkt hår. För typ 2 år sen.




Med långt blont hår. För ungefär 3 år sen.




Med kort mörkt hår för 2 år sen. Fråga inte va jag gör med handen för det vet jag inte...  =P




Jätte kort och mörkt!! 2 år sen. Haha herregud. Tänk att jag har haft så kort hår...




Ganska kort, ganska långt. Ljus brunt. Det va nu i somras.


Vad passar jag bäst i? Har haft kort och blont också men hittade inga kort på det...
Vill göra nått kul med mitt hår nu. Det ser hemskt ut ;O
Vad ska jag göra???!! Help me!

Peace
 <3


Love it!!

Igår fick jag hem ett paket från Ellos! I det låg en jävligt snygg väska, ett halsband och en tröja.
Så här såg väskan ut:




Visst är den najs =D
Jag hittade den på rean på Ellos. Den kostade bara 170 spänn. Lätt värt pengarna!

Här är halsbandet:



Älskar båda sakerna! Kommer inte ihåg va halsbandet kostade...
Tröjan orkade jag inte ta kort på ;P


12 november

God morgon! Usch va jag känner mej seg idag. Vet inte varför. Det kan ju bero på att jag är uppe så "tidigt" idag. Haha. Vaknade kl 7 för ovanlighetens skull. Känns jätte skumt att va vaken så tidigt!! Brukar inte vakna förens framåt kl 10 ungefär. Jag måste verkligen ta tag i skolan nu! Kan inte stanna hemma mera nu. Fan. Snart blir väl studiebidraget indraget. Vad ska jag göra då liksom? Ingenting att leva av. Får börja samla pantburkar =P Haha..
Nu ska jag ta på mej ett nikotinplåster. Slutade ju att röka igår. Fan va jobbigt det är!!!!! Vill bara springa över till Frida och sno en cigg av henne! Men det ska jag inte. Den här gången ska jag klara av att sluta röka. Jag hoppas verkligen att det går!!!! Jag och Linnea diskuterade cigg igår och hur mycket pengar vi lägger på det varje år. Jag räknade ut att det blir runt 15000. Herregud!!! Tänk vad man skulle kunna göra för dom pengaran iställe!!! Vill knappt tänka på det... Men nu fan ska jag klara att sluta!!


I'm happy!

Idag gick jag och Linnea på stan ett tag. Hittade massa, massa fina kläder! Men utan pengar kan man inte handla.. Pappa har mina pengar så att jag ska kunna spara till Thailand. Bara 23 dagar kvar till välförtjänt semester i värmen!!! Gud va jag längtar. Ska bli så skönt att slippa kalla Gotland! Det snöade häromdan och snö gör mej deprimerad!!! Usch och bläää. Tur man har en sån snäll farmor som bjuder på resa (=

Just det! Idag ska jag försöka sluta röka (igen). Hoppas jag lyckas denna gången.. Heh. Har nikotin plåster hemma, tror jag. Det måste kollas upp.. Tog min sista cigg för ungefär 1 timme sen. Känner inget röksug alls faktiskt. Håller tummarna för att suget inte kommer tillbaka!
Nu ska jag kolla vad som går på tv innan jag somnar. Börjar bli riktigt trött..

Good night!



No more!!!!


Woho

Hellu! Har inte skrivit nått i bloggen sen i förrgår. Shiet.. Igår storstädade jag mitt rum!!! Tog mej äntligen tid för att göra det! Meeeen då är det klart att allting ska va emot mej!!! Först skulle jag dammsuga, men dammsugarpåsen va full och vi hade inga nya hemma! Gaahhh! Jag sprang runt i rummet och försökte dammsuga ändå men ingenting sögs upp. Haha. Då tänkte jag att jag kunde torka golvet lite extra nogrannt istället! Fixade fram hinken och fyllde den med vatten och hällde i rengöringsmedel. Sen när jag skulle hämta moppen så va den borta!!!! Jag letade i hela lägenheten men den va spårlöst borta! Förstå att jag blev frustrerad då! Så jag torkade hela mitt golv förhand med några trasor. Usch! Det tog mej sammanlagt 4 timmar. Om inte dammsugarn och golvmoppen hade vart emot mej så hade det bara tagit max 1 timme!!!! Haha.... Men nu är mitt rum städat och fint! För första gången på länge.

Dumma dammsugare.. En dag ska jag få min hämd..


Peace



Metallica - For whom the bell tolls

Nu säger jag god natt och peace out!!!


