Nya saker!

Var på stan både i onsdags, torsdags och fredags. Här kommer bilder på det jag köpte:

image462

image463

Första bilden: Örhängen, 40 kr, Mascara, 120 kr, Läppglans 30 kr. Allt från h&m
Andra bilden: Super snygg tunika från Cubus, 199 kr

Älskar örhängena! Snyggaste jag sett!! Har använt dom varje dag! Haha! Och tunikan blev jag kär i med en gång när jag såg den. Fast den gör så att mitt hår ser typ gult ut. Fast jag köpte den ändå. Haha! Var bara tvungen att ha den!

Läääängtar...

..tills nästa gång som Madde och Natalie ska ha fest!! Det var så otroligt roligt i fredags! Eller, kanske inte allt som hände var roligt, men i största allmänhet var det trevligt. Hoppas det blir nått på fredag. Om inte så vet jag inte vad jag gör! Vill inte sitta hemma iallafall. Det finns inget tråkigare. Man blir så rastlös. Jaja. Annars får jag väl ha fest här hemma själv då. Bjuda vår granne Barbro XD Hon lyssnar alltid på Elvis på högsta volym. Hon är cool hon!


Föresten så måste jag säga en sak! När jag åkte hem med bussen idag, så satt jag bakom en tjej som jag tyckte att jag kände igen. Efter att ha tittat på hennes spegelbild i fönsterrutan, så såg jag vem de va! Det var min bästis ifrån lågstadiet! Haha! Gissa om jag blev paff. Längesen jag såg henne. Eller, jag såg henne för typ 1 år sen, men ändå.

Broderi

Imorn ska jag börja brodera efter en bild på slöjden. Fick i uppgift av läraren att hitta en bild. Ahh va svårt det var att hitta en då! Hittade 2 som jag skulle kunna tänka mig att använda, men nu har jag bestämt vilken jag ska ha. Nämligen den här:

image461

Kommer säkert bli jätte svårt att göra den, men jag antar utmaningen! Haha! Vill ha ett bra betyg.
Nu ska jag bara lista ut hur våran konstiga skrivare funkar, så jag kan ha med mig den till skolan imorn..

Det behövs

Ska rensa lite bland mina kläder nu. Det behövs verkligen! Har inte gjort det på jätte länge. Det är så mycket kläder där som jag aldrig använder. Ska hänga upp alla kläder som ligger lite överallt här i lägenheten. Jag har verkligen kläder överallt! Dock inte i köket. Där lägger jag aldrig någonting. Kan bero på att jag aldrig är där. Sitter alltid och äter vid tvn. Lagar väl mat nångång och sådär, men oftast är det pappa som gör det.

Sen ska jag lägga upp bilder på det jag köpte i onsdags och torsdags. Eller när det nu var jag köpte det. Sen fick jag även en tunika av mamma igår som jag ska lägga upp bild på.

Jag gillar rosetter

image460

Det här underbara linnet från asos blev jag helt förälskad i! Jag bara måste ha det! Ska jag beställa det, eller ska jag inte.. Svårt att bestämma mig! Men om jag gör det så måste jag nästan beställa något annat också. Annars är det onödigt att lägga massa pengar på frakt om man bara ska ha en sak.
Kostar ca 212 kr.

Då går jag ner i min källare..

Häromdagen var jag nere i källaren hos mamma. Har aldrig sett nått vidrigare! När jag var liten och gick ner där, så tyckte jag bara att det var lite mysigt. Men nu är det inte alls mysigt där längre! Massa spindlar överallt! Och alla är superduper stora! Dom ser nästan muterade ut. Det är dom säkert. Jag är glad att jag slipper gå ner där varje dag. Det är därför jag har alla mina saker på rummet eller i garderoben. Skulle aldrig klara av att gå ner i källaren varje gång jag skulle ha nått! Jag tycker verkligen att vår hyresvärd kan gå ner dit och städa lite! Fast han bor på fastlandet. Men han kan komma hit och städa ändå! Får ta och ringa honom och skälla lite! Haha!


Snygga tunikor

image458image459

Dom här 2 tunikorna kommer från josefssons/ellos och kostar 199 kr st. Gillade dom stora knapparna. Skulle vilja ha den svarta.


Halli hallå

Jag är helt slut i huvet idag! Och ont i halsen har jag också. Blää. Hoppas det har gått över till imorn. Ska ju till skolan, och då kan jag inte gå runt och va helt snurrig. Och inte kan man va hemma från skolan bara för att man var på fest två dagar i rad. Neej. Då får man ju skylla sig själv. Får gå och lägga mig tidigt ikväll. Ska kanske va me Madde och Linnea en stund. Vet inte riktigt. Vi får se vad som händer. Först ska jag ta mig in till stan. Kanske blir det att man färgar håret ikväll? Jag vet inte. Gillar min färg, men jag har värsta utväxten. Men jag passar mycket bättre i mörkt hår. Tror jag. Annars kan jag färga blonda slingor. Jaja. Får se hur jag gör.


Nu ska vi snart gå

Vi ska snart gå hem till Ida och Tilde på födelsedags kalas. Är vrål hungrig, så jag hoppas vi får nån god mat. Annars går jag hem igen! Nej. Jag går inte hem, jag äter av maten ändå. Väluppfostrad som jag är. Haha! Jaja. Ska iallafall göra mig iordning litegrann nu.

Lördag

Det blev ingen bloggning igår. Hade fullt upp med annat. Först var jag i skolan, men jag gick hem typ kl 11 eftersom att jag fick migrän. Tog några tabletter och gick och la mig. När jag vaknade var klockan 14.00! Hoppsan! Madde skulle komma hem till mig typ kl 15. Men fick ett sms där det stod att hon inte hade vart i skolan idag, och att jag skulle komma hem till henne. Så jag gick dit. Hände inte så mycket. Vi gick till Cubus där jag köpte en tunika som jag kollade på i torsdags. Sen träffade vi Linnea och Natalie. Gick och köpte hårfärg med Linnea. Vi tänkte nämligen färga mitt hår innan festen. Men det blev inget av med det. Istället cyklade jag och Madde hem till mig och hämtade lite saker. När vi kom tillbaka började vi förfesta lite. Sen kom det lite folk. Dom satt mest och spelade kort eller var ute och rökte. Jätte kul. Men Madde och Natalie försökte få ihop mig med en kille! Haha! Hela tiden sa dom till mig att börja hångla med honom. Då skrattade jag bara. Sen satt jag själv i köket, då kom Natalie släpandes på honom och kastade ner honom i en stol brevi mig. Sen gick hon därfrån. Jaha. Tänkte jag. Det här var ju kul. Sen somnade han! Haha! Han gick och la sig i deras säng och sov där från klockan tolv, typ, och sov ännu när jag åkte hem kl tre. Haha! Det var riktigt roligt där! Hoppas jag får komma fler gånger. 

