Tjohej

Blääääääää säger jag bara..
Är bakis och känner mig som en gammal påse med morötter. Usch! Jag funderar på att ta ett varmt bad. Skulle va så jävla najs. Men jag orkar inte tappa upp badvatten :P Hehe.
Linnea och jag va ute igår på Hamnplan. Lika kul som vanligt! :D Fullt med folk va det. Det brukar typ aldrig va folk där, och nu kom man knappt fram till baren. Dansgolvet va också helt crowded! Men jag och Linnea ägde ut allihop ;) Vi är ju dom bästa dansarna som någonsin har skådats! Heh.. Nej men vi släpper iaf loss till 110 procent!
Hela dagen idag så har vi bara glott på tv och ätit choklad. Haha. Vi är roliga vi.. Orkar aldrig göra nånting när jag är bakis.. Då vill jag bara sova, sova och SOVA! Eller dra på krogen ;)

Nu ska jag kolla lite på melodifestivalen tror jag. Även fast jag hatar det där jävla programmet så kollar jag på det nästan varje lördag :P Haha. Nånting är fel i min skalle. Jag har inte alla chips i chipspåsen! Lampan är tänd men ingen är hemma :)



Kanske borde jag ställa upp i melodifestivalen? Då skulle ALLA kolla på programmet! Right? ;D

Peace out!

20 februari

Oj, jag såg att jag inte har skrivit nånting här under hela 2010!
Dags att uppdatera lite nu då. Jag har fyllt 18 nu ;D fett najs. Har varit på krogen varje helg. Dansat tills jag inte kan stå på benen. Haha.. Den här helgen blir det dock ingen utgång. Jag har precis flyttat så jag behöver göra mig hemmastadd, plus att jag inte kan/får gå ut på krogen. Jag har flyttat till ett ungdomsboende. Trivs toppen bra där! nära hem till pappa och nära till centrum ;P Shopping.. Hehe. Nej men jag gillar verkligen boendet. Personalen är bra, man får göra lite vad man vill på dagarna och kvällarna, så länge man är tillbaka på boendet vid utsatt tid.
Varannan helg har dom stängt, så då får man bo någon annan stans. Jag ska bo hemma hos pappa. Då blir det utgång ;) Hihi... Jag får dessutom mera pengar varje månad ;D Meeeen jag måste börja spara till körkortet snart. Tänker börja övningsköra i vår!



Jag lär mig mycket i skolan!

RSS 2.0