¤&/¤%Ydfjhoejåp

Pappa kom precis hem och berättade att han var ungefär 5 min från att bevittna en misshandel!!!!! Helt sjukt. Tre killar gav sej på en fjärde kille och slog honom med en pinne och sparkade sen på honom när han låg ner! Asså hur fegt är inte det??!! Åh gud va arg jag blir! Man kan inte gå ut genom dörren här utan att det händer nått... Blä nu flyttar jag. Nu på en gång! Eller inte. Jag trivs ändå här. Förstår inte hur det går ihop. Haha. Det är nog jag som är bakom flötet. Har nog umgåtts för mycket med min lilla dum-Linnea ;) Puss på dej!! Älskar dej det vet du.
Nu måste jag lugna ner mej så jag kan somna. Känner mej väldans uppspelt. Vet ej varför!!!!!
Sorry

Peace out!!!


=D

Åhhh vilken lång dag det har varit! Eller inte. Vaknade kl 14 idag. Asså hur knäpp får man bli???!!! Sover bort hela skoldagen. Jajajajaja.. Kan inte göra nånting åt det nu =( Fick stressa iväg till sjukhuset nästan direkt för att ta vaccinet inför Thailand. Jag hatar sprutor!! Det gjorde ont. Blev öm i armen och svimfärdig. Men det gick över fort. Jag klarar aldrig av att ta blodprov. Då svimmar jag. Men vanliga sprutor går oftast bra. Jag måste verkligen lära mej att stå ut med spruthelvetena. Sen när jag blir sjuksköterska kommer det ju aldrig funka om jag svimmar varenda gång jag ska ge nån en spruta. Haha. Skulle va just snyggt.. Men jag tror inte att det blir nått svimmeri om jag tar på nån annan =P Det hoppas jag inte iaf... Hah..
Nu ska jag fortsätta kolla på Ullared!! Jag älskar det stället =D Men programmet suger. Nödvändigt att göra ett program om en affär...
Hihih...



<3


Segare

Aj jag blir bara segare och segare ju längre jag sitter framför datorn. Tror jag ska gå och lägga mej snart. Eller iaf gå och se på tv. Det går en film på 3an nu, Och så kom Polly heter den. Jag tror att jag har sett den förut, men jag kommer inte ihåg nått. Bäst jag springer iväg nu och kollar. Ha en bra kväll!

Peace out!!!


Seg

Gud vilken seg helg det har varit. Jag har inte gjort ett skit. Bara tagit det lugnt. Men det är skönt ibland. Jag har varit mycket ensam, och det var ganska längesen sist. Förut fick jag panik om jag inte gjorde nånting på helgerna. Men nu tycker jag att det är trevligt att sitta hemma. Haha. Hade någon sagt till mej för ett år sen att jag skulle börja sitta hemma på helgerna hade jag bara skrattat. Då var det festa varje helg som gällde. Nu vill jag nästan hellre stanna här hemma och se film, ta det lugnt och slippa stressa omkring. Festa hinner man väl göra. Fast jag festade faktiskt i fredags. Men innan det så var det nägra veckor sen sist. Bara för att jag ville sitta hemma igår så skrev massa folk och bad mej komma på fest eller förfest eller efterfest. Haha.. Kanske nästnästa helg ;) Nu ska jag se lite på Ensam mamma söker. Tjohej... Haha..


Onormalt

Jag vaknade kl 6 imorse!!!!!! Verkligen normalt att vakna kl 6 en lördag!!! Usch!
Jag kollade på vetenskapens värld förut. Riktigt intressant. Det handlade om sömn och agresivitet. En gubbe skulle ta reda på om vem som helst kan bli agresiv och vilka påverkande faktorer runt omkring oss. Han testade att ta hand om två bebisdockor som gjorde att han inte kunde sova. Sen fick han testa att gå till ett jätte stressande och pressande jobb dagen efter. Alla tester han gjorde sen bevisade att han hade en större tendens att bli agresiv om han inte fick sova och var tvungen att jobba som en galning dagen efter. Ganska intressant att se. Dom pratade mycket om att människor har en naturlig dragning till våld. Att se våld i tex kampsporter väcker naturligt massa tankar på våld. Många njuter av att se våld, just för att det ligger i människans natur att använda våld. Men vi behöver inte längre använda våld för att lösa konflikter eller visa våran maktställning. Sånt är bara primitivt och jag hatar verkligen våld! Prata iställe!