Ikväll blir det födelsedagskalas hemma hos min morbror. Ska snart ta bussen hem till mamma. Om jag orkar. Kom hem så sent inatt, och har värsta ont i halsen. Gick ut i kortärmat igår kväll. Smart jag är! Men jag frös inte. Alla andra hade vinterjackor på sig och stod ändå och frös. Men jag är lite galen!


Nu ska jag gå och lägga mig

Så att alla vet det! Förresten så har jag just knölat i mig 2 bitar toblerone. Jag som hade godisförbjud! Men vad ska man göra då, när ens pappa har varit utomlands och kommer hem med en stooor toblerone (vit choklad dessutom!!) från tax freen? Man ska äta upp den! Inte kan jag låta den ligga nånstans och ruttna bort heller. Huh va hemskt om jag hade gjort det! Fast jag tänker inte äta den själv. Ska ha med mig den till skolan och bjuda med mig lite. Jaja. Nog babblat om choklad. Nu ska jag gå och lägga mig! Har lite sovmorron. Börjar halv 9!

God natt och sov gott!

La Redoute

Jag var inne och kollade lite på la redoutes hemsida. Det var längesen jag kollade där. Hittade några snygga grejer jag skulle kunna tänka mig att beställa.



Stövletter, 479
Linne, 149 kr
Linne, 129 kr
Tunika, 229 kr
Jeans från Levis, 829 kr

Oj, typ allt är grått! Haha! Jaja. Grått är en höstfärg, och nu är ju snart hösten här. Den har börjat smyga sig fram mer och mer. Löven har börjat bli lite gula nu. Men bara endel. Idag och igår var det ganska varmt. Speciellt idag. Blev ju svettig om man gick med jacka. Jag gick i leggins, shorts och tunika i skolan. Det var inte så kallt. Men nu kommer jag säkert bli förkyld.

Underbar cardigan!

image451

Den är så snygg! Älskar den! Jag har beställt den, men jag tvekar lite. Ska jag köpa den eller inte? Det är så svårt att bestämma sig! Men jag kan ju alltid skicka tillbaka den sen om jag inte gillar den.
Den ser ju så snygg ut på henne, men på mig kanske den är jätte ful. Kanske jag kan springa in och kolla om den finns i våran lilla h&m affär. Tror knappast det. Men man kan ju alltid kolla. Den är ju så snygg!!

Toorsdag

Idag träffade jag Madde efter skolan. Vi gick hem till mig en stund. Sen cyklade vi iväg till Reno kiosken för att träffa hennes kille. Har aldrig träffat honom tidigare. Scary. Efter det så gick vi på stan en stund. Jag hälsade på Emma inne på Lindex idag igen. Sen in på h&m där jag träffade Charlotte. Pratade bara en liten kort stund. Var tvungen att hitta leggings innan bussen gick. Men jag hittade inga på h&m, så vi gick in på Cubus istället. Där hade dom inga heller. Men tillslut hittade jag ett par inne på Bikbok för 129 kr. Jag hann inte prova dom, så jag tog bara ett par, betalade och sprang till bussen. Nu har jag provat dom och dom satt perfekt. Tänkte ha dom imorn i skolan, och kanske på Maddes fest på kvällen. Till det ska jag ha min gråmönstrade klänning från Vero Moda, örhängena jag köpte igår och ett par svarta stövletter, tror jag. Annars blir det ballerina skor till. Vi får se imorn. Och imorn är det fredag igen! Skönt. Förhoppningsvis kommer mina skor på skopunkten då. Men ett par av dom tog slut innan jag hann beställa dom tydligen, så jag får bara 2 par. Tråkigt. Jaja. Får väl hitta nått annat par nån ananstans.


Tidigt

Nu ska jag stänga av datorn, se klart top model och sen plugga lite. Har svenska prov imorn. Det kommer nog gå bra. Hoppas jag. Är såå trött just nu. Det har hänt mycket idag. Behöver få soooova! Snart är det helg igen. Skönt.

God natt och sov gott!!

Hemma

Nu är jag hemma. Äntligen!!!!!! Känns som att jag bara sprungit runt och gjort massa onödiga saker hela dagen. Först var jag ju i skolan. Det är väl inte så ondögit, men man sprang runt ganska mycket. Sen fick jag sällskap av Charlotte ner till stan. Vi gick runt lite och kollade på Indiska och bokia. Sen sprang jag hem till Madde och kollade in hennes nya lägenhet. Blev bjuden dit på fest på fredag också. Efter det sprang jag till Lindex för att hälsa på Emma, men hon var inte där, så jag gick in en sväng på h&m. Köpte en mascara, ett läppglans och ett par örhängen. (Visar bild på fredag, när jag kommer till pappa.) Sen fick jag springa hem så fort benen bar mig, typ. Det första jag fick göra när jag kom innanför dörren var att ringa mamma och kolla när hon skulle hämta mig. Sen packa idrottskläder till imorn. En stund senare kom mamma och hämtade mig och vi drog järnet till Max, tog en hamburgare och kastade oss in i bilen igen. Gasen i botten hela vägen till min skola. Sen in och sätta sig i aulan och lyssna på föredraget om gymnasieval. Åkte sen äntligen hem! Och nu sitter jag här. Har ioförsig varit hemma i typ 1 timme, men mamma skulle visa alla nya kläder hon tog med sig hem idag. Sen var vi även nere i källaren och hälsade på alla spindlar. Såg en bauta stor en! Skrek till jätte högt!!! Sen kändes det som om det kröp 100 spindlar på mig! Usch. Nu ska jag se på top model! Blev värsta långa inlägget. Hehe.

