Brunett

Jag ska färga mitt hår brunt! Men vet inte riktigt när. Inte ikväll. Imorn kanske. Har funderat lite på vilken nyans jag vill ha. Här är några:

image369
image370
image372
image373
image374
image375

Rachel Bilson, Lindsay Lohan, Mischa Barton, Alexis Bledel, Angelina Jolie och Anne Hathaway har alla fin färg på sitt hår. Men om jag skulle välja en färg att färga, så skulle jag nog välja Annes. Ska nog färga ungefär sån färg, I think  =) Har en i ungefär samma nyans här hemma. Så dår får vi se om jag kommer med brunt hår till skolan på måndag, eller om jag fortfarande har samma gamla tråkiga färg.

Nu har jag ändrat mig

Jag har ändrat mig angående vilken hårfärg jag vill färga. Nyss ville jag ha jätte blont hår, men nu vill jag ha brunt. Funderar på om jag ska göra det själv, eller låt en frisör göra det på mig. Hm. Skulle vilja göra det innan vi åker till Italien. Helst i helgen. Men jag vet inte om jag vågar. Det kanske blir grönt, eftersom att jag har blont hår nu. Hmm. Jag ska fundera ett tag. Nu ska jag äta hambrugare från Max och se på Hannah Montana! Muhhahaha!

Här är den:

Min nya mobil!

image364
image365

Oj. Den understa bilden var lite mörk. Men man ser iallafall hur den ser ut, Eler hur??
Visst är den snygg??! Jag har inte kunnat låta bli att hålla på med den hela dagen. Suttit och skickat sms, lagt in telefon nr och spelat massa spel. Nu senast har jag lagt in lite låtar på den.
Jag älskar min nya mobil!

Det var då självaste..

Min mobil är jätte jobbig! Den är väldigt inveklad. Fattar mig inte på den. Jag har iallafall lyckats få fram rätt klockslag och rätt datum. Nu ska jag lägga in några låtar på den. Vill inte ha dom där tråkiga ringsignalerna som finns i. Efter det ska jag sova.

God natt och sov gott  =)

All that glitter is not gold

image362image363

Var bara tvungen att beställa denna från h&m. Den är ju så snygg! Älskar svart och guld tillsamans.
Kostar ju bara 129 kr. Ett riktigt kap   =D

Jag vill ha kul i helgen!

Just nu känner jag mig sällskaps sjuk. Eller det gör jag typ varje dag. Men idag så skulle det vart kul att hitta på nått med någon. Nått riktigt super duper jätte kul! Måste träffa massa kompisar i helgen. Åker ju till Italien om 1 vecka. Nån som vill hitta på nått kul i helgen?

Nu börjar top model! Vill inte missa en sekund av det!

Nu har jag min nya mobil!

Nu har jag köpt den nya mobilen! Eller det var inte jag som betalade. Jag bara tog den under armen och åkte hem. Hihih. Men jag måste säga att den verkligen är snygg! Har tyvärr ingen kamera så jag kan ta bild. Men imorn ska jag till pappa, och där funkar kameran. Så då visar jag. Jag valde den som var grå/blå. Den fanns inte i röd, och den guldiga var för brun tyckte jag. Så det fick bli den grå/blå. Och nu ligger den på laddning. Den måste ju ladda några timmar innan man kan börja använda den. Ska låta den ladda tills jag åker till skolan imorn. Lääängtar tills jag får sätta igång den och lära mig hur den funkar. Den kanske är jätte krånglig. Men man lär sig ganska fort.

Nu ska jag göra uppgiften vi fick för att vi inte hade nån spanska. Nått korsord och nått annat svårt. Tror jag. Har inte kollat på det. Men det är nog bra om jag börjar nu innan det blir försent.

Äntligen!

Om en liten stund ska jag åka och köpa mobil! Är så happy. Saknar verkligen min gamla telefon. Lite tråkigt att låna av nån annan, som jag har gjort nu i sommar. Men den jag fick låna var mycket bättre och nyare än min som jag hade. Men den jag ska köpa är ännu bättre, hoppas jag.

Vi tog ju som sagt kort idag. Jag och mina homies kom dit först, så vi pratade lite med fotografen. Hehe. Sen gick vi, och typ halva klassen, och ställde oss och posade lite framför kameran. Då tog han kort! Hihih. Jag såg jätte rolig ut! Stod och höll på med mitt hår. Hahha! Sen frågade vi om han inte kunde lägga in det i skolkatalogen! Neeej det ville han inte. Så vi fick ta några "normala" kort. Jag stod bredvid Sofie, och framför Charlotte och Klara. ( Dom 2 hade snygga kläder. Charlotte hade bara vita kläder på sig och en grön fluga. Klara hade bara svarta kläder och en grön slips! ) På kortet står jag med handen på Charlottes axel, och Sofie har handen på Klaras axel. stackars lilla Sara som inte stod vi oss. Hon stod i mitten! Hihih.

Oj nu ska jag snart åka och köpa mobben!

image361

Tror de är denna som jag ska få. Men är inte helt säker. Men jag ska nog ha guldfärgad! Fast jag vet ännu inte riktigt. Kanske röd är snyggt? Den finns i grå/blå också. Den kanske är ännu snyggare? Hm. Jag har bara fått sett hur den röda ser ut in real life.
Jag får se vilken jag väljer!

Tooorsdag

Har gått hem en stund från skolan. Vi har nämligen ingen spanska, så jag har rast från tio i tio till tjugo över elva! Skönt att få sitta hemma och slappa lite. Men nästa lektion är idrott! Vi ska springa 3 kilometern. Det är ganska kul, men jag känner mig så ur form, så det kommer typ inte alls gå bra. Ska försöka dricka mycket vatten nu innan så att man inte får ont i huvet. Fick det igår när vi sprang 800 m. Not funny. Men man överlever.

Kl ett idag så ska vi ta klassfoto till skolkatalogen! OMG! Förra året blev jag jätte ful på kortet! Hoppas det blir bättre nu.

Ska nu sätta mig vid tvn och kalasa på vatten! 

Dagens bästa händelse!!

Dagens bästa händelse är.. "Trumvirvel" ... LÄGGDAGS! Jag älskar att sova. Kanske dom flesta vet. Brukar sova lite länge på helgerna ibland. Hehe. Har även "sovit över" en hel skoldag. Mer än 1 gång. Alltså att jag har stängt av väckarklockan i sömnen, sen sovit typ till kl 14 eller nått. Hehe. Very funny. Jaja. Nu ska jag se att väckarklockan är rätt inställd, och att det är hööög volym på så att jag inte missar att den ringer.

God natt och sov gott  =)

Jamenjaha

Sitter och tittar på project runway, samtidigt som jag läser mejl, skriver blogg, läser veckorevyn, pratar i telefon och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon. Det går ganska bra. Är bäst på att göra många saker samtidigt! Hehe. Neej. Nu pratar jag inte i telefon längre. Men jag gör fortfarande många saker.
Nu måste jag packa mina jympa kläder, för jag ska gå och lägga mig snart! Glömde bort tiden! GAAAHH!! Fast så sent är det ju inte. Och imorn blir det lite sovmorron. Tjugo minuter eller nått. Hehe. Bäst att jag gör klart allt jag ska göra innan jag kan krypa ner i min stooora sköna säng.


image360

Den här sängen såg riktigt skön ut. Men den kan inte vara skönare än min! Det går inte. Eller kanske..

Jag vet..

..att min mamma läser min blogg! Hjälp! Det får hon inte! Jag vågar ju inte skriva nått här då! Hon sa att jag inte skulle sluta skriva som jag brukar göra. Jag hoppas att jag inte gör det då. Får försöka skriva som om inget hänt. Men det känns lite wierd att hon läser. Hihih. Men jaja. Hon får väl göra det om hon vill. Bara inte pappa också börjar läsa! Då måste jag nog flytta bloggen till en hemlig adress där jag skriver under hemlig identitet. Typ med namnet Gunnar kanske? Jaaa! Till minne av min rumskompis Gunnar. Så kan jag skriva åt honom, nu när han sitter där uppe i himlen. Hm. Vi får se.

A hard day

Känner mig super trött. Har vart en trög och lång skoldag. Vi hade en 2 timmars håla från kl 12 till kl 14, så då mötte jag Emma, så gick vi till pastavagnen och åt tillsamans. Sen lekte vi i lekparken! Ända tills vi såg att en gubbe tittade konstigt på oss när vi hoppade på nån vippbräda. Haha! Då gick vi därifrån. Sen hade jag bara två lektioner innan vi slutade. Men jag kom försent till sista lektionen! Men det var bara för att vi inte har nån rast emellan dom två lektionerna, och jag behövde låna en bok att läsa. Så då fick jag och några till sitta kvar i 6 minuter extra. Kul. Jag har faktiskt aldrig fått kvarsittning förut. Eller jo det har jag. En gång i 5:an fick jag och Linnea sitta kvar några minuter efter skolan. Men det kändes inte direkt som en kvarsittning. Vi satt ju bara och pratade och gjorde våra läxor. Men när jag satt kvar dom där 6 extra minuterna idag, så kändes det inte alls kul. Det kändes som en evighet. Jag som ville hem fort. Hade ont i huvet. Men jag tog faktiskt mellanmål i kafeterian, så jag hade inte så mycket ont i huvet som jag brukar få om jag inte äter nått.

Efter skolan så skulle jag ju köpa en mobil, men det blev inte av idag heller. För pappa måste va med då den ska stå i hans namn. Så imorn kommer jag få en ny mobil! Dock inte den jag visade bild på igår. Den är på tok för dyr. Den jag ska få kostar bara 199 kr i affären, sen betalar man 150 kr i månaden. Då ska pappa betala 100, och Arne ska betala 50, eftersom att han trodde jag skulle välja en mobil som var dyrare. Så det jag behöver betala är det jag ringer, plus 49 kr som jag inte riktigt vet varför man betalar. Men det får jag fråga imorn.

Oj vilket långt inlägg det blev! Hoppas nån orkar läsa. Hehe.
Nu blir det tv tittande för min del. Nickelodeon! Haha. Jag vet att jag är lite barnslig!

