Sommar!

Åhhhh de har fan vart as nice väder dom senaste dagarna! Jag har solat hela dagarna ;P Nu är jag bruun som en pepparkaka. Love it. Jag blir brun jätte lätt så jag behöver bara sola i några dagar sen är jag superbrun ;P

Imorn blir det säkert regn... Men det gör typ inte så mkt. Jag ska träffa min special-lärare för första gången och typ träna inför nationella proven i engelska och matte.. Scary.. Men jag vet att jag kommer få bra betyg på roven. Jag är bra i skolan så länge jag är där. Men jag pallar inte att ta mej dit =/ Don't know why..... Jag är inte lat eller försöker skita i skolan om nu någon tror de :O Jag kan bara inte få iväg mitt arsle till skolan.. Såå jag ska få gå till skolan en timme i veckan. Varje måndag mellan kl 13-14. Så ska jag få läsa igen lite =)   
Efter skolsaken ska jag leka med Natta ;D  Vill grilla om de är fint väder!!!!!! Hoppas på de bästa.. Började nästan regna förut när jag cyklade från Alex :O  Konstigt väder... Ena dagen är de typ 25 grader och strålande solsken, sen nästa dag regnar det och är kallt som fan...

Aja. Nu har jag så ont i halsen att jag inte klarar av att sitta här längre! It's killing me!!!
 God natt <3

Ta mej med dej

Ta mej från smärtan och frustrationen
Ta mej från tårarna och ensamheten
Ta mej från brustna hjärtan och iskallt hat
Ta mitt liv med dej när du försvinner från denna värld..


I need

I need money.
I need clothes.
I need cigg.
I need money.
I need shoes.
I need food.
I need candy.
I need love..

Something, something

Dagen då vi blev tsm..

image599

But now I'm so over it..

I'm a pretender

Tjo alla ghangstas!  Sitter här och är röd som en kräfta xO har solat flera dagar i sträck.. Imorn ska jag bara sola ryggen för de har jag inte gjort ännu ;P     Need some fresch air now!!!
Maybe I come back later!
Mjau <3

Donut

Jag är sugen på en stooooor och gooooooooooood bakelse med mycket grädde och jorgubbar på ;D och kaffe.. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaffe... Måste ha kaffe nu! Har inte druckit de på flera veckor typ. Hmm. Jag vill ha en cigg, fanta och chokladboll. De är jag sugen på just nu  =) 
Jag vill att de ska bli sommar snart så man kan börja va ute på dagarna utan att frysa.
Nuu ska jag städa, för de behövs. Och jag vill ha nått som fördriver tiden.. Hungrig..



RSS 2.0