Riktigt kap!

Precis när jag började blogga så skrev jag om en väska från friis & company, som kostade 620 kr. Hittade den just på tradera, fast i en lite mindre storlek . Här är den! Just nu ligger budet på 130 kr. Det är ju ingenting mot vad den kostade från början! Kanske ska man lägga ett bud? Hm. Får se. Lägger in en bild på den också.

image450

Lååång rast

Har jätte lång rast från kl tio över tolv till tio i två. Sen har vi 2 lektioner i 1. Alltså vi har lektion med samma lärare efter och utan rast. Så man kan nästan kalla det 1 lektion. Men jag tycker vi kunde ta den där lektionen typ halv ett, så man kunde få sluta en timme tidigare. Vi frågade våran lärare, men han sa att vi måste va si och så många timmar varje dag i skolan, så det gick inte för sig nej. Blää. Jaja. Inget man kan göra nått åt. Men nu känns det nästan som att jag har slutat. Får va hemma i en hel timme. Ganska skönt. Men eftersom att jag sitter nästan hela tiden här vi datorn, så går tiden jätte fort. Jaja. Det blir nog inte så mycket mer data idag. Efter skolan ska jag ner på stan och kolla på Indiska efter ett armband och en sjal, sen ska jag träffa Madde och se hennes lägenhet. Sen ska jag till Lindex och hälsa på Emma. Köper nog lite smink när jag ändå är där. Efter det får jag springa hem, packa mina idrottskläder. Sen åker nog jag och äter nånstans med mamma. Sen blir det informations grej i skolan. Sen kanske det blir lite bloggning. Typ kl nio ikväll. Fullt upp idag. Fast när jag ska hem och hämta kläder, så kommer ju inte mamma direkt efter. Så då hinner jag nog sitta lite här. Oj va långt inlägg det blev. Nu måste jag sluta och skriva. Annars kommer ingen orka läsa.


Nu vill jag bara sova!

Nu är det verkligen dags att sova! Är trött. Har haft ont i huvet hela dagen. Bäst att jag får sova nu.

God natt och sov gott!

2005

image449

Oj va längesen det här va! Känns det som. Sommaren 2005. Jag såg lite annorlunda ut då. Svart hår och svarta kläder. Inget svart hår på bilden dock, för jag hade inte färgat det ännu när den togs. Men några veckor senare blev jag svart hårig.

Färdig!

Nu är första gången jag sitter här vi datorn sen jag kom hem. Det första jag fick göra när jag kom inför dörren, var att vända igen, typ, och gå och hämta Smilla hos våra kusiner. Sen hem och laga mat, äta mat och sist diska. Det tog lååång tid med disken. Typ 30 minuter. Jag är lite seg. Hehe. Men det är så tråkigt att diska. Och hur jag än gör, så tar det jätte lång tid. Det går helt enkelt inte att diska fort. Men om jag försöker diska ganska snabbt, så blir det inte rent. Då måste jag ju diska det igen. Så jag diskar i snigelfart redan från början. Då vet jag att jag inte kommer behöva diska 2 gånger.

Sitter här och lyssnar på We are all the winners! Haha! Den är fett bra! Har nästan ingen bra musik här, förutom alla dansbands låtar som Emma skickade igår! Lyssnar inte på nått annat! Vissa låtar är riktigt flummiga, men vissa är faktiskt ganska bra! Haha! Va knäpp jag är! Sitter här och lyssnar på dansbands musik! Känner mig lite rolig. Igår frågade mamma om jag skulle ut och dansa och förbereder mig inför det. Hahahha! Kanske man skulle ta och gjort det. Nån som ska med? Hahahhaha!


Njet

Äh, jag hoppar över att gå ner på stan. Jobbigt. Snart kommer min mormors sambo och hämtar mig. Ska åka med honom hem till mamma. Slipper ta bussen!! Ska va barnvakt ikväll åt min lillasyster. Eller, allt jag behöver göra är att hämta henne hemma hos våra kusiner och sen laga mat åt henne. Sen är mamma hemma igen. Hon ska på yoga ikväll.

Nej nu ska jag gå ut med soporna. Kul va?


Tisdag

Har precis ätit lite knäckemacka. Äter det varje dag nu förtiden. Tillsamans med ett glas mjölk. Det är mycket bättre än de jag åt förut. Godis och sånt skit. Nu har jag slutat. Äter inte godis och dricker inte läsk. Men chips och popcorn kan jag ju få ta nångång på helgerna, eller om man ska på bio. Det ska bli skönt sen när mitt sötsug är helt borta, för de är de inte ännu. Börjar nästan gråta när jag ser godis. Saknar det så mycket! Men när sötsuget är borta så kommer godis inte smaka nånting. Hade godisförbjud för typ ett och ett halvt år sen. Snacka om att det var skönt att aldrig va sötsugen!

Sitter just nu och lyssnar på Ronny & Ragge låtar. Hahha! Nån mer än jag som gillar programmet? Fast serien är egentligen inte så jätte bra. Det finns många andra humorserier som är mycket bättre. Kvarteret skatan är en av mina favoriter. Jaja. Nu funderar jag på om jag ska springa ner på stan och hälsa på Emma, eller om jag ska städa klart här i lägenheten. Tror jag ska städa lite, sen tar jag stan. Vill se på ett armband från Indiska!


Drar mig tillbaka nu

Orkar inte sitta här längre. Börjar bli lite trött. Sen har jag prov imorn som behövs pluggas lite till. Kan redan allt bra, men det skadar inte att plugga lite. Jag behöver nästan aldrig träna till proven. Jag brukar ha allting i huvet. En gång när jag inte tränade nånting till ett engelska prov så fick jag VG. Jag är en naturbegåvning. Det är ganska skönt att ha det lätt i skolan. Men jag slappar inte för det, nej! Tvärtom. Jag jobbar på så bra jag kan. Oftast går det bra. Men idag hade vi en jobbig NO lärare som vanligtvis jobbar på gymnasiet. Fattade inte ett skvatt av vad han sa. Haha! Jag och Charlotte satt bara och kollade på varann och såg ut som 2 frågetecken. Jaja. Nu skulle jag gå härifrån.