Nu ska jag sova

Japp. Först ska jag se färdigt på so you think you can dance. Är inte så värst trött. Men jag blir nog snart. Så det är bäst att jag stänger av datorn nu!

God natt och sov gott  =)

Tittar på tv

Sitter och tittar på det där om prinsessan Diana på tv 3. Det är ganska intressant. Fast jag ska nog inte se hela. Ska väl gå och göra mig iordning för att sova snart. Vill gå och lägga mig tidigt ikväll! Annars är jag så trött. Fast först ska jag se So you think you can dance. Det är så bra! Fast jag brukar nästan aldrig titta på det. Haha! Men jag gillar det ändå. Jag gillar dans och musik och sånt.

image359

Mobil

Idag har jag kollat på en mobil efter skolan, eftersom att min gick sönder när vi var ute på sjön tidigare i sommras. Har haft min mormors sambos mobil nu ett tag. Det var nämligen han som glömde sätta i en propp i förvaringsutrymmet på båten. Men det är ju inte direkt hans fel, men han tycker det. Så han ska köpa en ny mobil till mig. Så vi åkte till elgiganten idag och kollade lite. Hittade 2 st jag skulle vilja ha. Här är 1 av dom:


image358

LG KE850 - PRADA
Den är såå snygg!! 
Det finns inga sifferknappar på den, så man trycker på skärmen. Kan ju va ganska jobbigt om den ligger i fickan och man har glömt att ta på knapplåset. Men den är häftig. Men dyyyr. Typ 3000 kr betalar vi i butiken och sen 150 kr i månaden i 24 månader. Ganska mycket pengar. Vet inte riktigt om jag kommer ta den. Men vi får se imorn vilken jag kommer hem med  =)

Sova

Nu ska jag åg och duscha, sen se på tv. Efter det ska jag nog se lite till på läxan. Sen ska jag soooova! Ska bli skönt. Så jag stänger av datorn nu.

God natt och sov gott  =)

Skinnjacka

image357

Jag har länge velat ha en skinnjacka, men det har aldrig blivit av att jag köpt en. Den här har jag tittat på några gånger nu. Finns hos zoovillage för 1700 kr. Liiiite för dyrt för att jag skulle köpa den. Funderar på att köpa nån snygg och billig från h&m, men det får nog vänta ett tag. Först vill ja ha lite mer pengar. Om jag får jobb så kanske det blir ett köp. 

Fattar nada

Hmmm. Sitter här med spanska läxan, och fattar INGENTING! Dumma jag tog inte med nått lexikon. Jag har ju glömt varenda spanskt ord jag kan! Förutom hola. Typ det enda jag kommer ihåg. Haha! Nån som kan hjälpa mig? Nån spanska expert som läser detta? I need help! Om det ändå kunde vart engelska. Det är jag expert på! Jaja. Får väl göra den imorn i skolan. Ta hjälp av nån annan  =D

image356


Denna bild kommer upp på google om man söker på "Hola que tal"
Haha! Garvar för mig själv. Egentligen var det inte alls roligt. Det är jag som har tråkigt. Så förlåt mig för min urdåliga humor.

Nu ska jag äta upp mitt äpple, för ett äpple om dan håller doktorn på stan! Såg på nickelodeon att hjärtat mår bra av nått ämne som fanns i äpplet. Då borde mitt hjärta må extra bra eftersom att jag redan ätit x antal äpplen idag. Hehe.

Jag vill ha ledigt!

Är redan jätte skol-trött, fast vi bara har gått 5 dagar i skolan! Hur ska jag överleva resten av året? Det får vi se om jag gör. Kanske jag bara dör helt plötsligt? Hm. Nä det vill jag inte! Då missar jag ju sommarlovet. Det går inte för sig. Hehe.
Men det ska bli skönt att får åka till Italien i 10 dagar. (Ja, jag vet att jag skriver om det i varje inlägg, men jag tycker att det ska bli så kul!!) Måste föresten fixa mer pengar. Skulle ju fråga om jobb jö. Det får jag göra på onsdag eller torsdag. Eller fredag. Eller kanske lördag? Nej så fort som möjligt.

Åh nej! Jag glömde att jag har läxa till imorn! Måste göra den!


Måndag

Sitter ocvh tittar på Zoey 101 just nu på nickelodeon. Kul va? Mitt favvo program. Hehe.

Idag var det en lång skoldag. Jobbigt.  Satt och tänkte på Italien resan på varje lektion. Längtar. Nu är det bara 7 skoldagar kvar. Sen bär det av! Ska bli så skönt att slippa skolan i några dagar och bara få slappa, bada och sola. Den är sommaren har ju vart så tråkig, och förhoppningsvis är det varmare där. Just nu är det iallafall 30 grader där vi ska bo. Hoppas det är lika varmt när vi ska dit.

Lite udda

Orkade inte duscha imorse, så jag har inte känt mig så vidare attraktiv idag. Hehe. Hade håret uppsatt. Sen hade jag mina shorts jag tränar i och ett gammalt linne. Brukar aldrig gå omkring i sånna kläder! Bara om jag är hemma nångång ibland. Men itne ofta. Gillar inte att se så tråkig ut. Så jag har har aldrig myskläder på mig. Hellre har jag en klänning eller nått sånt på mig. Jag är lite udda, jag vet! Haha! Men det är bra att vara udda. Man ska inte vara som alla andra tycker jag.
Nu ska jag iallafall ta mig en dusch, sen se lite på tv och sen sova! Börjar kl 9 imorn, men det går ingen buss, så jag måste åka med mamma halv 8. Först ska vi lämna Smilla i hennes skola. Så vi är inne i stan nångång efter 8. Tänkter gå hem till pappa sålänge. Kanske se lite på tv. Då kan jag ju vänta med att äta frukost tills jag kommer dit. Då behöver jag bara kliva upp, klä på mig och sen åker vi. Ja vad bra! Då får jag sova länge. Skönt. Jaja. Bäst jag hoppar in i duschen nu!

God natt och sov gott  =)


10 dagar kvar!

Idag är det 10 dagar kvar tills vi ska till Italien! Fick just se lite bilder på hotellet som vi ska bo på i Venedig. Super fint!

image349image350image351image352image353image354image355image356

Fint va? Det fanns antingen 2 eller 1 plans lägenhet man kan bo i. Vi valde 1 plans. Där har vi 2 sovrum, 1 allrum, 1 toalett med tvättmaskin och uteplats. Vi har även egen ingång, och sen är det bara 150 m till stranden! Och om man inte orkar gå dit, så finns det uppvärmda pooler vid hotellet. 
Jag längtar såååå mycket tills vi ska dit!! Räknar dagarna. Ska börja packa snart. Vi hämtade resväskor hos mumma idag. Så nu ska jag bara räkna ut vad jag kan behöva. Det ska inte bli för mycket, men inte för lite heller. Fast det finns ju tvättmaskin. Jaja. Det ordnar sig  =)


Armband

image348

Visst är dom snygga? Jag använder aldrig armband, men det är nog för att jag aldrig hittat nått snyggt. Men om jag hade några av dessa så skulle dom nog användas varje dag.
Vill ha ett svart, ett rosa, ett rött, och alla andra färger!
Kostar 225 kr styck och finns att köpa hos kyssjohanna.

Regn och åska

Nu börjar det regna snart. Molnen är mörkgrå. Tidigare i eftermiddags satt jag hemma hos mumma och solade. Det var super varmt! Har fått lite färg faktiskt. Men ska ändå ta på brun utan sol, tror jag. Annars känner jag mig så blek. Hehe.
Det blir nog inget springande ikväll. Har inga skor. Kan inte direkt springa i högklackade skor. Hehe. Plus att det nog kommer spöregna och åska. Inte kul att springa i skogen då inte. Tänk om man blir träffad av en blixt? Usch! Så jag ska hämta skorna hos pappa imorn efter skolan och så springer jag när jag kommit hem hit igen.

Gravida

image345image346

Jag tycker att både Nicole Richie och Christina Aguilera ser helt fantastiska ut nu när dom är gravida. Speciellt Nicole, eftersom att hon inte längre är så där sjukligt smal. Jag hoppas att hon inte går tillbaka till det sen efter graviditeten. 

Förbjud

Blev tillfrågad av Icia om jag ville vara med på att ha en godis fri månad. Sa självklart ja! Så skönt att slippa det där suget efter nått sött. Hade en sånn månad för ett tag sen. Sen när jag började äta godis igen efter så smakade det ingenting. Bara konstgjort. Samma sak när jag inte drack nån läsk på några veckor. Cola smakade bara socker. Inte alls gott. Så från och med idag och till den 26 september ska jag inte äta något godis, bakelser, chips, glass eller popcorn. Ska inte dricka nån läsk heller. Nån mer som vill vara med på en godis fri månad??

Klänning

image344

Denna söta klänning kommer från h&ms barnavdelning. Beställde en på en gång. Den kostar bara 129 kr. Beställde i storlek 170. Hoppas den passar!

Söndag

Idag är det en tråkdag. Sista dagen på helgen. Imorn är det skola igen. Jag vill ha helg i några dagar till. Det hade vart så skönt. Tänk om man bara gick i skolan i 2 dagar, och sen hade man helg i 5 dagar? Det hade vart mycket bättre tycker jag. Kanske kan man maila till skolministern eller nån och föreslå det? Jaa vilken bra idé! Det ska jag göra. (Inte) Nej. Det är väl bra att man går i skolan överhuvudtaget. Tycker synd om alla barn som aldrig får chansen. Om jag någon dag råkar få enormt mycket pengar, så ska jag skänka hur mycket som helst till rädda barnen och massor av andra saker. Jag brukar faktiskt skänka pengar. Det känns så bra när man har gjort det. Man känner sig så duktig. Jag brukar även skänka mina gamla kläder.

