Shoo

Hellu! Första dagen med det nya schemat avklarat! Fick fett mycket gjort. Känns underbart!
Jag har precis suttit och läst en bok om förorts slang. Började tänka tillbaka på då jag pratade lite slang. Pappa kallade det för "ghetto-svenska". Haha. Men nu pratar jag nääästan precis som vanligt igen. Vissa slang ord finns nog kvar där inne, som kommer fram ibland. Men det är inte ofta. Jag leker inte gangster längre ;) Jag leker ingenting. Jag bara är mig själv. Hate me or love me! Jag är mig själv till 100000%!
Vissa tycker nog att jag är lite efterbliven, men det kanske jag är? :P Min humor är torrare än sanden i Sahara öknen. Meeen som tur är finns det folk som garvar med mig. (Eller åt mig?) Haha..

Nu ska jag sluta fåna mig ;)

Peace out <3

;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


29 mars

Jahapp.. Här sitter jag och har tråkigt. Har tvättat och tvättat och tvättat hela dagen. Långtråkig dag idag. Jag va på möte i skolan förut. Ska byta schema igen. Det är nog tredje eller fjärde gången jag ändrar schema nu under första skolåret på omvårdnad. Jag ska gå om ettan också. Känns superbra. Det behöver jag verkligen. Så jag kan ta igen allt jag har missat på senaste tiden.

Jag är stolt över mig själv! Jag gick inte på krogen i helgen ;) Annars brukar jag fan gå ut varenda helg. Nu har jag inte varit ute på över två veckor. Haha duktig jag är då... Man får ju pengar på onsdag, så då blir det väl krogen på fredag eller lördag. Men jag ska vara helt nykter! Jag ska inte dricka på ett tag nu. Sparar massa pengar och hjärnceller ;) Haha. Fast jag har inte så många hjärnceller, så det spelar inte så stor roll om jag super bort några. Haha..

Här kommer en bra och passande låt för dagen:



Kapten Röd - 29 mars

Det är en jävligt grå och trist dag idag. Orkar inte göra ett skit. Ska bara slappa framför tv:n hela kvällen tror jag ;) Så har jag sovmorron imorrn, så jag kan sova läääänge!

Peace out <3


Hello

Nu sitter jag på boendet igen. Kom inte så långt med svenska novellen förut. Jag orkar inte skriva på den nu heller. Måste nog börja med maten om ett tag. Ska laga kyckling fajitas. Gött.. Det är inte så svårt att laga. Steka lite kyckling och skära lite grönsaker. Fett lätt men fett gott!
Efter maten ska jag hem till far min en stund. Kolla på film och chilla lite bara. Känns inte så superduper kul att sitta här på boendet en hel fredagskväll när alla man känner drar på krogen. Blä..

Jag brukar spela Farmville på facebook, men jag har tröttnat som fan på den där skiten. Nu har jag skaffat mig ett liv istället ;) Jag gick in där nyss och skördade alla träd och sen stängde jag ner skiten. Fy så onödigt det är. Fattar inte hur jag kunde vara så galen i det spelet. Jag antar att jag inte har alla hästar hemma. Nånting är det som är fel i mitt huvud :P Men det är okej! Jag har lärt mig att leva med det. Hehe...

Nu ska jag ta en jävla cancerpinne!
Peace out <3

A miracle

Nu sitter jag i skolan. Har bara en lektion idag. Svenska. Vi ska skriva en novell om att spränga gränser. Vi ska utgå från våra egna upplevelser, så jag har inte direkt svårt att komma på nått att skriva om. Jag har ju varit med om så mycket dom senaste åren.
Men nu till en helt annan sak. Jag tror att jag håller på att bli kär. Helt skumt. Trodde inte att det var möjligt! Men vi får se vad som händer.. Nu ska vi sluta!

Peace out!! <3

Hu

Shit, jag har varit vaken hela natten... Fy fan va jag känner mig sliten och förvirrad just nu!! Måste dricka massa kaffe och ÄTA MASSA MAT för att överleva den här dagen. Blir spännande att se hur konstig jag kommer va idag. Jag brukar bli hyperaktiv och jätte virrig. Oftast blir jag arg och irriterad på allt. Blä för att jag inte kunde somna i natt!!!!!! Suck

Idag ska jag FÖRSÖKA skriva en uppsats om en bok i svenskan. Hoppas jag klarar det. Kanske blir värsta flummigt. Haha. Aja, jag får i alla fall bättre fantasi när jag inte har sovit. Då kanske jag ska passa på att skriva en BOK!

Sitter och lyssnar på Michael Jackson - Earth Song
Så grymt bra låt! Älskar den!!!

Peace out!


Herregud!!

Åh jag känner mig inte alls på topp idag... Fy.
Vill tillbaka till boendet! Haha. Känns så konstigt att jag inte vill vara hemma hos varken mamma eller pappa. Jag vill bara dra till boendet nu på en gång och stanna där tills nästa stängda helg. Men det är sport-lov nu, och då är det inte så jätte kul att bara sitta på boendet och göra ingenting. Vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Bläääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måste köpa tvättmedel!

Yeah.. Haha jag är sjuk i hela huvet för fan!

Peace out!!!

RSS 2.0