God natt och sov gott  =)

På tvn ikväll

Ikväll är det inte speciellt många bra program.

Just nu: Vänner
20.00:
Idol
20.00: ID
21.00: Ingenting.....

Jahap. Så mycket bra program är det ikväll. 2 st på samma tid. Men jag ska nog se Idol. Var ett tag sen jag såg på det faktiskt.
Sen kl 21 ska jag nog se på Vänner s10 som jag lånat av Emma för x antal veckor sen, men inte sett på ännu. Älskar Vänner! Det är så bra. Fast nu har jag nog sett alla avsnitt, känns det som iallafall. Emma har alla säsongerna på dvd. Kanske ska man ta och låna allihop, sen ha ett Vänner maraton? Vilken bra idé!

image445

Jag är en bortskämd brat

Jag har en :
[X]
mamma
[X] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[] bror
[X ] syster
[ ] brorson/dotter
[ ] systerdotter/son
[X] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[X] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[X] dator
[X] tv
[X ] säng större än normalt
[X] mer än 4par skor
[X] solglasögon
[X] klocka
[X] mp3spelare/ipod
[] en PS3
[] xbox som funkar
[] nintendo64 som funkar
[] game boy / advance
[] gamecube
[] nintendo ds
[] pokerbord
[] basketkorg
[] hockeyspel
[] biljardbord
[] fooseball
[X] nattduksbord
[X] stereo på rummet
[X] CD-spelare
[] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[] Jobb/sommarjobb
[X] shoppar minst en gång i veckan
[X] har dyr parfyme /cologne
[X] AIM / MSN
[X] kamera/video kamera
[X] Telefon
[] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[X] Gitarr/trummor/basgitarr
[]  piano/keybord
[X] något annat instrument
[] varit på kryssning
[X] rest utomlands
[] haft en personlig tränare
[X] dyra smycken
[X] träffat en kändis
[X] dyrt smink
[X] platt/locktång
[] har varit i en slagbur som är till för baseboll
[X] har 1000 spänn på dig nu. (räknat i kläder)
[X] kreditkort,debetkort eller bankkort
[X] rest i Europa
[ ] varit på Hawaii
[ ] varit i USA
[] varit i Asien
[ ] varit i Australien
[ ] varit i sydamerika
[X] Föräldrarna har bil
[] jetski/båt
[] Husbil/vagn
[] jag har en bil
[X] hemmagjord mat nästan varje dag
[] suttit i en Limo
[X] Suttit i en helikopter
[] äger en videokamera
[] egen laptop
[X] egen dator

TOTALT SUMMA: 34
1-23 = Ghetto-kid
24-33= vanlig
34-40=bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

Dansbands musik är livet!

Sitter här och lyssnar på Sven-Ingvars. Dansbands musik är livet. Eller hur? Haha! Det är så bra. Emma skickar massvis med bra låtar. Bla med Arvingarna, Sven-Invars och Lasse Stefanz. Min favvo är Leende guldbruna ögon.  Nån som har sett serien? Den är asbra! Se den om du inte sett den! You gotta love it! Lennart är för söt. Haha! Jag tror att jag är lite kär i honom. Hör du de Emma? Haha!

Måndag

God morgon! eller egentligen är det ingen god morgon. Var ju tvungen att gå upp halv 7 idag, även fast jag börjar 9. Blää. Det blir så när jag är hos mamma, för hon bor så långt ifrån skolan. Från pappa kan jag gå dit på 5 minuter. Ganska skönt. Men jag sitter just nu hemma hos pappa. Har varit här en liten stund. Ska snart gå. Eller typ om 20 minuter. Ska se lite på tv. Är trött och har ont i halsen! Helst hade jag velat vara hemma idag, men jag var nyss ledig. Får nog vänta med att bli sjuk i några veckor. Vi har ju snart höstlov. Fast då är det inte kul att va sjuk. Men man missar inget i skolan då iallafall.  


Natti natti

Nu ska jag se klart filmen "50 first dates", sen gå och lägga mig. Börjar kl 9 imorn, men får ingen sovmorron eftersom att det går ingen buss, och mamma börjar kl 8. Så jag får snällt pallra mig upp samma gamla vanliga tid som jag brukar. Nämligen halv 7. Surt. Jaja. Bäst att jag kryper ner mellan lakanen nu då.

God natt och sov gott  (=


Shopping sugen!

Jag blir helt galen! Måste få köpa nått! Får snart hem mina skor från skopunkten, men det är ju inte samma sak som att gå på stan och shoppa något! Vill ha dom här, eller det här! Måste på stan nån dag. Köpa nått litet. Typ smycken. Känner mig ganska fattig just nu. Även fast jag inte är särskilt fattig. Så här mycket har jag nog aldrig haft på kontot förut. Men ändå är det inte alls särskilt mycket. En 2 och några nollor. Mer säger jag inte. Försöker verkligen spara mina pengar, men jag är en obotlig shopaholic. Vill hela tiden ha nytt. Fast nu när jag kollade efter så har jag inte shoppat sen den 20 augusti. Skorna jag har beställt gills inte riktigt. Har ju inte betalt dom ännu. Jag är stolt över mig själv! Över en månad har gått sedan jag köpt nått! Visst är jag duktig? 


image448
 

Fler ändringar

Har ändrat lite mer nu här i bloggen. Är ganska nöjd. Men jag vill ha en annan header bild. Fast dfet här får funka så länge. Ska bara ändra så att min bild blir större. Har inte den bilden här, så jag försöker få en kompis att skicka den! Men annars får jag väl ta det imorn eller nått. Ska hem till pappas lägenhet en stund efter skolan och fortsätta städa. Så istället för att städa kan jag fixa bloggen. Hihi.

image446

La in en bild på Emma och hennes(min) flygande kamera, bara för att jag tyckte den passade in(te) så bra i det här inlägget. Visst gör den?