Jag ska inte på slite marknad idag igen. Orkar inte. Så jag bad mamma köpa godis åt mig. Istället ska jag ägna hela dagen åt att slappa. Fast ikväll ska jag ut och springa. Ska springa extra långt. Vill få tillbaka min kondition. Eller egentligen så har jag jätte braq kondis, men den har helt klart försämrats över sommaren. Har inte sprungit så mycket som jag skulle ha gjort. Man blir så slö på sommarlovet. Men ikväll ska jag ut och springa! (Kom på att jag inte har några springskor här!!!!! Vad ska jag göra???)

Film sen sova

Jag håller på att se en film nu som heter sleepers som går på femman. Den är ganska bra. Vet inte om jag orkar se klart den. Den slutar sent. Är väldigt trött. Jaja. Jag skriver inget mer i bloggen ikväll iallafall.

God natt och sov gott  =)

Väska

image343

Denna snygga väska kommer från h&m pch kostar endast 249 kr. Jag tror att jag ska lägga till den på min beställning. Nej. Jag ska lägga till den på min beställning!

I wan´t candy!

Sitter och tittar på Shrek 2. Och jag vill ha godis! Men jag har redan ätit för mycket. Tror jag tar ett äpple isället.
Hittade några chipssmulor i skålen. Knölade in dom fort som bara den! Imorn ska jag ut och springa, så jag tänker äta massa onyttigt idag. Hehe.
Imorn är det också slite marknad. Kanske ska dit. Om dom har bakad potatis vill säga. Annars får det vara. Det finns inget annat att göra där.
Jaja. Niog snackat om ingenting. Ska nog gå in i mitt rum till min dator nu.

Helt slut

Har varit på slite marknad hela dagen. Är helt slut nu. Orkar inte görs något. Ligger i soffan med den bärbara dator. Hehe. Orkar inte ens gå in i till min dator. Tur att vi har en dator här också. Egentligen är den Bertils, men jag tror inte han har något emot att jag använder den. Hoppas jag i alla fall. 
Tittar på Run's house på Vh1. Det är kasst! Men jag orkart inte byta kanal och leta efter nått annat. Har redan gjort det så många gånger.
Märks det att jag inte har något vettigt att skriva? Är så trött. Helt tom i huvet. Bäst att jag slutar skriva nu.

Kanske dags att sova..

Börjar bli trött nu. Ska nog bädda nu, krypa ner i sängen och se lite på dödligt vapen 2 och kanske läsa Veckorevyn. Sen vill jag sova. Är helt slut efter den här första skolveckan. Tar verkligen på krafterna att börja skolan igen. Behöver vila upp mig lite. Imorn ska vi ju på slite marknad. Den största händelsen under året! "Harkel, host, host..." Nää. Den är inte mycket att ha. Fast jag har varit där varje år sä länge jag kan minnas, så de är lite av en tradition. Man får alltid pengar av mormor att köpa nått för, så då kan jag spara dom pengarna istället.
 Jaja. Nu ska jag göra mig iordning för att sova.

God natt och sov gott  =)

Dior eller asos?

image341

Jag tycker verkligen att Diors Gaucho väskor är snygga! Skulle vilja ha en i svart eller brun. Fast dom kostar en liten slant. Men jag hittade en snarlik på asos hemsida!

image342

Man kan se likheter, eller hur ? Den är nästan lite snyggare än Dior väskan nu när jag tittar efter.
Den här kostar ca 270 kr. Tycker att den är riktigt snygg.

Gyllene skor

image342

Jag bara måste ha dessa guldiga sneakers! Dom är helt underbara! Ett underbart pris på dom också. 298 kr. Hittade dom hos have2have, och jag måste verkligen ha dom. Är så nära att klicka på "lägg i kundvagnen" för att sedan klicka på "gå till kassan". Men jag tänker hela tiden att jag ska spara mina pengar nu. Men jag vill så gärna ha dom här. Ska nog fundera på det ett tag, så får vi se sen hur jag gör.

Gratis är alltid bra!

När jag kom hem till mamma idag så såg jag att det låg ett paket på sängen bredvid nya numret av Veckorevyn.. Jag skyndade mig att slita upp det. Och inuti så låg 2 produkter från Goldwell som jag fick när jag började prenumerera på Vr. Jag blev happy! Ett schampo och en styling produkt. Ska testa schampot imorn. Hoppas det är bra.


image337   image340image341

Kamera sladden is missing, så jag kan inte ta kort på något när jag är vid mamma! Så det fick bli några halvkassa bilder från google och veckorevyn.com

Nu drar jag..

..till mamma. Imorn är det slite marknad. And that means= BAKAD POTATIS!! Mumma för sorken! Lääängtar. Ska nog köpa 2 st. Är helt galen i det. Brukade faktiskt inte äta det på marknaden innan förra året. Då köpte jag och Emma, sen blev jag helt förelskad! Gillade väl inte det så mycket innan. Vi brukar aldrig äta det. Fast nu förtiden vill jag ju ha det jämt. Så nångång ibland blir det väl av.
Naj. Nu ska jag och Emma sanrt springa till bussen. Hon skulle bara till säve och lämna något i skåpet.

(Det var Emma som skrev dom 2 föregående inläggen föresten!!! Hihih. Visst är hon en duktig bloggare??)

Emmas favoriter



Emmas vimpel.     Emmas telefon.     Emmas högtalare.  Emmas tangentbord.  Emmas krukväxt

Oh Boy!

Vilket vackert väder. Solen skiner idag.

Kort dag

Idag slutade vi tidigt. Typ halv 12! Så skönt att va hemma tidigt och inte va trött eller ha ont i huvet. Vi hade nån utflykts dag i skolan idag. Man skulle gå tillsamans med 1 annan från 9an, 2 från 8an och 1 från 7an. Sen gick vi värsta långa promenaden. Från skolan ner till Norderstrand. Jätte jobbigt! Sen skulle man leta efter rebusar i buskarna på vägen dit. Min grupp fick alla rätt =D När vi var framme på det där stället som vi skulle gå till, så skulle vi springa runt i buskarna där och leta efter saker. Kulkul... Efter det fick vi hamburgare, sen fick man gå hem. Jag slapp gå, för vi åkte med Klaras mamma. Hihih. Jag ringde pappa först men han sa att han inte kunde, så då ringde Klara sin mamma och frågade. Och hon kunde köra oss! Skönt att slippa gå. Men jag fick ännu fler skavsår när vi gick dit! Nu har jag väl ungefär 10 st. Och mina fina svarta ballerina skor är heeeeeeelt dyngsura eftersom att det regnade hela tiden. Tvättade av dom lite. Så nu är dom ännu mer blöta! Hehe.
Ska packa packsäcken som ska med till mamma sen. Ska dit i eftermiddag. Men först så kanske jag ska på stan med Emma.  


Ont i huvet..

Har haft ont i huvet precis hela dagen. Det är otroligt jobbigt. Har tagit tabletter, druckit vatten och försökt vila lite. Men inget hjälper. Dumma huvud. Tror att jag behöver sova lite. Så fort Emma är klar in the badrum, så ska jag göra mig iordning och krypa ner i sängen och få sova lite! Sov inte så bra härom natten. Ont i min infekterade fot! Det låter som att den har fått en förkylning eller nått. Men det har den inte. Den blev lite infekterad när jag hade ett skavsår. Den svullnade upp till dubbel storlek!! Jaja. Nog pratat om det nu. nu ska jag sova.

God natt och sov gott  =)


Jag vill ha nått att göra...

.. så jag tänkte att jag skulle söka jobb hos en släkting! Typ att jag kunde jobba efter skolan nångång, så man får pengar, och har nått att göra. Brukar mest bli att jag ser på tv eller sitter här. Även fast jag har nån kompis hemma, så brukar det ändå bli att man ser på tv eller nått sånt.
Vi ska snart ha prao, så jag tänkte fråga om jag kunde va där. Sen efter kanske man kunde fråga om man kunde få komma dit nångång ibland och hjälpa till lite. Tänkte jobba som bara den under praon i sånt fall, så att dom tycker att jag skulle kunna få jobba där!!


Homework?

Sitter och funderar på om jag har nån läxa eller inte. Jag tror inte det. Fast jag vet inte. Jo det har jag! Tills på fredag. Spanska. Får göra den imorn. Sen har jag säkert nån annan läxa också. Men det vet jag inget om för tillfället. Vi får se imorn. Nu ska jag gå och lägga mig. Vaknade i går natt av att det åskade som bara den. Tur att det inte blev strömavbrott. Då hade jag nog försovit mig.
Imorn är det 2 veckor tills vi åker till Italien!!!


God natt och sov gott  =)

Choklad!

Jag är såå sugen på choklad! Har ätit massor idag. Hehe. När Madde var här förut så gick vi och köpte. Sen såg vi på Pledge this. Haha! Efter ett tag så kom öven Linnea och Natta hit. Dom åt upp alla våra chips! Sen gick dom igen. Nej. Dom stannade en stund efter det faktiskt. Sen lovade Linnea att hon skulle bjuda igen på chipsen. Det är bäst för henne det! Neeej. Det räcker om jag får komma på deras inflyttningsfest.

Vill hitta på nått! Emma frågade om jag ville komma dit. Vi får se hur jag gör. Bussen går vid nio.

Somnar...

Jag ska gå och lägga mig nu. Måste få sova! Är så trött!
 Ska upp tidigt och gå till skolan. Blä. I hate it. But that´s life.

God natt och sov gott  =)

Rosa sockervadd

image330

Det låter så härligt med "rosa sockervadds hårmask". Eller hur? Om jag ska beställa från eleven så ska jag ha den här!

