I know we could live tomorrow



Laleh - Live Tomorrow


Sjuk, sjuk, sjuk..

Nu är jag så himla trött på att va sjuk.. Har vart det i snart två veckor. Feber, förkyld och helt slut i kroppen. Förstår inte va det är.. När jag va på vårdcentralen så sa dom att det beror på att jag röker. Men man kan väl fan inte bli så himla sjuk som jag är nu pga rökningen? Jag vet att rökningen kanske bidrar lite eftersom immunförsvaret försämras, men det kan ju inte bara bero på rökningen? Blir så less på dom där doktorerna. Har vart där två gånger på en månad för att kolla men dom säger bara att det är rökningen.. Va fan.. Haha nu går jag och lägger mej!

Ge mej mitt liv nu



Nationalteatern - Ge mej mitt liv nu


Mycke kärlek!



Laleh - Bjurö klubb
<3<3<3


Glasögon


Maddisch and me <3



Jag i mina vackra glasögon :P



Fridisch!
Den sista bilden är från när vi va på strandvandring med klassen för nån vecka sen :P Vi promenerade 1,5 mil! Skönt som fan va det! Men alla andra ville bara pausa hela tiden. Haha! Plus att det spöregnade när vi började gå! Haha... Mina vita tygskor blev blöta på ungefär 2 sekunder efter att jag hade klivit ur bilen :P Smarta jag! Regnrock hade jag iallafall med mej! ;D


21 September

Hej hej!
Sitter här på min säng och kollar på family guy. Funderar på vad man ska skriva om här i lilla bloggen. Skriver typ aldrig längre :P Hehe... Har varit ganska upptagen med skolan och allt annat tjafs. Då och då tänker jag på bloggen, men kommer aldrig på nånting att skriva. Då är det ju ingen mening med det.
Anway, idag har jag varit i skolan, haft matte, samhällskunskap och medicinsk grundkurs. På sistnämna lektionen fick vi träna på att läsa av blodtrycket på varandra. Det gick väl bra, men tror att jag läste av lite fel, för annars skulle Frida haft 80 i puls :P Inte så vanligt kanske... Haha. Måste ha gjort fel xD Efterblivna? Näää...
Efter skolan träffade jag Micke =) Hur mysigt som helst... I'm HAPPY! Ibland önskar jag att det gick att stanna tiden....
Har varit sjuk hela helgen. Feber och skit... Usch. Efter skoldagen idag känner jag mej sliten som satan. Funderar på att sova snart :P Först ska jag kolla på kläder. Hehe!

Laaaaater!!

<3














<3


Perfektion

Sitter och tänker på allt som är vackert här i världen. Havet, blommor som precis slagit ut, kärlek... Sen börjar jag tänka på allt som inte är lika vackert. Krig, mord, fattigdom. Världen är full av skumma saker. Ibland stannar jag upp och tänker: "Varför?" Frågan jag ställer om allt. Sen tänker jag också: "Tänk om det inte hade varit så. Hur hade världen sett ut då? Tänk om tex inte alkohol fanns. Hur hade världen då sett ut?"
 Alla pratar jämt om "perfektion". Varför? Jo, för alla människor vill alltid ha något att sträva efter, eller någon att se upp till. Vissa kanske sen en kändis, tänker perfektion och helt plötsligt börjar man sträva efter att bli som den personen. Man börjar känna sej missnöjd med sej själv. Allt tack vare ordet "perfekt". Media sänder ut en så fel bild av hur människor borde se ut.Jag tycker synd om alla dom som har hamnat mitt i "perfektionen". Själv håller jag mej så mycket utanför som jag kan. Istället för att sträva efter att bli som kändisarna så ser jag mej själv i spegeln utan smink och känner mej nöjd. "Perfekt" är ett ord som inte borde få existera! "Perfektionen" förstör våra hjärnor! Var dej själv till 100% så mår du bäst! Ingen är "perfekt", men alla är vackra och unika på sitt eget sätt. Glöm aldrig det...... Ta dej en titt i spegeln och tänk: "What's not to like?" Du är vacket, och du är underbar- Låt ingen säga något annat!! Ta ingen skit från någon, och följ alltid ditt hjärta! Följer du någon annans hjärta blir du bara olycklig!!




Christina Aguilera - Beautiful

<3


Tjenna

Nu har jag inte skrivit på ett tag... Har varit fullt upptagen med skolan. Har börjat ny klass. Omvårdnad. En fett bra linje! Är så jävla glad att jag kom in på den. För ett år sen trodde jag aldrig att mitt liv skulle kunna bli bra igen. Det har varit en lång och jobbig kamp för att komma dit jag är idag. Än är jag inte framme på riktigt, men har kommit en bra bit på vägen i alla fall. Jag tror att jag kommer behöva kämpa många månader till innan allt är som vanligt igen. Är bara glad att jag överlevt trots alla sjuka saker som hänt.. Nån dag när jag känner för det så tänker jag dela med mej av mina upplevelser. Förhoppningsvis kanske någon annan kan dra nytta av det jag berättar. Allting går alltid att förändra till det bättre!

<3


RSS 2.0