Nästan färdig

Nu är jag nästan färdig med städningen. Tog en liten matpaus. Ska snart gå och göra mig iordning, för jag ska ta bussen till mamma kvart i fyra. Då vill jag inte åka i min städ-outfit direkt. Hehe. Ska nog duscha också. Jag vill inte gå omkring helt dammig, för det blir man om man storstädar våran lägenhet.
Föresten hände det en läskig grej nyss! Jag tog soppåsen och ställde den i hallen, sen när jag skulle gå därifrån så såg jag hur den började röra sig i en a hörnet! Precis som att något/någon var där i! Men sen såg jag att påsen bara höll på att ramla. Hehe. En annan läskig sak hände i morse. Det ringde helt plötsligt på dörren. Jag fick nästan hjärtstillestånd. Sprang och kollade ut genom dörrögat, men det stod ingen där. Hmm. Tänkte jag, och stod där i några minuter och kollade ut. Sen helt plötsligt kommer ett litet barn utsmygande från under trappan mittemot våran dörr! Hahahha! Då hade han/hon busringt på dörren och sen gömt sig där! Hahha! Kunde inte sluta skratta!
Nej nu måste jag tillbaka till städningen. Har suttit här alldeles för länge nu!


Söndag

Gick upp halv 10 idag. Ska äta frukost nu, sen börja med städningen. Fast jag har redan börjat litegrann med att tvätta och diska. Ska vika tvätt samtidigt som jag äter frukost. Ska till mamma i eftermiddag, så jag måste nog skynda mig lite med städningen om jag ska hinna hela lägenheten.


Storstädning

Satt och kollade på filmen Cursed. Den var var ganska läskig. Ville inte se klart den. Vill sova istället. Upp tidigt, för jag ska storstäda. Pappa åker till Grekland imorn, och då tänkte jag överaska honom med att städa. Så då är jätte fint här när han kommer tillbaka på onsdag. Kul va? Så. Nu tog filmen slut. Då ska jag gå och lägga mig. Ville se klart filmen först. Eller höra klart filmen kanske jag ska säga.

God natt och sov gott  =)


Torkel i knipa

Någon mer än jag som gillar filmen Torkel i knipa? Säkert inte.. Men Torkel är ju så söt! Om du inte har sett den så måste du se den! Den är bara för bäst. Den är "Gunnar". Eller hur Emma? Haha!



Fest?

Funderar på att ha fest när jag fyller 16 är den 16 januari. Det är ett tag dit, men man kan väl få planera lite ändå? Men hur många ska man bjuda? Vem ska man bjuda? Hm. Tur att det är ett tag dit. Får nog återkomma till det om några månader. Det känns kanske inte så aktuellt just nu. Först ska det bli jul och nyår. Längtar inte direkt till vintern. Hoppas det inte blir så mycket snö. Förra året var det okej. Typ 3 snöflingor på 4 månader. Det är ganska lagom. Kanske det blir värsta vintern nu eftersom att det var så kallt i sommar? Hoppas inte! Nu vill jag inte skriva mer om snö. Först ska det bli höst på riktigt. Det är ganska mysigt.

Imorn ska jag till mamma. Sen är det skola igen. Usch och blä. Kom på att jag hade en läxa till måndag som jag glömde i skåpet. Typiskt. Jaja. Jag var nästan klar med den. Får fixa det i skolan. Nu ska jag fortsätta festa här hemma, med vindruvor. Haha! 

Aluminium tunika

image440image441

Den här tunikan kommer från Halens och kostar 499.
Vet inte riktigt vad jag tycker om den. När hon har den på sig är den snygg, men när man ser bild på bara den tycker jag att den ser ut att vore gjord av aluminium folie. Hm.
Nu har jag bestämt att den är snygg, och att jag vill ha den! (Tror jag?)

Hiss eller diss?

Mitt rätta jag

Här kommer en bild på mitt rätta jag (och Charlotte, som föresten fyller år idag! Grattis grattis!)

image440

(Jag vet att jag är omogen. Men dom säger ju att man blir som dom man umgås med. Hihih!)

Lördag

Vaknade klockan nio idag. Men jag somnde om, och blev väckt av pappa kl halv elva. Jag gick upp, åt frukost och sen hamnade jag här. Men snart ska jag gå och städa. Först ska jag tvätta massa kläder och vika alla tvätt som ligger i vardagsrummet. Kanske bäst att göra det med en gång. Så man får det gjort. Det är ganska kul att vika tvätt. Öhm. Jag vet att jag är lite konstig. Men är det ingen annan som gillar det?..


Bedtime

Nu är det verkligen på tiden att man kryper ner mellan lakanen. Är stentrött. Hm. Varför heter det stentrött egentligen? Är stenar trötta? Hm. Jaja. Orka tänka på det nu! Nu vill jag sova.

God natt och sov gott  =)


Armband

image440

Det här snygga armbandet funderar jag på att lägga till i min beställning från h&m. Men jag vet inte riktigt om det är min stil. Vet inte om jag skulle använda det. Brukar aldrig ha armband. Så jag tror inte att jag kommer beställa det. Men det är väldigt snyggt! Eller hur?

Nu har jag beställt!

Nu har jag beställt från skopunkten! Det blev dessa 3 par:

image437        image438       image439


Oj. Det blev bara svarta skor! Haha! Men det är snyggt med svart. Längtar tills dom kommer. Undra hur många dagar det tar? Säkert minst 1 vecka, eftersom att det är helg nu, och det tar lite extra lång tid att skicka till Gotland.

Nej. Nu ska jag kolla på klassfesten och dricka te!

Sommaren -06

Förra sommaren var helt underbar. Det hände inget speciellt, men jag gillade den sommaren speciellt mycket. Kan det va för att jag tog 1 miljon kort då? Hm. Kanske. Här kommer några av dom 1 miljonerna. (Tryck på dom så blir dom större)



Jag ursäktar mig för dom otroligt dåliga bilderna. Men dom flesta är tagna med min mobilkamera. (Jag hade med mig den vart jag än gick, så det är ju inte så konstigt att jag tog kort hela tiden) Hoppas någon orkade kolla på alla bilder. Haha!