Första skoldagen

Jaa. Vad ska man säga. Jag är trööööött! Orkar inte gå till skolan igen.
Invigde mina nya skor idag. Säger bara ett ord: SKAVSÅR! Hahhaa! får väl skylla mig själv. Pappa sa att jag skulle få ont i fötterna. Men egentligen så fick jag inte ont i fötterna, jag fick ju bara skavsår. Och det räknas ju inte som att jag har ont i fötterna. Right? Jaja. Det hände en lite rolig sak i skolan idag. Det har ju börjat nya sjuor nu, och det är ganska intressant att se hur nervösa dom är. Vissa vågade ju knappt titta på en. Men jag förstår dom. Man var väl själv lite nervös första dagen i sjuan. ( även fast jag kände alla redan! ) Men nu till den där roliga saken jag skulle berätta. Vi satt inne och titade ut. Så gick det förbi en liten sjua utanför. Charlotte tog fram mobilen och riktade den mot honom för att ta ett kort. Då började han springa! Och han sprang jätte fort därifrån! Han täckte tillochmed över sitt ansikte!! Snacka om att han blev rädd! Haha! Stackarn. Kanske han gått hemma och oroat sig för alla stora stygga nior. Sen blir han fotograferad av 5 otroligt snygga tjejer. Jag fattar varför han blev rädd. Egentligen är vi inte så här taskiga. Det bara råkade hända. Annars är vi jätte snälla. Verkligen. "Harkel, harkel."

Nu ska jag se Simpsons  =D

Skolan börjar imorn!

Ser inte direkt fram emot imorn om man säger så. Vill ha längre sommarlov. Men det är ju snart lov igen. Så jag överlever nog.
Nu ska jag sova, för jag ska upp jätte tidigt imorn. Typ halv sju eller nått. För jag har sprayat på min brun utan sol spray, och jag kanske blir jätte brun! Eller jätte orange. Då måste jag försöka fixa det på nått sätt. Hur jag nu ska göra det. Jaja. Det får vi se imorn.


God natt och sov gott  =)


Mina nya favorit skor!

Idag köpte jag ju som sagt skorna från din sko. Åh så snygga dom är! Men en rolig sak var att när jag kom hem så såg jag att färgen var avskavd på ena sidan ( kanske inte just det var så roligt). Så då kastade vi oss iväg kl tjugo i sex, och dom stänger kl sex. Sen gick jag in och kastade upp skorna på disken och krävde att få ett par andra.  Som tur var hade dom ett par till i min storlek! Så jag fick byta. Snacka om att jag blev glad.



Jag köpte även snygga plåster och en spray tan.

Måndag

Idag ska jag gå på stan med Emma och köpa dom underbara skorna från din sko. Jag kan inte sluta tänka på hur snygga dom var! Kommer nog bli mina favorit skor. Dom andra högklackade skorna jag köpte på din sko har jag aldrig använt. Är ännu lite ovan på att gå i högklackat. Men jag blir bättre och bättre. Jag har ett par högklackade stövletter som jag kan gå i utan några problem. Och dom skorna jag ska köpa idag har ungefär lika hög klack. Så jag hoppas att jag kommer kunna ha dom imorn! Det måste jag. Men det ska bli regn imorn. Jag vill inte förstöra dom. Om det inte blir reg så har jag dom. Om det blir regn så har jag ballerinaskor. Funderar på att köpa ett par gula från din sko. Dom var super coola! Men jag kan inte köpa 2 par skor samma dag. Eller? Jag får se. I första hand ska jag köpa dom högklackade. 

Föresten så färgade jag inte håret igår, som tur var! Ska göra det hos frisören. Men först ska jag fråga om jag skulle kunna passa i det.

Oj. Nu har jag suttit här på tok för länge. Ska ner och möta upp Emma på stan. Har inte gjort iordning mig. Hehe.

Funderar

Jag har köpt en blond hårfärg och en brun/röd. Vet inte riktigt om jag vågar färga blont. Tänkte i sånt fall färga blont, och om det inte blev bra så skulle jag färga över med den brun/röda. Men jag vet ju inte om det blir grönt. Kanske ska jag färga mitt hår hos frisören? Då blir de nog bra. Men kanske jag ångrar mig. Jag vill färga det nu! Men jag vågar inte ifall att det blir jätte fult. Då skulle jag ju inte kunna få tillbaka den färgen jag har nu, och jag gillar verkligen den! Men min utväxt börjar synas. Den är ju inte så mörk, men det är inte särskilt snyggt. Jaja. Jag får se hur jag gör.

Wannabe blondie

Jag vill färga mitt hår jätte blont! Men jag vet inte om jag passar i det. Har ganska mörka ögonbryn och ögonfärg. Men jag vill färga det. Fast om det blir fult vet jag inte vad jag ska göra. Om jag färgar det brunt då så blir det ju grönt. Och svart vill jag inte färga. Kanske rött? Hm. Svårt. Kanske blir det fint med jätte blont hår. Jag vet inte. Har aldrig haft det. Så blont hår som jag har nu har jag aldrig haft förut.

image328

Så här ser mitt hår ut nu. Vill veta hur jag skulle se ut i jätte blont hår!! Om jag ångrar mig när jag färgat, så går det ju inte att få tillbaka den färg jag har nu. Kanske ska jag göra det hos en frisör? Nej jag orkar inte vänta. Dessutom vill jag inte lägga ut massa pengar på det. Men det kan bli hemskt fel om man gör det själv. Fast det har ladrig blivit fel för mig annars. Men nångång måste ju va första gången.

Söndag

Nu har jag och pappa precis vart och ätit på en resturang. Orkade inte laga mat. Maten var god där. Kommer inte ihåg vad resturangen hette. Tror det var Hvitstjärna eller nått. Jo så hette det. Det var en matsal för befälen på P18 förut. Pappa gjorde lumpen på P18. Men nu har dom lagt ner. Jag brukar springa i motionsspåren där, och när jag och Calle var små brukade vi göra hinderbanan som finns i skogen. Den var ganska kul. Lite svårt att ta sig över dom höga planken bara, så vi kröp under istället.

Imorn ska jag köpa dom snygga skorna!!! Tänker ha dom på tisdag, första dagen i skolan. Jag vill ha sommarlov lite längre! Fast jag går bara i skolan i 2 veckor, sen åker vi till Italien! Mamma sa att det inte blir nån shopping. Då svimmade jag nästan. Ingen shopping?? Hur ska det gå? Vi ska göra massa andra roliga saker. Gå på Italienska resturangen, se på sevärdheter och gå på stranden. Vi komemr inte hinna med nån shopping. Tur är väl det. Jag har inte sparat ihop så mycket pengar. Hehe. Tänkte inte ta med mig så mycket. Tusen kr kanske är lagom. Vi får se.
Föresten så ringde jag till Emma för en timme sen, och hon sov då!! Haha! Hon skulle ringa när hon hade vaknat. Hm. Det kan ta tid. Så länge ska jag spela nått roligt spel.


Sun kissed bodylotion


image328 

Köpte acos sun kissed bodylotion idag. Hoppas den är bra.
Tänker prova den med en gång!

Lördag

Jag vill hitta på nått roligt idag. Men mina kompisar har annat för sig. Dom jobbar eller så är dom med nån annan. Jag vill på stranden. Men jag är vi pappa nu, och det är så långt till stranden. Ska nog sola på uteplatsen. Det är ju riktigt fint väder ute idag. Vill hinna bli lite brunare innan skolan börjar. Och så vill jag köpa nya kläder! Och skor! Och väskor! Emma köpte en jätte snygg väska igår när vi va på stan. Jag la undan ett par jätte snygga skor på din sko. Ska köpa dom på måndag när barnbidraget kommer! Här är dom:

image327

Snygga va? Egentligen skulle Emma ha dom, men dom fanns bara i 38, och dom var för små för henne, men passade perfekt på mig! Stackars Emma. Men dom kanske får in fler snart.

Nu bara måste jag ut och sola! Sen visar jag resultatet av slingorna jag gjorde igår kväll!

Blonda slingor!

Har inte bloggat så mycket dom sista dagarna. Har vart me Emma, och då vill man inte sitta vi datorn hela tiden. Men nu skriver jag! Och snart ska jag göra blonda slingor. Blev ingenting när jag gjorde förra gången. Konstigt. Köpte nått billigt skit. Skulle jag inte ha gjort. Så vad ni än gör: KÖP INTE MOOD !! Jätte dåligt. Blev absolut ingenting. Den här gången köpte jag garnier highlight kit. Hoppas det funkar bättre. Börjar få lite utväxt. Fast den syns inte så mycket, eftersom att jag egentligen är blondin. Har väl nån mörkblond färg. Kommer inte riktigt ihåg. Det var så länge sen jag hade min riktiga färg. 
Nu ska jag ta i det där medlet, för jag och pappa ska se film sen. Se upp för dårarna heter den. 


Sitter vid den bärbara

Sitter i vardagsrummet och skriver på den bärbara datan. Har aldrig använt den förut. Den är Bertils, och jag har en egen dator. Så varför sitta vi den här? För att det är kul! Jag gillar att sitta och skriva på bärbara datorer. Det är mycket mer spännande. Hihih.
Emma sitter här brevi mig. Hon tittar på du är vad du äter. Undra om hon vet att jag sitter här och bloggar. Hehe. Om inte, så får hon reda på det när hon läser min blogg om några dagar. Hon läser den varje dag! Är det nån annan som gör det?? Nä. Ingen vill väl läsa vad jag har att säga. Nej nu ska vi se på en film. Jag vill se Harry Potter och Emma vill se Madicken. Hehe. Vi gillar barnfilmer.

Typiskt..

Idag när jag vaknade kastade jag mig upp ur sängen (även fast jag var sååååå trött ) och kollade ut. Det blåste och var molnigt. Jag gick suckande och la mig igen. Satte klockan på ringning en halvtimme senare. Kanske det hade hunnit bli fint till dess. De hade de inte. Så jag sov i ca 20 min till. Sen gick jag upp och åt frukost, duschade och packade min strandväska, för nu såg det ut att bli fint väder ute. Så jag gick ner till stranden för att kolla. Men det var hur kallt som helst! Blåste som bara den. Det var typ helt tomt på stranden också. Hehe. Så jag gick hem igen. Och nu sitter jag här. Kanske det blir fint lite senare idag. Bara det kunde sluta blåsa. Jag vill blir brun! Igår blev jag faktiskt lite brun, även fast klockan var fyra. Så solen tar ganska mycket.

Snälla solen, lys på våran strand imorn!!

