God natt, typ

Sitter här på sängen och kollar på tv. Har väääldigt tråkigt.. Har städat hela lägenheten för att jag skulle hålla mig sysselsatt. Men det är ju inte direkt det roligaste man kan göra.

Jag och Linda va ute på krogen i lördags. Har inte vart ute på över två månader, så det va jävligt kul! Nu i helgen blir det fest i rackethallen. Jag va där förra året och hade sjukt kul. Hoppas att det blir lika kul i år!


Hurra

Hade fest i lördags. Det gick och sket sig ganska rejält. Bråk och slagsmål blev det. Just nu vill jag bara dö litegrann. Så sjukt förbannad på folk som gör så hemma hos någon annan.. Om ni nu måste slåss så gör det utanför min port så jag slipper få skit för det. Hu va besviken jag är.. Fick storstäda i två timmar för att få bort allt skit här hemma. Ska nog inte ha fest igen på ett tag tror jag..


Skola!

Snart ska jag gå till skolan! Jippie! Har varit sjuk i nästan en vecka så det ska faktiskt bli skönt att få komma hemifrån. Har ägnat helgen åt att fixa i min lägenhet. Börjar få lite ordning där nu. Har inte tagit dit några möbler än bara. Men det ska nog fixas i helgen. Längtar sjukt mycket tills det blir klart! Ska bli så skönt att bo själv! Fast helt själv kommer jag inte bli. Ska skaffa en katt :) Jag och Ludde va och kollade på den kattungen som ska bli min igår! Så satans söt! Den är ännu väldigt liten så måste vänta tills den 27:e november innan jag kan ta hem den. Det blir lite som en tidig julklapp till mig själv!
Nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent!
Peace


RSS 2.0