Sockersött hår

image413

Den här hår parfymen från Aquolina doftar "pink sugar". Det blir ju "rosa socker" på svenska. Men vad är det för skillnad på vanligt socker och rosa socker? Hm. Jaja. Jag vill iallafall ha den! Ska snart beställa Mario Badescu drying lotion som jag bloggat om förut.
Finns hos www.eleven.se




Gossip Girl

Jag har läst en av Gossip Girl böckerna, och jag älskade den! En av dom bättre böckerna jag läst. (Kan inte säga att det var den bästa, för jag har läst böcker som är 100 gånger bättre.) Häromdagen hittade jag ett avsnitt av serien Gossip Girl. Hade ingen aning om att det fanns en serie! Tydligen har den precis börjat gå i USA eller nått. Finns bara ett avsnitt än sålänge. Har precis kollat färdigt på det, och jag har bara tre ord att säga: Jag är fast! Måste se fortsättningen! Dom hade så snygga kläder, och skådisarna var snygga, ja allt var snyggt! Det märktes att det var samma som har gjort O.C som har gjort den här serien. Kan inte riktigt förklara varför, men man gör det bara! Haha!


image411

Beställa från skopunkten

image409

Dessa söta små stövletter ska jag beställa! Fanns i 1 storlek kvar, och det var i 38. Min storlek! Tjoho! Att dom kostar 149 kr gör ju inte saken värre direkt. Jag bara måste beställa dom! Måste hitta nått mer par. Kanske stövlarna jag bloggade om häromdagen? Dom svarta med rosett är slut. Finns bara dom andra kvar.

image410

Blir nog att jag beställer båda 2. Sen kan jag ju alltid fråga pappa om han vill ha nått par. Så kanske jag kan få dom översta gratis =D

Fredag(!!!!!!!!!!!!)

Äntligen fredag! Har längtat till ledigheten sen i onsdags. Har vart tröttsamt att gå i skolan dom här 3 dagarna. Jag slappade nog alldeles för mycket på semestern i Italien. Jag hade kunnat sluta tidigare idag, men jag visste inte att vi hade lektion tidigare! Kanske ska jag förklara. Spanskan börjar tio i ett på fredagar, men det har blivit flyttat till tio över tolv, eller man kan välja vilken av dom tiderna man vill gå. Jag tänkte gå tio över tolv, men trodde inte att det var något då, så jag gick och åt mat istället. Sen när vi kommer till spanskan så möter vi flera andra som gått på den som började tio över. Då fick dom sluta tio i ett! Då hade jag vart hemma för över en timme sen! Istället kom jag hem tjugo i två. Men då vet jag det till nästa fredag. Om det ännu går att göra så då. Åh va krångligt allt blev! Jaja. Nu blev jag hungrig. Måste ha macka!!!!

Tröööött

Nu är jag trött som bara den. Har ont i huvet och är helt slut efter springning 2 dagar på raken. Imorn blir det vilodag kan man lugnt säga. Efter skolan ska jag bara slappa och ha det skönt. Typ se nån bra film. Men utan godis eller chips! OMG hur ska jag klara mig?! Det fixar sig nog. (Hoppas jag) Pappa köpte en chokladkaka idag, och jag försökte sno den x antal gånger. Men jag lyckades aldrig. Tur det. Annars hade jag ju brutit mitt godisförbjud. Jag har ju klarat mig sååå länge. (2 dagar) I'm proud. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla. Jag skulle ju gå och lägga mig.

God natt och sov gott  =)

Stil favoriter

2 av mina absoluta stilfavoriter är Mary-Kate och Ashley Olsen. Varje gång jag ser en bild på någon av dom, kan jag inte låta bli att bli lite avis. Tänk om man kunde klä sig så snyggt. Och tänk om man hade råd att köpa alla snygga kläderna. Det skulle ju vara ett plus. Om man ändå vore rik...

Mary-Kate:


Ashley:


Fixar lite

Håller på att göra om lite här i bloggen. Har än så länge bara ändrat bakgrunden. Det tog ca 30 min. Hehe. Är inte så duktig. Ska ändra lite fler saker också. Men det gör jag hos mamma i helgen. Just nu känns det ganska okej med hur det ser ut. Men jag vill ha bort det oranga och ha en annan färg. Nån som kan berätta hur man gör? Uppskattar alla hjälp jag kan få!


Msn: [email protected]


Tjenna tjenna

Idag sprang vi 3 kilometern på idrotten. Snacka om att jag har ont just nu! Var ju ute och sprang igår kväll också. Dubbel träningsvärk imorn då. Jag tog i så mycket jag kunde idag. Trodde jag skulle spy. Men det gjorde jag inte, som tur var. Jag sprang på 18 min. 1 min bättre än förra året! Woho!

Känns som att det är typ.. tisdag eller nått. Eller måndag. Hm. Vad är det för dag då? Just det. Torsdag. Tråkdag. Fast imorn är det fredag. Sen helg. Sen skola igen. Sen helg. Sen skola igen. Sen helg. Sen skola igen. Usch och blä. Fast vänta lite.. Det är ju snart höstlov, sen 2 veckor prao precis efter! Men vart ska man praoa nånstans då? Hm. Skulle vilja praoa på nån rolig affär. Typ din sko kanske? Nä, då skulle jag bara köpa massor av skor. Jag får se om jag hittar nått roligt ställe. Nån som har bra tips?

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Är helt slut efter springturen. Behöver få sova så mycket som möjligt känner jag, om vi ska springa 3 kilometern på idrotten.

God natt och sov gott  =)

Pictures

Lite mer bilder från Italien

image387
Tråkiga utsikten från vårt rum på första hotell. Man kan skymta min mamma nere i högra hörnet.

image388
Vårat rum med obäddade sängar. Smilla som står med ryggen åt.

image389
Såhär såg det ut förut, innan man byggde vägar att gå på sidorna. Då fick man ta båten direkt från dörren. Va jobbigt. Tänk om man har bråttom till jobbet eller nått. Så är båten borta. Då får man simma eller nått. Ropa på grannen kanske? Hehe.

Japp

Jag var ute och sprang! Och det var inte särskilt jobbigt heller. Min kondis är ännu bra! Typ.. ganska bra iallafall. Jag måste springa några gånger till innan jag får tillbaka det jag hade för några veckor sen. Men ska springa i övermorron också. Nu måste jag duscha av mig. Sen blir det nog lite tv tittande. Har lite läxor som ska göras. Bäst att göra dom först. Sen har vi prov nästa vecka också. Fick veta det idag, att vi har 2 prov. Ett på måndag och ett på tisdag, eller hur det nu var. Engelska och svenska. Ska nog gå bra.