Funderar på att se en film. Men jag tänkte gå upp tidigt imorn. Ifall det är strandväder så vill jag ju inte missa det genom att gå upp kl halv 12. Men om det är dåligt väder kan jag ju se en film då istället. Det låter som en bra idé tycker jag. Vi hann inte va så länge på stranden idag, så jag tänker va dubbelt så länge på stranden imorn, om det nu blir fint strandväder vill säga. Bara för att jag vill det så blir det säkert regn. Nej. Det blir vaarmt.

Om en vecka börjar skolan. Vill inte börja!! Det är så tråkigt med allt arbete man måste göra. Men det ska bli kul att få träffa alla kompisar igen. En annan rolig sak är att några av mina kompisar från förra skolan börjar på säve. Vi har ju inte träffats så mycket på sista tiden. Hoppas det blir ändring på det. Vi måste träffas oftare. Göra roliga saker tillsamans. Som vi brukade göra. Saknar er så mycket att jag tror jag dör! Känns så tråkigt utan er. Jag ser fram emot att skolan ska börja, så vi kan träffas igen  <3

Nog pratat om det. Börjar bli trött nu. Är nog dags att sova. Men först ska jag se klart American Idol. Jag har ingen aning om när det slutar. Snart, hoppas jag. Vill inte missa det.

God natt och sov gott  =)

Mario Badescu

image325

Läste om denna mirakel lotion i Veckorevyn. Kände direkt att jag måste prova. Finns hos eleven
I recencionen i Vr stod det att man skulle dutta på detta på finnen innan man gick och la sig, sen var den borta på morgonen. Låter helt fantastiskt! Det blir nog en beställning på den. Sen när jag har pengar, vill säga.

Fendi Spy Bag

image323

Åhh! Den är sååååå snygg! I´m in love..
Funderar på att köpa en kopia på tradera. För ca 300 kr. Den är ju verkligen värt det! Har inga plande på att köpa en äkta Fendi, men om jag skulle råka ärva några miljoner, så kanske man skulle kunna tänka sig att köpa en. Men så länge nöjer jag mig med en kopia. För den kopian är väldigt lik (iaf på bilden). Så kanske jag budar hem den. Vi får se.

image324

Här är kopian. Visst ser dom typ likadana ut??

Snart åker vi!

Jag längtar sååå tills vi åker till Italien! På torsdag är det bara 3 veckor kvar! Ska bli super kul! Kanske har jag inte berättat varför vi åker? Då får jag väl göra de då  =) Vi åker för att mamma fyller 40 år den 11 september, och hon vill inte va hemma den dagen. Och Bertil fyller 47 den 10 september. Så det blir dubbelt födelsedagsfirande. Det betyder också att jag måste köpa dubellt så många presenter. Jobbigt. Jag vet inte ens vad jag ska köpa till mamma. Ännu svårare till Bertil. Kanske kan man köpa en gemensam present? Jaa. Då sparar jag pengar också. Så gör jag. Men vad ska jag köpa? Åh vad svårt!! Nån som har nån idé om vad man kan köpa? Det står helt still i huvet. Har inga idéer alls. Så, snälla ge mig lite inspiration!

Stranden?

Jag ska nog gå ner på stranden snart. Om det är fint väder. Mamma och Bertil gick ner för att kolla. Hoppas, hoppas, hoppas att det är fint väder!!! Nu hör jag att dom kommer. Hoppas dom säger att det går att gå på stranden.

Dom sa att det var fint väder! Tjoho! Nu ska vi ner på stranden. ( Det är här inlägget var helt onödigt, I know. Hehe )

Dags att sova

Nu är jag väldigt trött. Har vart ute och sprungit idag, så då är jag tröttare än jag brukar vara. Så nu ska jag gå och göra mig iordning och duscha. Sen kommer jag nog somna direkt.

God natt och sov gott  (=

Jag har ett nytt husdjur

Idag har mamma och Bertil vart och plockat blåbär. När dom kom hem och började rensa bland bären, så hittade dom den minsta snigeln i världshistorien, typ. Den var hur gullig som helst. Mamma sa att jag skulle lägga den i en glasburk och ha som husdjur, som ersättare för Gunnar you know. Så nu står den lilla snigeln här bredvid mig i sin lilla burk och knaprar på några salladsblad. Jag har inte kommit på nått namn ännu. Det måste va fint, så att han/hon inte mår dåligt och blir mobbad över sitt namn. Det skulle ju vara för hemskt.

image322

Jag vill på stranden!

Åh, jag vill på stranden! Men vädret tillåter inte det direkt. Molnigt och tråkigt. Men solen börjar titta fram mer och mer. Kanske det blir strandväder imorn? I hope so. Jag bara måste får gå på stranden snart.

Hela dagen har jag försökt hitta mer saker att sälja på tradera. Har hittat lite smått och gott. Bla en Louis Vuitton portmonä. Hm. Undra var den kom ifrån. Hittade den bland mina gamla leksaker. Tror att jag fick den av mammas mormor nångång för jätte längesen.
Min kamera är trasig, så jag kan inte lägga upp några nya auktioner idag. Får vänta tills jag kommer hem till pappa igen på fredag.

Nu tänkte jag se Lejonkungen 2.

Måndag

Då var det måndag igen. Helgen är slut (skönt!). Om 8 dagar börjar skolan. Vill inte börja skolan igen!!! För att få tankarna på annat håll, så vill jag gå på stan och shoppa! Emma vill till Sthlm och shoppa. Men då säger jag att jag hellre åker till Italien och shoppar. Om jag åker till Sthlm kommer alla mina pengar va slut. Och då har jag ingenting kvar till Italien, och det skulle vara synd. Så vi får ta Sthlm senare. Vi måste ju åka dit i slutet av januari som vi gjort dom senaste 2 åren. Det börjar ju bli en tradition. Men jag vet att du inte vill bestämma så långt i förväg. Men vi kanske kan åka senare i höst? När jag har vart i Italien. De måste vi!!

Idag ska jag nog försöka komma iväg och springa. Blev inget igår. Så trött som jag var har jag aldrig varit tror jag. Så fort jag la mig i sängen somnade jag. Det är ovanligt. Brukar ta minst 1 timme för mig att somna.

Nu ska jag äntligen få sova!

Jag är sååå trött. Blir att lägga sig tidigt. Det vill säga: nu! Så nu ska jag gå och göra mig iordning. Kanske läsa lite eller nått. Sen sooova! Har inte sovit bra sen i torsdagsnatt. Så nu ska jag skynda mig snabbt som bara den.

God natt och sov gott  (=

Bara måste ha!

image320image321

Jag döör! Så snygg! Dom som känner mig vet att jag älskar både Pirates of the Caribbean och Johnny Depp! Jag bara måste ha den!! Finns här för ungefär 280 kr.

Dumma myggor!

Jag har fått hur många myggbett som helst den här helgen! Har ett på mig högra arm, och den är jätte svullen! Ser hemskt ut. Så gör det ont och är varmt. Strange. Ska smörja på mer salva innan hela armen blir dubbelt så stor.


Snart börjar Secret Window på trean. Måste se! Johnny Depp är min favorit. I love him! Speciellt i Pirates of the caribbean.

image319

Here comes trouble

image318

Så söta shorts från Junk Food. Kostar 430 kr hos zoovillage. Vill ha dessa och en t-shirt med samma text.

Med en stor pizza i magen

Kom hem från pizzerian för en stund sen. Är proppmätt. Har just ätit lite glass också. Nu ska jag titta på The Bachelor - Rome. Älskar den serien!  Tycker det är helt sjukt att folk söker till sånna program. Jag skulle aldrig kunna göra det. Hehe.

Glöm inte att läsa min andra blogg : passionforfashion

Jag vill bara lägga mig ner och sova!

Är jätte trött! Igår var jag som sagt på kneippbyn med 3 små barn, en mormor och en mormors sambo, och ni kan aldrig gissa hur trött jag var när vi kom hem efter det! Jag sprang ju runt med dom och lekte hela dagen, eftersom att gamlingarna inte orkade det direkt. Så när vi kom hem ville jag bara kasta mig på sängen, men istället fick jag kasta nig i duschen. Vi skulle på 40 års fest på kvällen. Festen var inte så rolig. Fanns ingen i min ålder där. Bara små barn eller vuxna. Så jag och Smilla blev hämtade av Tessan, min morbrors sambo. Vi skulle ju sova hos våra kusiner. Men den natten som jag inte gott kan man lungt säga. Dom hade lagt 4 madraser på rad som vi skulle sova på. Jag låg brevi Smilla och Ida. Hela natten så rullade Smilla över på min madrass och Ida låg och sparkade och slog ut med armarna, och hon pratade i sömnen. Sen var det varmt som i en kamin där inne. Kanske fick jag sova högst fyra timmar. Vi kom inte i säng före kl tolv. Sen gick vi upp kl 9. Så var vi och badade kl två. Och jag kom hem nyss. Visst har jag haft en jätte rolig helg? Hehe.
Nu ska vi gå och ta en pizza. Sen ska vi in till stan. Efter det ska jag ut och springa (tror jag). Sen är väl helgen slut? Så man kan få sova lite.

På torsdag är det bara 3 veckor tills vi ska till Italien!!!

Lördag

Snart kommer mumma och Arne och hämtar oss. Vi ska till kneippbyn. Det ska bli sååå kul.. Det är så varmt ute att man kommer smälta. Men man blir svalkad inne på vattenland. Vattnet i poolerna där är säkert iskallt. Får man väl sola lite istället.
Måste göra mig iordning. Dom kommer när somhelst.
Kanske hinner blogga innan jag ska på festen. Får se.

Läs min nya blogg : passionforfashion 
Har bara hunnit skriva ett inlägg än så länge.