Bilder

Lite bilder från förrförra helgen :D



Linnea och Evelina, ni är underbara <3


Mörkret äter upp mej inifrån

Jaaa om man läser övertexten så kanske man förstår hur jag känner mej.
Nä så är det inte! Fick det från en låttext och det lät så passande på nått sätt. Inte för att det stämmer. Men det har stämt. För ungefär ett år sen. Tuffa tider. Varje dag va knas. Usch och blä. Vill knappt tänka bakåt... Men jag har iaf tagit mej ur skiten och gjort nått bra av det!!! Allt går bara man vill...!!


Satan!!

Jag som hade tänkt gå upp tidigt idag.. Inte fan blev det så... Jag vaknade strax efter tolv. Haha! Duktigt =) Idag ska jag träffa Robban! Och Natta (=
Fikade igår på stan med Linnea o Natta. Mysigt. Snöstorm va det också! Mindre mysigt... Så jag drog hem istället. Köpte en jätte mysig halsduk på H&M först. Varm och skön. Har gått runt och använt tunna sjalar hur länge som helst. Funkar inte så bra i snöstorm kanske...
Nu ska jag ta en dusch och sen dra iväg på möte!!!


Lucky me

Jag är ledig från skolan imorn!!! Skönt att få vila ut efter så långa och jobbiga dagar av tv-tittande.. (Host, host..)
Men nu börjar jag fan känna mej sjuk på riktigt! Pappa är sjuk som fan. Tänk om det är svininfluensa!!!! HJÄÄÄLP!!! Nu blir jag rädd på riktigt...... Nää klart att det inte är svininfluensa... Bara en vanlig förkylning. Just precis! En helt vanlig förkylning!
Jag kommer vara död imorn!!!!
Neeeeej.. Usch va jag är konstig. Tror jag behöver sova. Har nog druckit för mycket julmust ikväll.....


Fyyy

Fy på mej själv! Har missat skolan både idag och igår. Fy, fy, fy Emelie!!! Vetifan vad jag ska göra. Ska ha möte idag på skolan. Sen får jag se om jag ska byta linje eller vad jag ska göra. Usch.. Blir så trött på all skit.
Snart blir det iaf Thailand! Ska bli så jävla skönt att komma bort från all kyla. Det snöade förresten förut. Blev ganska förvånad. Här på Gotland snöar det nästan aldrig. Speciellt inte i november. Skumt. Vart är världen på väg? Snö i november! Ett mysterium..
Såg på nyheterna imorse att svininfluensan har brytit ut på allvar nu. Antalet smittade har dubblats på väldigt kort tid. Usch! Jag vill inte bli sjuk.. Hoppas det ännu finns chans att ta det där vaccinet! Börjar bli ganska nojig för det där nu.. Får väl se till bara sitta hemma och glo =P
Nu blir det kaffe och cigg som vanligt!
See ya <3


This is it

Igår såg jag Michael Jackson filmen! Fy fan va bra den va! Jag satt och va helt inne i filmen hela tiden. Kunde knappt slita mej för att ta min dricka. Haha. Den va verkligen galet bra. Lyd mitt råd och se den innan den slutar att gå. Jag funderar på att se den igen! :D

Idag ska jag leka med Linnea. Orkar inte sitta här hemma för mej själv. Behöver sällskap.
Nu ska jag dricka mitt kaffe och ta mej en cigg jävel..

Ha en toppen dag!


Usch och blä

Jag börjar verkligen bli trött nu. Det är positivt! Har börjat få bättre dygnsrytm nu. Skönt som fan..
Idag har jag träffat min älskade Jennifer för första gången på typ 2 månader. Made me happy! För en stund iallafall. Jag har haft en dålig helg. Usch! Men imorgon ska jag på bio och se Michael Jackson filmen! Det ser jag verkligen, verkligen fram emot!


1 November

Jaha. Så var det November igen då. Usch. Jag vill åka till Thailand nu! Men det är bara ungefär 1 månad kvar :D Sen drar jag! Ska bli så jävla skönt. Funderar på att beställa lite nya sommarkläder som jag kan ha med mej. Men jag ska inte packa ner så mycket saker när jag åker. Allting är ju så billigt där nere. Räcker om jag har en bikini med mej typ :P Hehe. Resten kan jag köpa.
Vill inte att det ska bli november! Vill inte ha vinter :O Blää...


RSS 2.0