Vill gå på stan och köpa nått! Typ nya skor, kanske en väska och ett par nya jeans! Har sett en väska som jag vill ha från friis & company. Super söt med en svart rosett på. Kostar 700 eller 800 tror jag. Får se om det blir nått köp. Har ju beställt en från h&m.

image385

Hittade även en snygg väska från laredoute som jag skulle kunna tänka mig. Dock i en annan färg.

image386

Gillade att den var ganska stor. Fast ändå är det nått som jag inte gillar med den. Kan inte sätta fingret på vad det är riktigt. Kanske dom korta handtagen? Hm. Svårt att säga.

Godissugen!

Åhh va jag är godissugen! Måste ha choklad! Fast nu har jag börjat med att vara nyttig. Ska sluta med godis och allt sånt där. Ingen onyttig mat, ingen läsk, ingen glass, inga chips, ingenting sånt! Min hy blir dålig av allt sånt som jag knölar i mig. Dessutom ska jag börja träna på allvar nu! Jag har bestämt en sak. Så länge jag inte tränar så blir det ingen shopping! Haha! Vilket hot mot mig själv. Men det kommer säkert funka. När jag har börjat bli vältränad igen så ska jag få köpa nått roligt. Tills dess blir det köpförbjud. Och när jag börjat komma igång med träningen igen, så kommer jag inte vara lika godissugen längre. Så var det förut iallafall. (Man kan ju hoppas att det blir så nu också) Istället ska jag äta med frukt och dricka mer vatten. Nu sitter jag här och äter jätte nyttiga knäckemackor och dricker mjölk. Känner mig så duktig. Har inte ätit nått onyttigt på hela dagen! Snart kommer pappa och hämtar mig också. Så ska vi ut och springa. Medans jag väntar ska jag se på tv. Önska mig lycka till! Känner mig inte så peppad direkt.


Onsdag

Idag är det onsdag. Första skoldagen den här veckan för mig. Sen är det bara imorn och fredag kvar, sen är det helg! Längtar. Jag hade jätte svårt att somna igår kväll, så jag är skit trött idag. Har haft idrott i skolan också. Men jag ska snart ut och springa. Sen blir det kanske friskis och svettis med Emma. Oj vad mycket träning det blir på en och samma dag. Imorn har vi idrott igen. Då ska vi springa 3 kilometern på tid. Usch. Har inte tränat på flera veckor. Därför vill jag springa ikväll! Men jag kommer säkert bara få massa träningsvärk. Om jag ska på friskis också, så blir det väl ännu värre. Brukar inte få särskilt mycket träningsvärk av att springa. Jaja. Får se hur jag gör. Men springa ska jag iallafall göra.

Desperata hemmafruar

Nu ska jag sätta mig och kolla på DH! Älskar det! Finns det nån bättre serie? Nej tror inte det! Ops nu börjar det. Vill inte missa!

image384

Hmm

Vaknade för typ 1 timme sen. Det hade vart strömmavbrott inatt. Så när jag vaknade sprang jag och kollade på klockan och trodde att det var ett skämt. Den var lite innan 1!!! Fick värsta chocken. Men sen kom jag på att jag gick och la mig jätte sent (dumma sims2). Somnade typ kl 3. Usch. Jag som var så trött igår. Men ikväll blir det att lägga sig tidigt. Imorn är det skola igen. Längtar inte direkt. Gå upp tidigt och ut i det här kalla vädret. Bläää. Vill tillbaka till Italien! Där var det ungefär 25 grader varje dag. Åhh va skönt det var! Nu ska jag gå och klä på mig nått kul. Ska snart till Emma.

Jag är fast!

Kollade på 2 avsnitt av heroes, och jag säger bara: Jag är beroende! Vill bara se mer! Men då tar det slut för fort. Guuud va bra den serien är! Ska se på det imorn också. Nej, jag måste se på det imorn! Till frukosten eller nått. Jag längtar! Föresten har jag studiedag imorn. Så då hinner jag ju se 2 avsnitt. Annars hade jag nog knappt hunnit se 1. Brukar va värsta stressad på morgonen. Springer runt som en dåre och äter frukost, sminkar mig, klär på mig och packar skolväskan på en och samma gång. Det brukar inte bli så bra. Oftast får jag ont i magen sen. Not good, jag vet. Men jag börjar bli bättre på det. Nu sitter jag oftast framför tvn och äter i ungefär en kvart, samtidigt som jag sminkar mig. Det som tar längst tid är att klä på sig. Där behöver jag minst 20 minuter. Jaja. Nog tjatat om hur jag gör på morgonen. Nu ska jag kolla runt lite på internet, och sen spela sims 2 innan jag går och lägger mig.

Heroes

image383

Nu ska jag kolla på heroes! Missade det nu när jag var i Italien. Började se de första avsnittet, men var tvungen att packa eftersom att vi åkte dagen efter. Men det jag såg tyckte jag verkade bra. Hoppas resten av serien lever upp till mina förväntningar. Ska kolla några avsnitt nu!

Beställa(?)

image381image382

Dom här söta topparna kommer från halens och kostar 149 kr st. Billigt! Ska nog kanske beställa den svarta. Den röda kändes så "julig". Som nått man har på julafton. Fast jag tyckte den va fin ändå. 
Nu har jag vart duktig och spara mina pengar, så vi får se hur det blir med beställningen. Ska rensa ur min garderob, och sälja massor på tradera.

Mera höstskor

image382

Hittade just den här snygga skoletten hos ellos. Gillade den mucho! Fast priset var inte lika älskvärt. 845 kr. Lite mycket tycker jag. Lägger hellre dom pengarna på ett par jeans eller nått sånt. Men om dom hade kostat en aning mindre hade jag beställt dom på en gång! 

Stövlar

Kollade lite hos skopunkten efter stövlar. Hittade dom här 2 paren för 399 kr st. Funderar på att beställa 1 av dom. Men vilken? Svårt val. Kanske dom till höger. Eller dom till vänster. Jag får väl beställa båda paren och prova dom hemma och se vilken som är snyggast.


image380image381


Bilder

Här kommer 2 bilder tagna i Venedig.

image376


image377

Jag är inte bra på att ta kort. Se så snea dom är! Haha!
På understa bilden ser man hur skitigt det är i vattnet där. Flöt massa skräp överallt. Sen var det klotter på många ställen. Tråkigt. Men fint var det iaf!