Funderar..

på att skaffa en blogg på metrobloggen. Tänker fortfarande skriva här, offcourse! Men jag vill gärna tjäna lite extra slantar. Så fortsätt gärna att läsa den här bloggen, men ni får gärna läsa min metroblogg också, sen när jag börjat skriva där. Skulle bli väldigt happy då!!  =)

Gunnar är död

Min kära skalbagge Gunnar som jag delar rum med här hos mamma är död! Han sprang över golvet på väg mot en av mina små mattor (han valde den rosa) när mamma plötsligt flämtar till, springer och hämtar papper, plockar upp Gunnar med pappret och vänder sig om för att gå. Men tappre Gunnar lyckas komma ut ur papperbiten! Han springer i världens fart mot mig för att söka skydd, men mamma är snabbare! Hon lyckas få tag på honom igen. Även den här gången smiter Gunnar. Ut på mammas arm. Mamma skriker till och skakar av sig Gunnar. Stackars Gunnar flyger iväg och landar på golvet. Jag springer fram för att se hur det gick för honom. Han lever ännu! Jippie! Men sen lägger mamma in dödsstöten. Hon lägger pappret över Gunnar och bankar på det med knytnäven. Men när hon lyfter på pappret så lever Gunnar ännu! Ett mirakel! Han springer nu så snabbt som en liten skalbagge kan in under dörren. Men mamma vägrar att ge upp. Hon kastar pappret på Gunnar och bankar extra många gånger på det. När hon lyfter på pappret är Gunnar död. Mamma såg det som en liten seger. Jag såg det som en stor förlust. Gunnar var en av mina närmaste vänner, och jag vet inte hur jag kommer klara mig utan honom. Nåväl. Jag får väl ta och hitta mig en ny liten skalbagge kompis.

image317

Ungefär så här såg Gunnar ut. Fast han var mycket minde.
Skalbaggen på bilden är föresten Gunnars pappa Örjan. Dom båda bodde här ett tag, men Örjan träffade en tjej som han flyttade hem till för några veckor sen. Då fick jag ta hand om Gunnar.

Chips, godis, läsk och en veckoreyvn

Sitter här och äter godic och chips. Till det dricker jag läsk. Mums. Ska nu gå och lägga mig på sängen, kanske se på tv eller så ska jag läsa nya veckorevyn som kom igår. Jag fick den inte fören idag, eftersom att jag var vi pappa när den kom hit till mamma. Så nu får jag äntligen läsa den. Älskar att läsa veckorevyn. Speciellt modesidorna. Det är alltid så snygga saker där.

image316 <3

Divided

image316

Den här klänningen från h&m divided är riktigt snygg. Vill mer än gärna ha! Kanske blir en beställning på den då. Kostar endast 249. Väldigt billigt för en så snygg klänning, right?

Kneippbyn imorn. Jippie....

Ja. Imorn ska vi på kneippbyn. Åh vad jag längtar. Not. Är faktiskt lite trött på kneippbyn nu. Har ju vart där flera gånger varje sommar sen jag föddes, typ. Så snacka om att jag är trött på det. Men jag följer med som barnvakt. Någon måste följa med dom 3 små barnen och åka karusell. Tror inte mumma och Arne orkar springa runt i hela sommarland hela dagen imorn. Dom kommer nog bli ganska trötta. Så då är det bra att jag är med dom.

image314

Bada!

Nu ska jag, mamma, Bertil och Smilla ner på stranden och bada! Hoppas det är varmt i vattnet. Hihih!

Vaaarmt

Idag har det vart rekord varmt! Vi va nere på stranden, men det gick knappt att vara där. Varmt så in i bänken! Vi åkte hem efter bara 1 timme. Men jag kommer säkert bli lite brun ändå. Invigde min nya randiga bikini föresten. Badade faktiskt lite. Vattnet var ganska kallt, men det var skönt att svalka sig.

Ska snart åka till mamma. Först ska jag duscha i kallt vatten. Är så himla varm! Tror jag kommer smälta när somhelst.

Dags att sova

Snart är det dags att krypa ner i sängen. Tänkte lyssna lite på min mp3 spelare. Har inte gjort det på jätte länge. Den börjar bli dammig. Hihi.
Imorn ska jag gå upp tidigt. Brukar gå upp så sent annars. Så imorn blir det upp kl 9 nångång. Hehe. För då kanske jag blir trött lite tidigare på kvällen. Brukar inte bli trött förens runt kl 2, och det är på tok för sent. Så nu ska jag gå och lägga mig!


God natt och sov gott  (=


Gårdagens shopping

Igår var jag på stan med Emma. Hon ville köpa skor. Så vi gick in på dinsko. Gick några varv. Då hittade jag plötsligt dom snyggaste pumps jag sett! Blev helt förälskad. Jag bara måste ha dom! Så jag köpte dom givetvis. Jag kunde inte bara lämna dom där på hyllan. Hade gärna köpt ett par röda också, men då skulle jag ju inte ha nått att köpa nästa gång jag går på stan. Haha! Sen gick vi därifrån glada i hågen, (Iallafall jag som hade ett par skor med mig ut. Emma hittade inga) vidare in på h&m. Hittade inget roligt där. Så vi gick till Lindex. Där hittade jag bikinisar. Jätte billiga! Emma köpte trosor. Jätte söta. Jag hjälpte henne att välja. Efter Lindex gick vi in på Åhléns. Men vi hittade inget roligt där. Så vi sprang in på MQ istället. Där hittade jag ett par vita jeans på rea som var nedsatta från 500 kr till 250. Dom fanns bara i en storlek kvar, så jag tog dom och gick till närmaste provhytt. Och dom satt perfekt! Som att dom vore sydda efter mig. Helt otroligt! Sånt brukar faktiskt hända mig. Jag är ett tur-barn kan man säga. Efter att jag provat gick jag till kassorna, lämnade fram byxorna och stod och höll i mina 100-lappar. Sen helt plötsligt säger kassörskan: Så var det lite mer rabatt. Sen sa hon priset, och jag trodde först att hon sa 225 kr, men hon sa 125(!!) kr. Helt otroligt! 125 kr för ett par super snygga jeans som från början kostade 500 kr! Kan man ha mer tur? I don´t think so! Snacka om att jag var glad sen.
Här kommer lite bilder på inlöpen:




Svarta pumps, dinsko 280 kr
Blommig bikiniöverdel, Lindex 35 kr
Randig bikini (färgerna blev helt konstiga på bilden. Snyggare in real life), Lindex överdel: 35 kr underdel: 25 kr
Vita jeans, MQ 125 kr

Städat hela dagen

Har städat nästan hela dagen idag. Men jag är inte på långa vägar klar. Fast jag hann med ganska mycket. Jag diskade, tvättade, vek tvätt, rensade lite i garderoben, slängde massa saker som låg i mitt rum, och städade lite i köket och i hallen. Ska fortsätta när jag har sett klart ja' ä inte bitter.

Torsdag

Jag är trött. Somnade typ kl halv 4 inatt och sen vaknade jag tjugo över sju imorse av att det var jätte varmt i mitt rum. Så jag gick och öppnade vädringsfönstret. Sen kunde jag inte somna om för att en bebis skrek nånstans. Lite irriterande. Hade inte sovit nått. Sen satte jag en klockan på ringning kl 11. Somnade efter en stund. Vaknade av klockan, släpade mig upp och satte mig vi tvn. Nu är jag inte trött längre. Har precis börjat med lite städning. Först av allt ska jag vika tvätt. Sen ska jag ta itu med min garderob. Efter det är det mitt rums tur. Sen resten av lägenheten. Hehe. Har en lång dag framför mig. Bäst att jag börjar nu!

Städdags?

Nu börjar jag känna mig lite trött. Tänkte spela lite sims 2 och sen krypa ner i min säng och läsa lite. Fast nu blev jag sugen på att städa. Brukar bli det på kvällarna, men givetvis orkar jag inte städa. Ibland brukar jag börja lite smått, men det blir bara värre. Hehe. Är ganska bra på att stöka till. Är tyvärr inte lika bra på att städa. Men imorn tänkte jag faktiskt städa mitt rum. Vill ha det fint där nu. Sen ska jagnog städa lite i hela lägenheten också. Och tvätta och vika tvätt. Åh va kul det ska bli. Eller inte.

God natt och sov gott  (=

Sämsta filmen ever

Haha! Pledge this var den sämsta filmen jag någonsin sett! Den var så dålig att jag inte ens skulle vilja ge den en 1 i betyg. Jätte dåligt skådespeleri och handlingen var väldigt hoppig. Det hände för mycket saker. Men sämst av allt var: Paris Hilton. Hon kan verkligen inte skådespela. Haha! Glöm och dröm att jag kommer se den filmen igen. Och till alla er som vill se den: SE DEN FÖR GUDS SKULL INTE! Fast om det nu råkar vara så att du vill se den sämsta filmen i världshistorien så tycker jag absolut att du ska se den här. Nej nu ska jag kollar lite på kläder. Kanske beställa nått. Vi får se.

Kunde inte låta bli

Idag när var jag på stan med Emma, eftersom att hon ville gå på dinsko och se på massa skor. Men det var inte hon som kom hem med massa saker. Det var jag. Jag som inte ens ville gå på stan från början. Bilder kommer lite senare. Nu ska jag se en film. Pledge this med Paris Hilton. Hehe. Den hade fått betyget 1.8 av 10!!! Den är säkert super bra.

image308

Onsdag

Idag är det onsdag. Jag och Emma ska på stan om en stund. Kanske köpa nått. Vill ha skor, kläder, väskor, smycken och smink! Haha! Jag vill ha allt man kan köpa! Men samtidigt vill jag vara duktig och spara mina pengar, men det brukar inte gå så bra. Hehe. Det längsta jag har haft ett barnbidrag är kanske i en vecka. Men då kanske jag har haft kvar 50 kr i slutet av den veckan. Fast nångång kanske jag har lyckats spara halva iallafall. Men det är väldigt ovanligt. Men även fast jag tar slut på barnbidraget har jag oftast alltid pengar ändå. Vilket är konstigt. Men min mamma är väldigt snäll och brukar ge mig pengar då och då. Min mamma är bäst!  =)

Dags att tänka på refrängen?

Ska nog gå och lägga mig snart. Tänkte läsa lite mode tidningar. Ska nog rensa bland alla tidningar snart. Har så många att jag knappt har nån plats för alla nya jag köper.

Imorgon ska jag på stan med Emma. Vi tänkte försöka få ihop till tre par skor på dinsko. Om ännu erbjudandet om "tag tre betala för två" gäller. I hope so. Men jag behöver kanske inga nya skor. Hmm. Jo det är klart. Man behöver alltid nya skor.

Nu tänkte jag spela lite sims 2 innan det är bed time. Känns som om jag inte spelat på flera dagar.

God natt och sov gott  (=

Söt som socker

image307

Detta super söta linne budade jag hem från tradera tidigare idag. Visst är det helt underbart? Slår vad om att det ser 100 gånger snyggare ut när man har det på sig. Längtar tills jag får hem det!

Zzzzznark

Emma ligger och sussar. Hihi. Så jag tänkte passa på att sitta här, eftersom att jag inte får det annars när hon är här. Fast jag tror inte hon sover. Hon vilar bara ögonen.
Nej nu ska jag nog spela sims 2 ett tag. Om en stund. Först ska jag kolla lite på tradera. Har hittat några riktigt snygga saker som jag lagt bud på. Har även lagt ut massa saker idag. Nu har jag hur många auktioner som helst. Hoppas jag får alla saker sålt.  

Tisdag

Det är fint väder ute idag också! Bara måste sola sen när solen kommer till våran uteplats. Börjar bli lite brun tycker jag. Men jag kommer nog inte vara brun så länge till, för när jag tittar på vädret så ska det vara molnigt resten av veckan. Fast på lördag ska det bli solsken och varmt. Tur. Jag ska nämligen på kneippbyn den dan med kusinerna, mormor och syrran. Sen på kvällen ska jag på 40 års fest med mamma, Bertil och Smilla. Kommer nog bli ganska boring. Men kanske finns det nån snygg kille där. Då skulle det inte alls bli lika tråkigt. Haha. Efter festen ska jag och Smilla sova hos våra kusiner. Hon har aldrig sovit borta hos någon, så det är nog bäst att jag också sover där med henne ifall hon blir lessen eller nått. Då kan hon inte direkt gå hem till mamma, eftersom att hon och Bertil kommer stanna på festen några timmar efter att vi åkt.
Apropå festen, så måste jag köpa nått fint att ha på mig. Känns inte som att jag har nått jag kan han på mig.


Sy kläder

Imorn ska jag sy lite tänkte jag. Blev så sugen när jag spelade ett spel där man skulle designa egna kläder. Det är så kul. Men jag är inte så vidare duktig. Fast övning ger färdighet. Om jag syr lite varje dag så är jag snart proffs. Mamma är jätte duktig på det, så hon kan lära mig. Hon brukar fråga ibland hur det går med mina kläder. Då svarar jag att det går sådär. Då säger hon att hon mer än gärna hjälper mig. Så jag får väl fråga henne om hjälp om jag kör fast. Vilket jag säkert kommer göra ganska fort. Måste fixa tyg.

Kläder kläder kläder

För en stund sen när jag klickade mig in på h&ms hemsida hade jag inga tankar alls på att beställa nått. Men några minuter senare hade jag fyllt kundkorgen med så fina saker att jag helt enkelt inte kunde låta bli att beställa. Men det tråkiga är att sakerna inte kommer förens nångång i november. Hehe. Ganska lång tid dit. Men jag beställde en super snygg vinter jacka, och den behöver jag kanske inte förens då.
Här är några av sakerna jag beställde:

image304image306
image307image308

Jacka, (jag beställde i grå) 598 kr
Hängselklänning, 298 kr
Cardigan, 198 kr
Klänning, (beställde en svart) 149 kr
2-pack strumbyxor, (dom lila och dom rosa som modellen till höger har på sig) 79.50 kr

Rensning

Inför resan till Italien ska jag sälja massor av mina grejer på tradera. Vill kunna köpa massa saker där nere. Man åker inte direkt  till Italien varje dag, så då får man väl passa på.
Har lagt upp massa nya auktioner på tradera idag. Kolla gärna in dom. Kommer lägga in nya grejer lite då och då.


Fint väder idag också!

Jag blir så glad när det är fint väder! Ska snart gå ut och sätta mig och sola, och om en timme ungefär ska jag nog på stranden med Malin. Hoppas det inte kommer massa moln. Men jag kan alltid sitta här ute hela dagen om det inte blir nån strand. Men det blir så jäkla varmt på uteplatsen! Minst 50 grader känns det som. Ska ta med mig en termometer ut så får vi se hur varmt det är. Måste smörja in med mig solskydd! Får inte glömma.

Hot, hot

Kom nyss hem från stranden. Helt underbart väder ute idag. Har inte vart så här varmt på hur länge som helst. Hoppas det håller i sig nu tills skolan börjar igen. Då skulle jag gå på stranden varje dag. Det är så härligt att kunna sola. Man har ju nästan inte fått nån chans till det den här sommaren. Men det känns som att augusti kommer bli varmare än juni och juli. Fast jag har säkert fel. Imorn när jag vaknar spöregnar det säkert. Eller så skiner solen, och det är helt molnfritt. Får väl be till gud att det ska bli vackert väder. Det brukar min syster göra ibland. Så gulligt, tycker jag.

Somnar snart

Så det är bäst att jag "kryper till kojs". Hehe. Är för trött för att kunna skratta åt det idag. Då måste jag vara trött. Om jag inte ens orkar skratta åt mig själv. Då är det verkligen dags att sova. Först ska jag lägga upp en grej på tradera.

Godnatt och sov gott  (=

Blades of glory

Har just sett filmen blades of glory med pappa. I liked it. Visst har jag sett bättre filmer, men jag tyckte att den här var hyffsat bra faktiskt. Vill se den igen. Fast inte ikväll kanske. Det får bli nån gång i framtiden.  Har massa andra filmer jag ska se först.

image303

Skruvat

Mitt hår börjar få massa skruvlockar överallt. Pappa sa att det hade han också i min ålder. Kanske får jag riktigt stora och fina skruvlockar också. Syns mer och mer för varje dag tycker jag. Skruvlockar är fint. Men jag hoppas att jag inte får likadana som pappa hade. Han var hårdrockare och hade långt hår + stora skruvlockar i håret. När jag ser det framför mig kan jag inte låta bli att små skratta lite. Passar inte riktigt ihop enligt mig. Jag frågade varför han inte plattade det. På det svarade han med ett litet skratt. Han sa att på hans tid använde inte killar plattänger och sånt. (Visste inte ens att det fanns på hans tid) Men jag har en plattång, så jag kan bara platta mitt hår om jag tröttnar.


Dessa lockar skulle man inte säga nej till

image301

Inte heller till Giseles underbara lockar

image302

Trött

Skrev ingen blogg igår, eftersom att jag åkte hemifrån kl nio på morgonen och kom hem halv åtta på kvällen. Orkade verkligen inte skriva då. Var och jobbade med att sälja lakritsremmar. Tjänade 400 men det var verkligen inte värt det. När jag kom hem var jag så trött så jag ville bara gå och lägga mig med en gång. Men jag skulle sova hos mumma, och mina kusiner och min lillasyster skulle också göra det. Så jag fick inte en lugn stund. Somnade kanske kl ett på natten. Not funny. Dom låg och pratade hela natten i det andra rummet, så jag och Tilde (den minsta kusinen) kunde inte somna. Sa till dom flera gånger att sova, men det ville dom inte.
Idag skulle vi till kneippbyn, men det bara regnar och är molnigt, så det tar vi imorn istället. Hoppas det är finare väder då. Nu ska jag se på film med dom små.


Time for a movie, indeed

Jaah. Nu ska jag se film. Spelade aldrig sims. Eller, jag startade det, men stängde av igen. Kände helt enkelt inte för det. Så nu blir det en film. Ska bara bestämma vilken jag vill se först. Kanske Hannibal rising? Eller music and lyrics? Eller disturbia? Så svårt att bestämma sig. Jag hatar att välja. Helst skulle jag välja att se allihop på en gång. Men det funkar inte. Så många tvapparater har vi inte.

Föresten så har jag haft rekord många besökare idag! Har aldrig haft så många. Tack till er alla som vill läsa min blogg. Fast om jag var ni skulle jag ockås läsa den. Den är ju så jäkla bra! Haha! Jaja. Hög tid för att krypa ner i sängen.

God natt och sov gott alla ni gullungar där ute  (=

Time for a movie?

Jaa kanske. Eller kanske sims 2? Svårt val. Är lite trött, så kanske jag ska spela sims i typ en halvtimme, och sen se en film. Nu slog det mig att jag ska upp tidigt också. Får nog hoppa över något av det. Nej nu vet jag. Jag spelar sims i tjugo minuter, går och gör mig iordning för att sova, kryper ner i sängen och kollar på en film. Känner på mig att förkylningen kommer slå ut när som helst. Bäst att jag får sova länge i natt då.

Glass i stora lass

Idag har jag ätit glass så det nästan har ramlat ur öronen. Och nu ska jag äta ännu mer. Samtidigt som jag ser på Ian Whrights unfit kids. Smilla kommer snart med godis också. Mums!

Madde vi måste va nån dag!!! Saknar dig! Var så längesen. Vi har ju inte vart på hela sommaren. Måste festa tillsamans. Bli fulla och ha knaskul! Haha  ;D

image300

Madde <3

Halsont

Jag börjar känna mig mer och mer förkyld. Speciellt i halsen. Vill inte va sjuk om jag ska jobba imorn. Jag vill tjäna pengar. Jag tänker göra det även fast jag är sjuk. Sen ska jag sova över hos min mormor med min syster och mina kusiner, och på lördag ska vi på kneippbyn allihop. Då kan jag inte va sjuk. Mumma och Arne orkar inte ta hand om tre små vildar själva. Utan mig kan dom inte åka dit. Så det är bäst för mig att jag inte blir sjuk! Ska knöla i mig halstabletter hela kvällen och hoppas på att det hjälper.