Halli hallå!

Nu är jag hemma från Italien! Kom hem i natt. Orkade inte gå till skolan idag, var så trött. Somnade runt 3 inatt. Då hade jag vart vaken i nästan 24 timmar. Vi gick upp halv 4 i söndags, eftersom att vi skulle med flyget. Så gissa om jag var trött igår. Ska berätta om resan, dag för dag, lite senare. Just nu orkar jag inte. Ska packa upp osv. Klä på mig kanske jag ska göra också. Funderar på att färga håret brunt. Tror jag ska göra det idag. Får se om jag orkar. Nu ska jag slappa framför tvn en stund.

Dags att sussa

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp så tidigt imorn. Kanske hinner jag med ett blogg inlägg. Vi får se, vi får se. Om inte, så säger jag hej då nu! Åker till Italien imorn och kommer hem igen den 17. Kommer skriva dagbok varje dag, och ta massor med bilder som jag visar när jag kommer hem! Ha så roligt här hemma i Sverige utan mig!!

God natt, sov gott och hej då!  =)

Packa är jobbigt

för jag vet inte vad jag ska packa ner. Pratade just med mamma. Hon påminde mig extra mycket om att ta med mobilladdaren. Bara för att jag glömde den en gång så behöver jag väl inte glömma den igen! Jag klarade mig faktiskt utan laddare i över en vecka den gången. Mobilen laddade aldrig ur. Jaja. Måste försöka lista ut vad som kommer att behövas. Shorts har jag lagt ner. 3 par. Sen har jag lagt ner 3 bikinis, 1 tunika och 1 t-shirt. Kanske räcker det i 10 dagar? Hm. Nej jag tror inte det. Bäst att jag går och kollar lite i min garderob. Vet inte alls va jag ska ha med mig! Men det ordnar sig. Har några timmar på mig att bli klar med allt. Ska göra massa läxor också. Fast dom tänkte jag göra på båten till fastlandet imorn. På 3 timmar hinner jag ju göra typ allt. Men nån kan man alltid göra ikväll. Kanske inte är på plugghumör kl 7 på morronen. Hehe.

Onsdag

Oj vad lite jag har bloggat! Men idag ska jag försöka blogga lite. Vi åker ju till Italien imorn! Är såå förväntansfull! Ska bli superduper kul! Har massor med läxor. I nästan varje ämne. Missar ganska mycket på 7 skoldagar. Var tvungen att göra ett prova idag som dom andra ska göra i slutet av nästa vecka. Och det fick jag reda på igår! Så det var bara hem och plugga järnet! Skulle svara på 13 frågor från en text på 20 sidor. Inte så värst svårt, men det tog lång tid. Men provet var busenkelt. Klarade det på 10 minuter. Det var ingen match för smarta jag.

Föresten har det varit super duper bra väder idag. Varmt i solen. Gick hem med tjocktröja på mig. Trodde jag skulle smälta. Var tvungen att gå jätte sakta.

Ska fortsätta med packa. Först ska jag fylla min mp3 med bra låtar. Nån som har nått bra tips?

Tisdag

Känns som att jag inte har bloggat på hur länge som helst! Igår skrev jag bara ett inlägg, och i söndags skrev jag inget. Har gjort massa grejer dom senaste dagarna. I lördags sov jag hos Emma. Så gick vi ju på bio i söndags. Sen sov hon hos mig, och igår åkte jag hem till henne igen. Sen idag har jag vart på stan med Charlotte. Jag köpte ingenting! I´m proud! Kände att jag inte behövde köpa nått.

Nu kom pappa med maten! Hungrig, hungrig!

Måndag

Tänkte börja med att berätta vad jag och Emma gjorde igår. Vi var på bio och såg underbar och älskad av alla. Super bra! Jag och Emma skrattade som galningar åt en speciell scen. Hihih. Sen efter det så kände vi oss lite sugna på pizza. Eller Emma kände sig sugen på en pizza. Så pappa kom och hämtade oss vid bion och körde oss till en pizzeria. Så beställde vi en barnpizza att dela på, och satte oss längst in. Och då var klockan halv tio på kvällen!! Haha! Vi är lite knäppa. Vi bestämde att vi ska göra det varje söndag framöver! Ta en pizza halv tio på kvällen. Hihih.

Börjar kl 9 idag. Skönt att får sova lite längre. Men jag vaknade ändå tidigt, eftersom att Emma började 8:a. Sen kunde jag knappt somna om.
Nu är det bäst att jag äter klart min frukost. Ska snart gå!

Eyeko

Hos eleven finns det massa fint smink. Brukar alltid titta på märket Eyeko, eftersom att alla deras saker är så underbart sockersöta! Här är några av mina favoriter:

image372image375image376

image379
Eyeko cream 3-in-1, 199 kr
Eyeko fat balm, 149 kr
Eyeko skimmer för ögon, läppar & kinder, 199 kr
Eyeko make-up väska, 149 kr

Funderar på att beställa den där krämen. Så här står det om den:
Denna Vitamin A berikade fuktighetskrämen kan användas för att ge fukt till hela ditt ansikte. Den är laddad med ljusreflekterande pigment som ger dig en jämn hy med en fantastisk lyster.
Eyeko Cream är tre produkter i en och samma burk! Den ger fukt och fungerar samtidigt som ögonkräm och highlighter. Denna produkt gör att du kan hoppa över din vanliga foundation!

Jag vill ha!

Lördag

Idag ska jag hem till Emma. Vi ska färga mitt hår brunt!! Jippie!! Fast först måste jag gå och köpa. Men vet inte riktigt vilket märke eller vilken nyans jag ska köpa. Är rädd att mitt hår ska bli grönt. Fast jag tänkte så här: Först färgar jag det brunt en gång. Och om det blir brunt så färgar jag bara en gång till efter. Då blir det kanske inte grönt. Ska nog bara färga toning. Har en färg hemma, som håller i ca 6 veckor. När det har försvunnit så kanske håret blir grönt? Hm. Men jag ska färga det ikväll iallafall. Sen får vi se om det blir bra eller inte.

RSS 2.0