Mer Alex Rider, tack

Nu har jag precis sett färdigt filmen. Jag gillade den. Den var bra. Och han som spelar Alex Rider är snygg. Haha. Det gjorde den ännu bättre. Längtar tills nästa film kommer. Då ska jag verkligen se den. Började läsa första boken för ett tag sen, men sen slutade jag läsa den av någon anledning när jag hade läst typ halva. I don´t know why. Filmen var bättre än det jag hann läsa av boken iaf.
image302

Min hals har bara blitt värre. Har proppat i mig glass, men det hjälper bara för stunden. Nu sitter jag här och äter nån tablett som heter bafusin eller nått sånt. Senare ska jag ta mig några koppar te. Det brukar hjälpa.

Vill gå på bio på söndag. Någon som vill gå med mig och se Harry Potter och fenixordern?? Har inte hunnit se den ännu. Såg Simpsons filmen istället. Hoppas Harry Potter är lika bra som den. Men jag skulle tror inte den är så bra. Fast när jag ser trailern på tv känns det som att den här skulle vara bäst av alla Harry Potter filmer. Det återstår att se. Först kanske jag ska testa spelet.

Rachel Bilson med sin lillasyster

image302image303

Hittade dom här två gulliga bilderna på Rachel Bilson med sin lillayster. Are´nt they cute together?

Vill inte bli förkyld!

Jag tror jag håller på att bli förkyld. Har ont i halsen. Blä. Jag som tänkte ut och springa ikväll. Då får jag väl se på en film istället. Antingen ska jag se disturbia eller stormbreaker. Jag tror jag väljer stormbreaker. Den verkar ganska bra.

image300

I torsdags eftermiddag fotograferade jag Jack Sparrow och sen gjorde jag en ful min

Ta första bokstaven i ditt förnamn:
A: När jag fyllde fem
B: Igår
C: I förmiddags
D: För tre år sedan
E: I torsdags eftermiddag
F: På min födelsedag
G: För tio år sedan
H: För två minuter sedan
I: För en liten stund sedan
J: När jag var liten
K: När jag var i din ålder
L: För tio minuter sedan
M: För en sekund sedan
N: När jag gick ut senast
O: När jag fick besök
P: För två månader sedan
Q: Precis nyss
R: Idag
S: För tolv timmar sedan
T: För en timme sedan
U: När jag var ledsen senast
V: När jag städade senast
W: För fem månader sedan
X: När jag ringde min bästa vän senast
Y: I förrgår
Z: För en vecka sedan
Å: För två veckor sedan
Ä: Igår morse
Ö: När jag var på semester

Ta första bokstaven i ditt favoritbands/din favoritartists namn:
A: hoppade jag på
B: åkte jag båt med
C: hoppade jag hage med
D: mördade jag
E: retade jag
F: hoppades jag att få träffa
G: fotograferade jag
H: hatade jag
I: hoppade jag hopprep med
J: sprutade jag vatten på
K: badade jag med
L: kysste jag
M: hade jag sex med
N: dyrkade jag
O: slog jag till
P: duellerade jag med
Q: rånade jag
R: log jag mot
S: skallade jag
T: drömde jag om
U: tafsade jag på
V: bröt jag näsan på
W: applåderade jag åt
X: var jag med
Y: stirrade jag hotfullt på
Z: lekte jag med
Å: kraschade jag en bil med
Ä: körde jag över
Ö: sparkade jag

Ta första bokstaven i ditt efternamn:
A: Grynet
B: Carola
C: en hund
D: mig själv
E: tre grisar
F: Shan da Man
G: Ronald McDonald
H: min bästa vän
I: en idiot
J: Paris Hilton
K: Orlando Bloom
L: min låtsaskompis
M: Marilyn Manson
N: min mattelärare
O: Jack Sparrow
P: Zlatan Ibrahimovic
Q: min granne
R: Rafael Nadal
S: min mamma
T: en ko
U: hundra hönor
V: kungen
W: George Bush
X: min mormor
Y: Tyke
Z: Lena PH
Å: kronprinsessan
Ä: Usama bin Laden
Ö: Basshunter

Ta första bokstaven i din pappas förnamn:
A: eftersom jag var hög.
B: för att han/hon/de räckte ut tungan åt mig.
C: för jag hade slagit ut en tand.
D: för mitt hår var trassligt.
E: för vi ville det.
F: och vi/jag ska göra om det om tio minuter.
G: och det bryr jag mig inte om.
H: och sen skrattade jag i fem minuter.
I: eftersom hon/han/de inte gav mig en kram.
J: och sen åt jag en jordgubbsglass.
K: och det gjorde ont i mitt hjärta.
L: och ingen brydde sig.
M: eftersom vi bryr oss så mycket om varandra.
N: eftersom röster i mitt huvud sa åt mig att göra det.
O: för att jag skulle få status.
P: för att jag skulle bli känd.
Q: för att jag var arg.
R: för att jag ville ha öl.
S: för att jag hade brutit benet.
T: och sen gick jag och köpte lite hårnålar.
U: och sen gjorde jag en ful min.
V: eftersom jag var sugen.
W: eftersom jag var glad.
X: eftersom jag hade ont i armen.
Y: och sen skrek jag.
Z: eftersom jag hade tappat rösten.
Å: för att ingen ville veta av mig.
Ä: för att jag var mobbad.
Ö: och sen flydde jag från polisen.

Jag fick: i torsdags eftermiddag fotograferade jag Jack Sparrow och sen gjorde jag en ful min.
 Roligt test?

Skor är min passion

Dessa skor i blått bara måste jag ha! Och i röd, och i lila! Ah va snygga dom var!! I´m in love!! Vill verkligen ha! Dom kostar 300 kr styck, så då blir det 900 för tre par helt underbara skor. Ganska hyffsat pris. Kanske man ska slå till? Nej! Jag sparar ju mina pengar. (suck) Snart åker vi till Italien, och då ska jag köpa allt jag ser. Därför bara måste jag spara varenda liten slant jag får. Ska börja ge mina pengar till mamma, så jag inte kan använda dom fören i Italien. Smart va?



Uppdatering :
Ser nu att skorna kostar 500 kr st. Dom måste ha höjt priset.....

Vilken dag är det idag?

Jag vet inte vilken dag det är idag! Känns som att det är onsdag. Men det är väl torsdag va? Jo det är torsdag. Kollade just i almanackan. Hehe.

Inget stranväder idag. Tråkigt tråkigt. Får väl göra nått annat skoj. Se på film kanske. Har med mig massa nya filmer från pappa som jag vill se. Annars kan jag alltid gå på stranden och lägga mig ändå. Även fast det blåser så blir man lite brun. En gång blev jag helt solbränd på hela framsidan av kroppen, även fst det var kallt och blåste. Så kanske det är en bra idé att gå ner på stranden? Hm. Neej. Tror inte det. Sitter hellre och ser på film.


Nej nu

är det hög tid för att krypa ner i sängen med min kära bok: en shopaholic i New York. Man blir faktiskt en shopaholic av att läsa dessa böcker. Konstigt nog. Jag läste första i höstas, och nu kan jag inte sluta köpa kläder. I´m a shopaholic! Nu har jag erkänt det. Men jag kan faktiskt låta bli att köpa saker. Det är ju värre för Rebecca Bloomwood i böckerna. Jag tänker spara min slantar. Ska föresten jobba på fredag. Hoppar in för Emma. Tjänar ungefär 400 kr. Ska sälja sånna där lakrits remmar.
Nu somnar jag snart!

Bye bye äppelpaj             
   God natt och sov gott  =)

Håppla pållen

image298


Haha! Hittade detta småroliga kortet nyss. Se på mina kläder! Mysbyxor och en randig tunika med ett skärp i midjan. Till det svarta strumpor med färgglada små stjärnor på. Haha! Jag garvar ihjäl mig! Hemma ho Emma nångång i vintras. Datumet stämmer asså inte.

image299

Sen hittade jag även denna på Emma. Visst är hon snygg? Gillar även hennes klädval. Pyjamasbyxor med en svart trekvartsärms tröja med ett prickigt linne under. Vem har snyggast outfit? Sätt igång att rösta!

Veckorevyn

Mamma ringde mig häromdagen och sa att en veckorevyn kommit med posten. Huh? Sa jag. Ja, jag skickade in en lapp om prenumeration till dig. Du sa ju att du ville ha det. Svarade hon lite förvånat. Hm. Tack. Var det enda jag fick fram. Blev lite chockad. Hade helt glömt bort att jag frågat om det. Så nu sitter jag här med senaste numret av vr. Har redan läst den 3 gånger, men jag älskar att läsa tidningar. Speciellt vr. Eller Elle. Men den tar så lång tid att läsa, så jag behöver flera dagar på mig.

image296

Ja, jag vet att detta inte är senaste numret av veckorevyn, men våran kamera är kaputt, och jag hittade ingen annan bild. Så den här får duga.



Kräftan Emelie

Oh no! Jag har soleld över hela jäkla ryggen! Och i ansiktet! Och på bröstet! Ahh! Såg det hemma hos mina kusiner. Då kan jag inte sola imorn. Men kanske det har hunnit försvinna. Det brukar gå bort ganska fort på mig. Så imorn är jag säkert bara brun, så jag kan gå på stranden. Annars får jag väl smörja in mig med solfaktor 30 eller nått sånt.

image295

Här ser ni mig, liggandes på ett fat. Visst är jag röd?

Grill party

Ska snart iväg till mina kusiner på grill party. Woho va kul!! Hoppas jag. Men det är bara vi som kommer. Så det blir ju inget större party.
Försöker lista ut vad jag ska ha på mig. Klänning kanske? Svårt val. Jag får väl ställa mig och glo in i garderoben och se om något hoppar ut på mig. Hehe.

Beach babe

Idag har jag varit på stranden hela dagen. Jag hoppades på 30 grader varmt och en sval bris då och då, och mina förhoppningar gick i uppfyllelse! Varmaste dagen på länge. Men jag glömde att smörja in mig!!!!!!! Jag kommer se ut som en kräfta! Ska duscha av mig och sen får jag väl smörja in mig med after sun och hoppas på att jag endast blir brun. Känns som att jag kommer bli röd. Svider och bränner överallt. Huh.

RSS 2.0